Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

****7.TAKIM 154 .ETAP ****

yarisci ( 71,0 / 70,0 / 1,0 / 1,41% )
askito(69,1 / 71,4 /-2,3 /- 3,33 % )geri döndü
ebtuna ( 69,7 /69,7 /0,00 /0,00 % )
pregant ( 79,0 /78,0 / 1,0 / 1,27 %)
zalimi ( 76,0 / 77,0 / - 1,0 /- 1,32%)
meral ( 62,6 /61,6 / 1,0 / 1,6 % )
cigdem83( 59,0 /58,6 /0,4 /0,68 % )
genciza(60,1 /59,6 / 0,5 /0,83 % )
aysbar( 69,5 /68,5 / 1,0 /1,44 % )
nalansu09( 73,4 / kendi isteğiyle ayrıldı
perperi( 101 /99,9 /1,1 /1,09 %)
saliormoon( 74,0 / 73,9/0,1 /0,13% )
zeynep_05(71,0/69,4 /1,6 /2,25 %) yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KİLO ( 862 /857,6/4,4/0,51% )

ayçincim hiç çaktırmıyon ama vermişin 1 kilo tebrikler. çiidem, aysbar,perperi zeynep tebrikler canlarım. :lepi: a.s.alkisalkisalkis

ÇAKTIRMADIM mı KUUU GERÇEKTEN aklinialirimsmile
sizin verdiğinizin yanında benimkinin lafımı olur 3 haftada anca 1 kilo gitti lmaz:

kilo verenlerii cok cok tebrik ediyorumm..
ben diyeti biraktim. p.tesi devam etcem :))
kendimi ödüllendirmem lazim haftasonu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

amin amin :)
hepimizde yok mu biraz catlaklik aklinialirimsmile

ne ödülü nan
türkiyede zaten yeteri kadar ödüllenmedin mi senklava:

benim yerime de ye aklinialirimsmile

kötükedihüsokötükedihüso

ama güzelim senin kilon az zaten. kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor. ben bu hafta yırtınıyorum resmen. 1,5 kilo vermezsem adam değilim. çok üzülüceem.

ben o sözü ona yemesin die söledim aslında bilmiyorumkismile ben yersem kilo alırım o yesin ben kilo almıyım diye şeetmiştim :kedi:

ay kızlar bugün okulda bi hoca manken gibi oldun dedi

bir başka hoca da dergi kapaklarından fırlamış gibisin dedi. ay inanamıyorum bunları duyduğuma

halbuki 6 ay kadar önce bana memlekette etmedikleri laf kalmamıştı. hep sen yemişsin oğluna yedirmemişsin o zayıflamış, kendine bakma oğluna bak...
hele yakın bir akrabam bana ne kadar kilo almışsın dedi. kız zayıflıktan birderi bir kemik kalmış. suratı çok çirkinleşmiş ama ben ona bişey diyemedim tabi. kendisi kraliçe gibi baş köşeye oturup şen kahkahalar atıyordı. o günden beri görüşmüyorum kendisiyle. yazın memlekete gidip tokat gibi vurucam gözlerine zayıfladığımı.

ben hayatta hiçbir zaman hırslı olmamışımdır ama beni öyle aşağılık kompleksine soktular ki bişeyler yapmam lazım.

valla aslıcım at tokatı o akrabanın pardon akbabanın yüzüne

bazıları zayıflağı marifet sayar ya onlara gıcık oluyorum
ulan yakışmıyor işte bazılarına zayıflık yüzüne bakasım gelmiyor ama boş beyinliler bunu anlayamaz

evet canım ya. valla yazmaya başlasam destan yazıcam ama en iyi cevabı alıcak hepsi. bunları dile getirdikçe üzülüyorum.

canım çok teşekkür edrim tamam bundan sonra 2.5 saatte bir yiyecem
3 ara 3 ana öğün yiyecem çok teşekkür ederim. bakalım bu hafa kilo vermiş sayılmam şimdilik vücudun ödemi felan gitti sanırım asıl bundan sonra her hafta 1 kilo verebilirsem çok güzel olacak inşallah

az kalsın bugün ki mamlarımı yazmayı unuutuyordum. aklıma şimdi geldi yazayım hemen

sabah: peynir
zytin 3 adet
domates salatalık maydonoz biber
1 diim kepek ekmeği
1 bardak şekersi çay

arada 1 elma

öğlen bi kase tarhana çorbası

arada 1kase yoğurt

akşam 1 kase çorba
haşlanmış tavuk
1dilim ekmek

ya bu arada şuanda acayip sancım var söylemesi ayıp kabız oldum ve gaz sancım var acaba iyetten dolayımı ama sabahları kayısı ve ılık su içiyorum arda yeşil çay içiyorum 2 litre su içiyorum neden oluyo bu felaket bişey bakalım blki acle gidcem bugece öptüm hepinizi iyi geceler

dünkü mamalar
sabah
1kk peynir
4 zeytin
1 tk reçel
3 salatalık
1 dl ekmek

ara
1 elma

ara
6 kaşık makarna
5 kaşık sebze yemeği
1 çb yoğurt
salata

ara
2 grissini
1 karper

akşam
7 kaşık sebze yemeği
1 dilim peynir
salata
1 sb yoğurt
1 dl ekmek

ara
10 erik
12 çilek

1 saat step aerobik kusuna gittim

günaydın kızlar nerelerdesiniz? güzel havanın tadını mı çıkarıyorsunuz yoksa?

günaydın pregant:)))gerçi ben yazana kadar akşam olacak neredeyse:))))
hava gerçekten de çok güzel bugün..ben işteyim çalışıyorum..bugün herkese tatil ama bana yok((olsun çalışmak en güzeli...biraz fazladan kalori harcarım belki:)
yarışma sonucu belli oldu mu acaba?bu ay kaptırdık sanırım 1.liği((olsun hayırlısı ...
oofff!!!ben hala regl olamadım şişlik hissetmiyorum açıkçası ama ..bilemem...en azından 500 600 gram etkiler diyolar...bu hafta sadece 100 garm vermişim..üzüldüm ama almaktan ya da sabit kalmaktan iyidir:)))
bu sabah misafirim vardı kahvaltıya

menemen yedim 2 yemek kaşığı kadar
çay 3 bardak muhabbetle iyi oluyo:))accuk şekerle..
2 tane küçüminnacık kıymalı börek az yağlı avuç içi kadar bile değil
1 dilim peynir..
yarım dilim ekmek (börek yediğim için)

ara olarak da uzun zamandır kahve içmemiştim
1 kupa sütlü neskafe çok az şekerli

öğle yemeğimi henüz yiyemedim ama
patlıcan yemeğim var
marul salatalık beraber
2 dilim de ekmek

şimdilik bu kadar
akşam yemeğine Allah kerim:)))
yürüyüşümü de akşama bıraktım...

benden haberler böyle...hepinize güzel bir gün diliyorum..iyi haftasonları...
yarın yazamayabilirim şimdiden sorry topicim:)))

off ölüyorum acıdan

hiç bişi yiyemiyorum

annem öle bayıla çorba içirdi

acıdan kıvrandım

nasıl ağladım

dün kanamam oldu

tabi yara oldu orası

çok cnm acıyor çok

meraba kızlar bugün burada hava çok güzeldi bizde dayanamadık çıktık gezdik şimid geldim hemen yazayım mammamlarımı

sabah domates salatalık közlenmiş biber
3 zeytin
1 yumurta
çok az peynir
1dilim kepek ekmeği iki bardak şekersiz çay

ara öğün yapmadım çünkü kahvaltıyıda 11 gibi yaptm öğlen yemeğimi 3:30 gibi yaptık

öğlen koca bi kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek

akşam daha yemdim ama kocamannnnn bi tabakk tavuu salata yemeyi düşünüyorum

spor sayılmaz ama saat 4 ten bu yana sah,lde geziyoruz baya yorulmuşum akşam gözüm alırsa plates yapacam . öptümmmm tatlılarııımmmmkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben çok fena bişey yaptım . bu akşam yemek yemeden önce bi arkadaş aradı hadi bize gelin çay içelim dedi bende hiç aç değildim yemek yemeden oraya gittim ve bi dilim tramisu yedim ve çok üzgünüm kendimi çok kötü hisddettim bi de eşim demez mi ''seni kızlara söyliceeeeeem tramisu yediiiii diyecem'' :)) o demeden ben suçumu itiraf edeyim de bu gece bi nebze olsun daha rahat uyuyayım dedim. anlayacağınız günah çıkarmaya geldim :)) söz bi daha yapmıyacam acayip suçluluk hissettim . yedim ama o mu beni ben mi onu bilmyorum (

bugünkü mamalar
sabah
1kk peynir
1 tk reçel
4 zeytin
1 dl ekmek
salatalık-tomates

ara
12 çilek

öğlen
3 kaşık börülce
4 kaşık enginar
1 sb yoğurt
1 kk peynir
1 dl ekmek
salata

ara
2 grissini
1 karper

akşam
6 kaşık makarna
5 kaşık patlıcan yemeği
1 çb yourt
salata

madem yedin rahat ol şeker. bir kereden bişey olmaz. ama ikinciyi davet etmesin dikkat et.

Kizlar pazartesiden itibaren beni de eklermisiniz listeciginize. Bgn aksam 76.3 gordum ama sabahlari 74-75 cikiyor ben pazartesi sabahki kiloma gore soylerim ama isteseniz 75 yazabilirsiniz ok:) Opuyorum 2 hafta evdeyim dikkat edicem artik alip basini gidiyor yoksa....

günaydın kızlar. öğlen oldu gerçi. pek uğrayan yok artık buralara. gizem de hasta olunca muhabbet dönmeyverdi.

günaydın kızlar. öğlen oldu gerçi. pek uğrayan yok artık buralara. gizem de hasta olunca muhabbet dönmeyverdi.

sana da günaydın pregant ben de ara ara bakıyorum belki birileri vardır falan diye ama haftasonu pek kimse olmuyo zaten..şu anda da abimin bilgisayarından bağlanıyorum evde net yok...((
zalimicim inşallah çektiğin acılar bir an önce biter canım yaaa..gerçekten çok zor bi durum tahmin edebiliyorum..hayırlı ve acil şifalar canım...

bugün yediklerimi yazmayım daha akşam olur da fırsatım olursa o zaman yazarım...
hepinizi öpüyorum kızlaaarrr...iii haftasonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…