Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar bu resimleri nasıl daha büyük yollayacam başka resim koydum belki büyük olur diye ama olmadı. bu aradda iki resimde aynı zamnlarda çekildi bir iki gün ara ile

Evet canım haklısın, en kilolu halimle, son 10 yılda en zayıf halim arasında en fazla 5 kilo oynuyor, ama inşallah bu sene zoru başarıp 55 in altına inicem..

Ayçinim sen istersinde ben eklememi,
hiç üşenmedim tazecik foto çektim canım,,,
sağolasın canım zaten beni kırmayacağınızı biliyordum:)))))) canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
bu nasıl hastalıktır ya kk dan başka bir arkadaşın oğluda bu sebeple hastaneye yatmıştı.
arkadaşlar bu resimleri nasıl daha büyük yollayacam başka resim koydum belki büyük olur diye ama olmadı. bu aradda iki resimde aynı zamnlarda çekildi bir iki gün ara ile

zeynepcim image dan dene birde 640*800 ebatında

herkese günaydınlar

dün sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım.
ikindi de 2 kayısılı mavi yeşil bisküvi+1 kaç minik yaprak galeta
akşam 4 kaşık bezelya yemeği
ara yatmadan tansiyonum düştü açlıktan 1 tatlı kurupasta+ zero kola

bu sabahta yine 2 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost+şekersiz kahve

çiğdemcim bence 5 kilo farkediliyor daha bir formda görünüyorsun son resminde.
askito sana diyecek birşey bulamıyorum.bambaşka 2 insan gibi
tebrik ederim arkadaşım çok büyük bir başarı seninksi.
bu halinde daha genç ve daha modern bir görüntün var.
az kaldı 5 kilocukta verdinmi kocişinin halini düşünemiyorum adam senin peşinden dolanmaktan oda zayıflayacak kaydirigubbakcemile3

gelelim bana bende şimdi resim seçip ekleyeyim.

zeynepcim image shack gir
gözattan resim seç
boyut bölümünden 640*800 seç yükle de
yüklendikten sonra url yazan kısmı buraya kopyala

kızlar benım kılo problemım daha Çok Üstte
yÜzÜmden gÖĞÜslerden ve bel Çevremden kıloyu Çok alıyorum.
Basen sorunum pek yok
bu yÜzden bÖyle ekledım gerÇı doĞumdan sonra dıkkat ettımde hıÇ boydan resım Çektırcek cesaretı bulamamıŞım kendımde olanlarda kızımla bırlıkte.

YÜzlerı mozaıkledım kusura bakmayın ama artık Çok korkuyorum yabancı cısımlerde:)))))))

Son düzenleme:
merhabalar kızlar
perperi çok geçmiş olsun canım kızına öncelikle acil şifalar versin Rabbim:Saruboceq:
ebtunacım desteklerin için teşekkürler...kaydirigubbakcemile2
offf kızlar hepsiciğiniz süppersiniz valaaa kocaman alkışlar arkadaşlarıma hihoyyytalkisalkisalkis hele aşkito kızların da dediği gibi bambaşka iki insan gördüm resmen...çiğdemcim sen de fazla değilsin be arkadaşım ama azimli olman çok güzel...kaptanım sen de çok güzel vermişsin valaa tebrikler yaniii...darısı başıma..daha ben çocuk yapacam bi deee:)))
benim kendi bilgisayarım olmadığı için fotom yok kızlar bu bilgisayarı başka kullananlar da var o yüzden..zaten en kilolu halimden de sadece 3 kilo aşağıdayım:)))biraz daha zayıflayım eklerim ok?
devam ediyorum kızlar diyetime bu sabah gene sıkı bir şekilde başladım dün eşimle pazara çıktık ve 1 haftalık dolabımı doldurdum..öbür türlü çalışan için çok zor oluyo...ayrıca nihayet dün regl olabildim yani:)))o kadar rahatladım ki anlatamam 1 haftadır gözüm yollardaydı resmen...teşrif etti nihayet kendüleri:)))sinirim stresim kalmadı..dün tartıldığımda üzülerek fazla çıktım demiştim ya sanırım şişlikten 2 gün sonra tekrar bakayım...bu arada tartıyı alınca güya 4 günde 1 falan tartılacaktım ama nerdeee...her gün 3 4 posta bakıyorum::)))biri beni durdursun lütfen:)))
kızlar bu arada ben eve yürüme bandı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz kullandığınız bi ürün var mı?çok tuzlu bişey alamam yalnız...şöyle 700 liralık bişey düşünüyorum..ne dersiniz?çünkü işler bazen belli olmuyo...yürüyüşlerimi aksatıyorum bazen..böyle değil de daha düzenli oalyım istiyorum...televizyonun karşısına geçip şöölee 1 saat kadar eşofmanlarımla ter atmak istiyorum....hadi bakalım fikir verin bekliyorum güzeller:)))

zeynepcim image shack gir
gözattan resim seç
boyut bölümünden 640*800 seç yükle de
yüklendikten sonra url yazan kısmı buraya kopyala

canım çok oluyorum farkındayım ama image shack e nerden girecem bide bu resimleri sonradan nasıl sliyoruz silemiyosak nasıl mozeyiklrim

zeynepcim çok olmuyorsun tatlım acemilik var sedece:))))))))

şimdi bak canım benim resimlerin altında image Shack diye bir link var oraya tıkla ben verecektim linki sana ama şimdi açamıyorum.
oradan browse ye tıkla resim seç boyut kısmına tıkla boyut seç
yüklendikten sonra resmin sağ alt tarafında linkler var url li olanı buraya kopyalayacaksın.
silmek istediğin zamanda mesajına gidip edit butonuna basıp silebilirsin:)))))))))))

aslında çarşamba cuma sabah aç karnına aynı kıyafetlerle tartılırsan daha iyi olur.
çrş.tartıl dedim çünkü cumaya varsa birşey tedbir alabilirsin:))))))))))
koşu bandı ile ilgili bir fikrim yok malesef

selam kızlaaaaaaarkaydirigubbakcemile3
perperi çok geçmiş olsun canıma.s.
sailormoon koşu bandı hem çok pahalı hem de çok hantal oluyor,vde çok yer kaplıyor ve çok gürültü yapıyor...onu almak yerine stepper ya da bisiklet türü bi şey almayı düşünmez misin?CADIARZUfiyatı daha uygun ve dah kullanışlı benceyerimseniben

fotolara baktım,çidoşum gayet zarif göünüorsunzemuszemus
zeynep iki foto arasında çok fark yok gibibenneyaptımki
ayçinim sen de süpe fark varalkisalkisalkis
aşkitoya söyleyecek kelime bulamıyorum...o sarışın kadını tanımıyorum:roflol::roflol::roflol:yanındaki kız da 11 kilo verdi haa,bak sen zilliyeguclubacismile
bana gelince,akşam üzeri foto eklemeye çalışıcam çünkü şimdi dışarı çıkmam lazımhihoyyyt

sabah yarımdanbiraz fazla poğaça,3 zeyin,1 kk kaşar,domates salatalık ydim,şimdi semizotu yicemcokacimcoook
hrkesi öpüyorum byekaydirigubbakcemile3

yarışçı dediğin gibi yaptım resimlerin altında url ile başlayan yeri http ile başlayarak kopyaladım ama yukarıda ingilizcee bi mesaj verdi anladığım kadarıyla 100 mesaja 57 mesaj felan yaıyodu benim mesaj sayım 57 ya acaba 100 mesaja ulaşmadan gönderilmez mi yazıyo ondan mı göndeeremiyorum

zeynepcim ondan ekleyemiyo olabilirsin(
ben de 45 dk yürüyüş yaptım
1 k.yoğurtla semizotu yemeği yedim,yanında salata ve 1 ç.ekmeği
akşam görümceme gidicez bugün kaynanamın d.günü...pasta yemicem...bu benim için çok önemli(

kaptanım ben paylaşımda pek bulunamıyorum açıkcası diyette yapmıyorum.en iyisi şimdilik gruptan çıkayım en azından grubun başarısını olumsuz etkilemek istemem.sonra müsait olursam dönerim eylül ayı gibi, yine de arada sırada takip edeceğim...

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sen bilirsin aysbar ama bu yaza hedefin vardı incecik olacaktın

Ya kizlar bazi resimler cok motive edici gercekten ben su ana hayatimin en kilolu halindeyim doguma bile 75 le gitmistim insallah gene 60 lari gorebilriim...

ahahahah gülmek serbest:))ortadaki 3 ay önceki halim,şu anda bundan 3 kilo kadar fazlayım maalesef(

Son düzenleme:
merhaba

tek elimle yazmaya çalışıyorum

sizleri çok özledim

pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım

geçmişi okudum

cvpları sonra yazcam

şu ana kdr kanamam sürdü

tükürüklü kan olduğu için iyi

normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar

sürekli damardan besliyorlar

şimdi doktolarda çok korkuyor

kanama olduğu için

pazartesidn beri buradayım

ve daha da kalacağım hastanede

ameliyat yeri mikrop kapmış

hiçbişide olmadı

8 ilaç içtim ona rağmen

ağrım başladı yine yazamıyorum

hepinizi çok öpüyorum

off üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…