Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar yaaa...beni motive edin noolurrsunuz...!!hala regl olamadım patlayacağım sanırım..sinirlerim de yavaş yavaş yıpranmaya başladı...dün de annemlerde yarım bitteri götürdüm resmen...fenayım çok fenaaaaa akannehir offff!!!bi de dün pilavın dozunu abarttım biraz hemen mi yansır bu sabah tartıldım verdiğim gramlar geri gelmiş ...offf yaaa...biri beni durdursun ne yapacağımı şaşırdım takımım yaa!!!!bi regl olsam...senağlamasempatiksalakcinni

günaydin.

yha kizlar corbayi yapamayinca bisi yememistim :)biliyorum zararli oldugunu..

sailormoon. ne güzel canim insallah bende basarili olurum.
en güzel motivasyon disardaki günes aslinda.. havalar isiniyor..
citir kizlar tiril tiril dolanacaklar .. bizde babamizin t-shirtlerini giyeriz arik :)

ay hic motive edici havamda deilim aslinda :) oldumu ?

ben simdi form cayimi iceyim..
henüz kahvalti etmedim

ahahahah ben farkettimde maydonoz ve domates koymayi unutmusum corbaya ayy
ne güldümmm..

neise bugün hazir corbayla karistirip.. yaninada maydonozlu domatesli patates yaparim tereyagli.. ohhh

masaLLah denemeyen kalmamis benim diyeti..
hadi bakalim bende ne sonuc cikacak.
haftasonu cozutmamla 72 kiloydum. hadi bakalim.

listede 71,4 olmasi lazim.

85 kisinin arasinda son 5 teyim.. ne kadan mikemmelimm :roflol:

ben 90 la girseydimmm bu yarismaya ohoo ilk10 a girecektim..
simdi rizil oluyom millete..
nerden bilsinler önceden 21 kilo verdigimi :))

ay kız delisin sen:)))saolasın canım oldu oldu motive oldum hemen bu akşam yürüyüşlerimi yapacağım dün yapamamıştım zaten onun da etkisi var...
ben de 53.yüm aşkito:)))yeni başlayana göre gayet iyi..kendi kendimi motive edeyim bari senden hayır yok:)))
hadi bakalım ben şok diyetlere karşıyım ama başarılı olursan yapabilirim ben de...örnek ol bize madem eskilerdensin...çok öptm güzel bi gün dilerim canım...

sailormoon ben 17 kiloyu 2,5 ay da verdim canim.
$öyle ki.. ekmegi kestim. bulgur yemedim. pirinc yemedim.
makarna yemedim. yagli yemedim .. tuz yemedim.

ara ara protein diyeti uyguladim.

cok hizli verdim ilk günlerde. hatta görümcem 1 haftada 10 kilo verme kabiliyetin var diyo :)

daha sonrasinda bolca yememe ragmen üstüne basarak söylüyorum o 17 kilonun 1 gramini bile geri almadim.

yani $ok diyetler herzaman 2 misli olarak dönmüyor

tabi ki tatlım herkesin bünyesi farklı ne güzel maşallah sana ne ka çok vermişsin kilolarını bünyen hızlı demek ki...a.s. bende de nedense tam tersi olur aşkito zamanında ben de uyguladım şok diyetler yalan yok ama hemencecik almışımdır verdiğimin fazlasını..sanırım benim bünyeye ters geliyo tatlım...yapabileni takdir ediyorum zaten :))) tekrar tekrar maşallah canım:)))

selam kızlar d
dün yürüyüşümü yapamadım:1no2:çünkü burak nasıl yaptıysa stepperın 1 vidasını çıkardı çalışmıyobilmiyorumkismilebugün eşime taktırıcam bakalımbenneyaptımki
sabah kahvaltımı güzel yaptım
1 yumurta,1 kk peynir,2 d. ç.ekmeği,azcık diyet reçel,salatalık domates yedim:1rolleyes:
şimdi hafif bi şeyler yicem sonra yürüyüşe çıkıcamhihoyyyt

sailormooon sakın cozutma arkadaım,bak yaz geldi fazla zamanımız kalmadı...sonra çok üzülürüz:gitme:

aşkito ben de zaliminin 5 günde 5 kilo diyetini yapmak istiyom loosempatiksalakcinni

tamam canım galiba regl olamıyorum ya canım çok çekti tatlı aşerdim resmennnn ama bugün tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum canım...:))))destekleriniz ve uyarılarınız için teşekkürler...kendimi size karşı sorumlu hissediyorum bu da motivasyon oluyo süpperrr:)))a.s.:enbuyukkk:

kaptan olarak herkesten en kilolu halinin resmini istiyorum

yoksa kimsenin motive olacağı yoklmaz:

hadi koyun bakalım

aycincim atarim sonra.. pc de yok resimlerim ..

emos nasi cikarmis burak o vidayi len :))

yediklerimi yazayim.

kalkinca : form cay

sabah
lahana corbasi

öglen
2 havuc

ikindi
1 tabak diyet tereyagli domates, maydonozlu patates.

aksam
yiyebilirsem yine o corbadan yicem (hic sanmiyorum)
ya da 2-3 havuc yerim.

bu kaddennnnnn:)

diyetin en zor günü 2nci günüymüs. hayirlisiyla atlatirsam süpper olucak. simdilik iyi gidiyorum.
Tartida 1,5 kilo eksilme var.

bu arada kime diyetteyim dediysem.. komsularim görümcelerim falan
niye eziyet ediyorsun kendine böyle iyisin falan ddiyolarr..
ayy cok sinir oluyorumm..

ara ara .. amann bosver bak iyisin diyorum kendimee..
ama hemencik toparliyorumm.
ainen devamm..
acik renk kot giyinmek istiyorummmm

Selam fıstıklar,
Emoş benim stepperımında vidası çıkmıştı eskisini tutmuyo yapınca canım, ama inşallah seninki öyle olmaz..
Hilmiş iyi gidiyorsun bacım maşallah sana,
sabah: 1 tost, şekersiz çay
öğle:yeşil fasulye, yarım kase yoğurt ve salata,
arada,1 adet elma
akşama , bir kase çorba içicem yalnızca,
yazlıkları çıkarttım, içine giremdiklerim var, ben fazla istemiyorum 55 olsam bile yeter bana şuan 58-59 arası gidip geliyorum..

Ayçincim canım benim kilolu fotom yok gülüm, ama zayıfta yok:))
ben kendimi bildim bileli 60-65 arası gidip gelirim, ne inerim neden çıkar ,hamileliğimn bile son ayında 68 kiloydum, ömrü hayatımda 70 leri hiç görmedim çok şükür....
ama hiç ideal kilomdada olmadım, inşallah bu yaz 55 olcam...

inş. çidom olacaksın.

hilmiş bu ne hız bacım hemencik gitmiş kilolar maşallah devam bakalım cumaya patlama senden olacak galiba:))))))))

sailormoon hemen pes etmek yok bu bir geçiş regl bitince tartıda 2 kilonun buhar olduğunu göreceksin ama tatlılardan uzak dur.

emoş bugün sende iyisin güzelim maşallah hadi bakalım artık kır şu şeytanın bacağını ve cuma 1 kilo eksik gel:))))

takımın gerisi nerelerde aysbar ve pregant olmayacaklarını bildirdi ya gerisi????????

ayşegül sende durumlar nasıl

zalimi kuşum iyimisin
merak ettim seni mutlaka ses verirdin umarım ters bişeyler olmamıştır

ayy valla kızlar nasıl bozdu bilmiyorum ama halletti sıpabilmiyorumkismilezaten ben bindiğimde sürekli kurcklıuyordu,dün tak diye bi ses geldi,eline düşecek diye korktum bi baktım vidayı çıkarmışbilmiyorumkismilebu akşam eşime yaptırıcam...inşallah tutar çidom...dışarı çıkmadığım günler süper oluyodu:çok üzgünüm:
aşkito lenn gene 2 günde 1,5 kilo falan demeye başladnaklinialirimsmileooff anam offfeyvahedigeldismile
ayçinim ben eklicem canım ama şimdi yok,cd ye kopyaladık,haledince eklicem,gülmeyin geberdirimsırnaşık şey
sailormoon canım benim bozma diyetini,bu krizler geçici...sonrasınd sana kilo olarak gelecek ve üzüleceksn..maayıfladığında nasıl sevineceksin onu düşün:dance:yapma sakınyerimseniben
ayçinm kaptanların kraliçesi:lepi:inşallah bu sefer zayıflıcam kuşum,şkio mu dhaçabuk zaıflayacak ben mi hadi bakalımdelikafaduldennaniknaniksempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

dışarı çıktım,çok sıcak ve güneşliydi,şapkamı taktım 50 dk yürüdüm:lepi:hihoyyyt
öğlen salata,küçük kase yoğurt ve 1büyük dilimlerden ç.ekmeği yemiştim
şimdi de 2 küçük elma yedim
akşam yemeği olarak da bakla yicem:1rolleyes:

aşkito mu daha çabuk zayıflayacak ben mi yazmaya çalışmıştım...tuşlar iyi basmıyor çıkmamış anlayıverin gariii:)))

anladık emoşum sen merak etme.

ne gülcez kuuuu ben sana benim doğumdan önceki resimleri koyayımda yarım dünya insan nasıl oluyor görürsün ha tabi birde doğum sonrasını burnum bilem kilolu beee sempatiksalakcinni

ozaman yarın herkes bu resimlerini koyacak hatta şimdi hallerinizide ekleyin herkes yorum yapacak ama harbi yorum belki biraz yola geliriz yaz gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…