- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
ayçincim hiç çaktırmıyon ama vermişin 1 kilo tebrikler. çiidem, aysbar,perperi zeynep tebrikler canlarım. :lepi: a.s.alkisalkisalkis
kilo verenlerii cok cok tebrik ediyorumm..
ben diyeti biraktim. p.tesi devam etcem :))
kendimi ödüllendirmem lazim haftasonu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
amin amin :)
hepimizde yok mu biraz catlaklik aklinialirimsmile
benim yerime de ye aklinialirimsmile
ÇAKTIRMADIM mı KUUU GERÇEKTEN aklinialirimsmile
sizin verdiğinizin yanında benimkinin lafımı olur 3 haftada anca 1 kilo gittilmaz:
ne ödülü nan
türkiyede zaten yeteri kadar ödüllenmedin mi senklava:
kötükedihüsokötükedihüso
valla aslıcım at tokatı o akrabanın pardon akbabanın yüzüne
bazıları zayıflağı marifet sayar ya onlara gıcık oluyorum
ulan yakışmıyor işte bazılarına zayıflık yüzüne bakasım gelmiyor ama boş beyinliler bunu anlayamaz
adaşım ben diyetisyene gidiyorum bana ilk srduğu şey yemek düzenin ne şekil?habire bişeyler yiyenlerden misin?abur cubur tarzı...yoksa hiç yemeyip birden gömülenlerden misin?1.şıkta sürekli yemiş gibi oluyomuşuz yani vücudun sindirmesine fırsat vermeden hemen yenisini gönderiyosun tabi yeni gelen nereye konuluyo direk yağ dolaplarının içine naftalinleyip:)))2.şıkta ise bunu zaten biliyosun vücut kıtlık alarmı veriyo ve zaten 12 saatte bana gelen ne ki deyip hemen depoluyo kendini koruyo bizi üzüyo:)))
yemeklerimizin arası ideal olarak 2.5 saat olmalıymış...çünkü tam o kadarlık bi süre içinde tekrar soğuyo vücut tabi sen 2.5 saat sonra tekrar ara öğün yaparsan tekrar ısınıyo aç kapa yaptırıyosun vücuduna yani...bu süre içinde de hem sindirime vakit kalıyo hem de soğuyan bi metabolizma tekrar ısındığı için enerji sarfediyosun ve metabolizmanı hızlandırıyosun...amaç bu:))bana 7 öğün veriyodu şimdi 6 öğün veriyo artık ama bundan aşağıya düşmeyecekmişiz...
yani bilmiyorum ne derece ifade edebildim ama az yiyerek değil çok yiyerek kilo verilir dedi bana:))))oh be amma uzun yazmışım okumaya üşenmezsen kendi bilgilerimi paylaşmak istedim canıma.s. yağ konusunda da bence doğru olanı yapıyosun sıvı yağ ve en fazla 1 yemek kaşığı...bana da öyle demişti diyetisyenim...ama öğünlerini fazlalaştırabilirsin canım...
arkadaşlar ben çok fena bişey yaptım . bu akşam yemek yemeden önce bi arkadaş aradı hadi bize gelin çay içelim dedi bende hiç aç değildim yemek yemeden oraya gittim ve bi dilim tramisu yedim ve çok üzgünüm kendimi çok kötü hisddettim bi de eşim demez mi ''seni kızlara söyliceeeeeem tramisu yediiiii diyecem'' :)) o demeden ben suçumu itiraf edeyim de bu gece bi nebze olsun daha rahat uyuyayım dedim. anlayacağınız günah çıkarmaya geldim :)) söz bi daha yapmıyacam acayip suçluluk hissettim . yedim ama o mu beni ben mi onu bilmyorum(
günaydın kızlar. öğlen oldu gerçi. pek uğrayan yok artık buralara. gizem de hasta olunca muhabbet dönmeyverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?