çiğdemcim fark anlaşılıyo bence,zaten çok fazla kilolar alıp vermedin öyle bariz bi fark beklemek yanlış olur ama verdiğin bikaç kilo bile seni daha zarif göstermiş orası kesin.
hilmişkomm senin resimlerini daha öncede görmüştüm zaten,süpersin ne diyeyim inşallah idealindeki kiloyada ulaşırsın kısa sürede.
zeynep resim çok küçük kuu büyütüp öyle ekle :)
sağolasın canım zaten beni kırmayacağınızı biliyordum:))))))Ayçinim sen istersinde ben eklememi,
hiç üşenmedim tazecik foto çektim canım,,,
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.selam arkadaşlar
dünden beri hastanedeyiz. kızım birden ateşlendi ve titremeye başldı.kaptım acile getirdim. .Kan tahlilleri sonucu yüksek miktarda enfeksiyon çıktı ve dr. gözetim altında tutmamız gerek deyip yatırdı bizi.. Bu gece de hastanedeyiz. Dün olayın şokundan girip haber veremedim, paylaşım yapamadım. :Kusuruma bakmayın.. Yarın ögleden sonra evimizde oluruz belki.. Bu hafta diyet filan yalan oldu bende yaa. ya çok az yedim ya da kaçırdım.. Bakalım cuma tartı ne diyecek..çok üzgünüm
arkadaşlar bu resimleri nasıl daha büyük yollayacam başka resim koydum belki büyük olur diye ama olmadı. bu aradda iki resimde aynı zamnlarda çekildi bir iki gün ara ile
zeynepcim image shack gir
gözattan resim seç
boyut bölümünden 640*800 seç yükle de
yüklendikten sonra url yazan kısmı buraya kopyala
merhabalar kızlar
perperi çok geçmiş olsun canım kızına öncelikle acil şifalar versin Rabbim:Saruboceq:
ebtunacım desteklerin için teşekkürler...kaydirigubbakcemile2
offf kızlar hepsiciğiniz süppersiniz valaaa kocaman alkışlar arkadaşlarıma hihoyyytalkisalkisalkishele aşkito kızların da dediği gibi bambaşka iki insan gördüm resmen...çiğdemcim sen de fazla değilsin be arkadaşım ama azimli olman çok güzel...kaptanım sen de çok güzel vermişsin valaa tebrikler yaniii...darısı başıma..daha ben çocuk yapacam bi deee:)))
benim kendi bilgisayarım olmadığı için fotom yok kızlar bu bilgisayarı başka kullananlar da var o yüzden..zaten en kilolu halimden de sadece 3 kilo aşağıdayım:)))biraz daha zayıflayım eklerim ok?
devam ediyorum kızlar diyetime bu sabah gene sıkı bir şekilde başladım dün eşimle pazara çıktık ve 1 haftalık dolabımı doldurdum..öbür türlü çalışan için çok zor oluyo...ayrıca nihayet dün regl olabildim yani:)))o kadar rahatladım ki anlatamam 1 haftadır gözüm yollardaydı resmen...teşrif etti nihayet kendüleri:)))sinirim stresim kalmadı..dün tartıldığımda üzülerek fazla çıktım demiştim ya sanırım şişlikten 2 gün sonra tekrar bakayım...bu arada tartıyı alınca güya 4 günde 1 falan tartılacaktım ama nerdeee...her gün 3 4 posta bakıyorum::)))biri beni durdursun lütfen:)))
kızlar bu arada ben eve yürüme bandı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz kullandığınız bi ürün var mı?çok tuzlu bişey alamam yalnız...şöyle 700 liralık bişey düşünüyorum..ne dersiniz?çünkü işler bazen belli olmuyo...yürüyüşlerimi aksatıyorum bazen..böyle değil de daha düzenli oalyım istiyorum...televizyonun karşısına geçip şöölee 1 saat kadar eşofmanlarımla ter atmak istiyorum....hadi bakalım fikir verin bekliyorum güzeller:)))
kaptanım ben paylaşımda pek bulunamıyorum açıkcası diyette yapmıyorum.en iyisi şimdilik gruptan çıkayım en azından grubun başarısını olumsuz etkilemek istemem.sonra müsait olursam dönerim eylül ayı gibi, yine de arada sırada takip edeceğim...
kaptanım ben paylaşımda pek bulunamıyorum açıkcası diyette yapmıyorum.en iyisi şimdilik gruptan çıkayım en azından grubun başarısını olumsuz etkilemek istemem.sonra müsait olursam dönerim eylül ayı gibi, yine de arada sırada takip edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?