Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çidom böyle ev haline can kurban.

sen bide beni görsen:)))))))))

demekki 5 kilo vermişsin canım ama senin son fotonu facede görmüştüm bayağı fark etmiiş canım
devam.....

canım birisi boydan diğerinde oturduğum için fark pek belli olmayabilir, ama benim göbeğim ve kalçam çoktu, zaten 4-5 kilo verebildim ancak,
ama sen bambaşka iki insan gibi görünüyorsun bravoooooooo

birde kizlar birsey danismak istiyorum

Lahana corbasi gercekten igrenc..
acaba öyle hazir corbalarla devam etsem..
hergün corba yemem gerkiyor ya. baska corbalar icsem nasil olur?

selam arkadaşlar
dünden beri hastanedeyiz. kızım birden ateşlendi ve titremeye başldı.kaptım acile getirdim. .Kan tahlilleri sonucu yüksek miktarda enfeksiyon çıktı ve dr. gözetim altında tutmamız gerek deyip yatırdı bizi.. Bu gece de hastanedeyiz. Dün olayın şokundan girip haber veremedim, paylaşım yapamadım. :Kusuruma bakmayın.. Yarın ögleden sonra evimizde oluruz belki.. Bu hafta diyet filan yalan oldu bende yaa. ya çok az yedim ya da kaçırdım.. Bakalım cuma tartı ne diyecek..çok üzgünüm

iyi akşamlar kızla r

bugün paylaşım yapamadığım için çokk üzgünüm. akşama misafirim vardı sabah hazırlık temizlik 11 de dersaneye gittim geldim hazırlandım misafirim geldi ve biraz önce kalktılar anca girebildim kusura bakmayın çok koşturmacalı bi gündü.

şimdi yazılanları okudum perperi çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. bugün ki menümü yazayım

sabah hergün ki gibi bi kahvaltı
arada erik
öğlen semizotu salaası
ara çilek akşam patlıcan yemeği

şimidi becerebilirsem rsmimi koyacam

kaptan olarak herkesten en kilolu halinin resmini istiyorum

yoksa kimsenin motive olacağı yoklmaz:

hadi koyun bakalım

ama ama ama benim o halimle resmim yok,bilgisayara bakayım bulursam eklerim.

ya işte herkesin olmak istediği bi kilo var,zayıf-kilolu kavramı göreceli.Biri 70 e zayıf derken öteki şişman diyebiliyor.Herkesin olmak istediği kiloya saygı duyulmalı bence.
ayşegül sende durumlar nasıl

ayçinim valla hafta sonu kaçamaklarım oldu ama iki gündür normal düzene döndüm inşallah cuma en azından kilomu koruyabilirim.Çünkü hızlı kilo veremiyorum artık.

Pericim çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir kuzucuk.Onlar hasta olunca zaten bütün herşeyimiz altüst oluyor.O iyi olsunda sen diyete dönersin yine nasılsa.

çiğdemcim fark anlaşılıyo bence,zaten çok fazla kilolar alıp vermedin öyle bariz bi fark beklemek yanlış olur ama verdiğin bikaç kilo bile seni daha zarif göstermiş orası kesin.

hilmişkomm senin resimlerini daha öncede görmüştüm zaten,süpersin ne diyeyim inşallah idealindeki kiloyada ulaşırsın kısa sürede.

zeynep resim çok küçük kuu büyütüp öyle ekle :)

bugün ne yedim

kahvaltı domates,salatalık,1 yumurta,az peynir,bi dilim k.ekmeği

ara 4 çilek

öğlen bi tabak tavuklu patates haşlama,yoğurt,bi dilim k. ekmeği

ara bi fincan nescafe,yarım dilim kek

akşam dışardaydık küçük bi hamburger yedim,eve gelincede salata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…