7.TAKIM 156 .ETAP
yarisci ( 69,0 /69,0/0,00 /0,00%
askito(69,5 /72,0/-2,5/-3,6%)
ebtuna ( 68,9 /66,8 /2,1 /3,05%)
pregant ( 77,0 /78,0/ -1,0 / -1,3 %)
zalimi ( 77,0/ameliyatı dolayısıyla ara verdi
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza(59,6/ 59,5 / 0,1 / 0,17%)
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,5 /73,4/0,1/0,14)
zeynep__05(69.0 /68,0/1,0/1,45%)
7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 706,6 /
selam millet
ya kızlar kaç gündür nete giremedim. ay bütün aksilikler üst üste geldi. önceeşim şehir dışına gitti bilgisayarı götürdü, sonra oğlum hastalandı, bu arada misafirlerim hiç eksik olmadı. valla başımı kaşıyacak zamanı bulamadım. paylaşım da yapamıyorum günlerdir. bu hafta 1 kilo aldım. ama pişman değilim. haftalardır diyet yapmaktan, dondurma bile yiyememiştim. özlediğim ne varsa yedim içtim bu hafta. takıma zararım dokundu biliyorum ama bu seferlik beni hoşgörün kızlar. dibe vurdum şimdi tam gaz çıkıyorum yüzeye. bu hafta çok sinsi bir diyet listem var en az 1,5 kilo vericem. kaldığım yerden diyete ve paylaşıma devam ediyorum.
ayçin bana güven tatlım. kilolarımı vermeye devam edicem. umarım bana kızgın değilsindir.
gizem selam naber? senden de haberim yok. birazdan geçmişi okucam. baya şey kaçırdım sanırım. nasılsın?
canım ebru şallı tuğba özayın egzersiz cd si gibi cd leri var ya onlar gibi nivea body de...yani hergün aynı saatlerde spor salonunda yapmak yerine takıyosun cd yi dvd playerına yapıyosun egzersizini...emoş yapıyo da gayet de memnun..bugün de benim koşu bandım gelecek inşallah bir süre sonra da ben de başlamayı düşünüyorum nive body care e...çünkü yürüyüşe alışıp da kilo vermem yavaşlayınca ekstra bişeyler yapmam gerekecek canım...umarım güzel ifade edebilmişimdir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?