Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
sabah domates salatalık maydanoz,1 kk peynir,3 zeytin ve 1 dilim ekmek yedim,1-2 çatal da light reçel
şimdi çok işim var bakalım öğlen ne yicez
birazdan yürüyüşe çıkarım
aşkitom o çorbayı çitosla sibel bayaa uygulamışlardı,onlar memnundu herkeste değişik etki edebilir tabii

himm.. deneyelim bakalimm..

insallah basarabilirim. ben 7 gün uygulayip haftasina protein diyeti düsünüyorum.
eger basarabilirsem. 65 i görürüm.. bu kesin.
ama basarabilirsem :uhm:

selamlar
zalimi canım hala iyileşememiş, kıyamam sana. inşallah bir an önce toparlarsın canım
yarışcı kaptanım minik kızına ve sana çok çok geçmiş olsun.. bu sabah da benim minik biraz keyifsiz ve hafif ateşli kalktı. çok şükür şimdi toparladı ama..
haftasonu iyiyidi taa ki pazara kadar. pazar günü biraz kaçırdım. inşallah bu hafta kiloma yansımaz çok üzülürüm doğrusu...
aybarscım yolun açık olsun canım. inşallah kacamaksız keyifli bir ziaret olur
ben de 17 mayıs ta 20 günlüğüne annemi ziyarete aydın a gidiyorum. eşim yurtdışında olacak, biz de evde kalmayalım dedik. 20 gün boyunca bilgisayarım olacak, paylaşımlarımda sorun olmaz ama kaçamak olmaması için maksimum çaba göstermem gerekecek..
aşkito canım çok tatlısın.. Ben de şok diyet uygulamak istiyorum bu hafta. aslında şu yogurtlu çorba diyetini merak ediyorum ben. hem şok diyet değil de detoks diye geçiyor, belki yarına denerim bakalım..biraz iyice okuyup konsantre olmam gerek

perperi ben onuda okumustum daha evvel. ama hic damak zevkime uygun deil :)

bi baslasam vermeyeee .. motive olucam ama takildim su 70 e.. 1 yil öncede bu kilodaydim ben.
1 yildir sürekli diyet yapiyorum üstelik.
cok sinir bozucu bir durum. 3 assagi 5 yukari. olacak is deil.

yaza bomba gibi girmek istiyorum.. dar giyinmeyi seviyorumm.. artik su yaglarim pörtlemesinn.. bisi giyince.
ooof of..fisfisfis

yaa benim damak tadıma da bu hiç uygun gelmedi. yani beyaz lahanayı severim ama haslandı mı tahammül edemiyorum malesef ya..yogurtlu ayran aı çorbası gibi gelmişti diğeri bana.. aah ah ben bi 70 olsam daha ne var :)

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

pregant bir süre paylaşımda bulunamayacakmış haber verdi sizde bilin istedim.

öğlen az salata+5 minik köfte+1 tavuk köfte yedim

ara 2 minik kurupasta aslında yemesem çooook iyi olacaktı+5 minik galeta.

kızlar paylaşım alanına bakıyorsunuz değilmi?

aylık kim kaç kilo vermiş(en başından beri)listesini püsküüt yayınladı bakın derim motive edici birşey

bu arada takımlar içinde sürekli 12 üyesi olan tek takım olduğumuz için teşekkür aldık:))))))))))

ayçin geçmiş olsun tatlım...

hilmiş ben o lahana çorbasını yapmıştım 3 sene önce. hala kokusunu duyduğumda midem bulanır. bırak 6,5 kiloyu 1 kilo bile verememiştim. sadece şişirmişti beni.. patlayacaktım artık... normalde bağırsakları iyi çalıştırması lazım ki kilo veresin ama bende ters etki yapmıştı... adını bile duyduğumda midem bulanıyor... çok kötüydü tadı. ya da bana öyle geldi. çünkü yaptığımdan arkadaşım da içmişti ve o beğenmişti... bööööğğğ yine bulandı midem...

ben bugünkü listemi yazamadım yoğunluktan..şimdi yazayım:

sabah:
2 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 dilim peynir
2 bardak çay az şekerle
1 adet zeytin

ara:
1 elma

öğle:
5 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek

ara:
1 paket süt(200ml)

akşam:
henüz bilmiyorum ama sanırım patlıcan yapacağım
salata yoğurt

ara:
1 adet meyve?

evde corba icin malzemem yoktu. hala bisey yemedim sayilir.

birazdan alisverisi yerlestirip yapicam corbayi..

sabah
1 bardak portakal suyu

ögle
yok

aksam
1 ufak kase üzüm

corba ..

bugün iyi gecti. bakalim yarin en zor günmüs..

Selam kızlar,
bende yediklerimi yazayım,
sabah, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık,
öğle 1 kase çorba, 2 tane biber dolma ve 1 kase yoğurt,
akişama yani şimdide salata yiyorum,
başkada bişey yemiycem,
aradada 1 adet muz ve elma yedim..

Hilmişim kolay gelsin canım
ben bu çorbayı her yıl uygularım ve hemn de kilo veririm
yalnız ben bu çorbaya 1 paket hazıer çorbbada ilave ediyorum, daha lezzetli oluyor.. öylede tarifi var, ama sen bilirsin tabii

bulyon ekledim , ama berbat bisi bu ya.
böö yani gercekten.
sanirim u aksam ac yaticam

Canım hazır çorvbayla dene, inana öyle daha güzel oluyor,
toyga çorbasıyla yapıyordum ben, zaten 1 paket hazır çorbaların toplam kalorisi 300 felan yani pekibi şey farketmez..

bugün ki mamalar

sabah domates salatalık yumurta zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak çay
öğlen 1 kase yulaf ezmeli yoğurt(aslında bunu ara öğün olarak yiyordum ama bugün canım yemek yemek istemedi )
akşam zeytin yağlı taze fasulye 1 dilim ekmek salata yoğurt
aralarda erik yedim şimdide çilek yiyecem bugünlük bu kadar

bugün ders çalıştım plaates yapamadım. öptüm herkezi

sizde benim gibimiydiniz. aklım hep zayıflamada. acaba nasıl olur yüzüme yakışırmı şu olur mu bu olurmu şunu giyerm bunu giyerim diye sürekli bi hayal dünyasında gezmeler bu daha ne kadar böyle sürer ben hiç diyet yaparken böyle olmamıştım delirdim galiba diyorum kendi kendime :))

hahahaa:roflol::roflol::roflol:yanız değilsin zeynep ben de öyleyimkaydirigubbakcemile5

aşkito çorbayı çidomun dediği gibi hazır çorbayla yap,ben de öyle yapmıştım öyle yeniyoryerimseniben

öğlen patatesli faulye,2-3 k. yoğurt,1 dilim ç.ekmeği
akşam gene patatesli fasulyebenneyaptımkisalata,1-2 k.yoğurt,1 dilim ç.ekmeği

iş yaptık onra uyuyakalmışım,yürüyüşe çıkamadım,şimdi stepper yapıcamhihoyyyt
öperim byekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar a.s.

sabah domates,salatalık,peynir,zeytin,bi dilim k.ekmek şekersiz çay

ara 4 çilek

öğlen bi tabak tavuklu patates, bi dilim ekmek,yoğurt

ara 1 muz

akşam bi simit,az peynir,bol salata

aşkito naptın sen kuu ne kadar az yemişsin bugün hatta nerdeyse bişey yememişsin aman dikkat et bacım.

canım ben bu diyeti geçen ay yaptım ve 6 kilo verdim. şuan 2 kilosunu aldım dikkat etmediğim için ama geri vercem:) incelme çok oluyo. vücuttaki suyu ve ödemleri attığı için hafifliyosun ve inceliyosun. tavsiye ediyom yani :lepi: başarılar dilerim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…