Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aycincim özür dilerim geciktigim icin.
biliyorsun genelde hep saatinde yetisiyorum..
internet baglantim yoktu.. baglanana kadar anam agladi..

bugün bizim takimda sira sanirim.

emosum tebrik ederimm bidenemmm :dance:

saol canım benimŞeniz
hatırlıyor musun 22ocak için hedefimiz 66 kiloydusempatiksalakcinni
ahh ahh ne çok yolumuzdan şaşıyoruz...neyse artık geç olsun güç olmasın ve böyle devam etsin inşallah:Saruboceq:
hadi seni de bekliyorum,çıbık harekete geç:dancelumunekankayizsmile

szeynep belki etin sıkılaşıyor ki bu daha güzel bişi moralini bozma zaten epeyce br yol katettin kısa zamanda

haklısın canım ama ne biliiim biran üzüldüm işte ama şimdi tekrar bilendim motive oldum:))))hiiiç belli olmaz hedefim 1 aya kadar 70 in altına düşmek inşallah başarışı olabilirim:)))
kızlar bu arada size bişey sorayım sarma ya da dolma türü bişeyi sebze yemeğinden saymak uygun olur mu acaba?şehir dışından misafirlerim var ve evde de bolca sarma var canınız çekmemiştir inşallahyerimseniben hal böyle olunca bugün 3.gün olacak sebze yemeği niyetine onu yiyorum biraz da tuvalet sorunum oluştu anladınız siz:kedi: ne yapayım sebze pişiremiyorum bu ara...üffff başarısızlığıma kılıf uyduruyomuşum gibi oldu di mi?lmaz: neyse kızlar ne sormak istediğimi ben bile anlayamadım zatenkafamçokkarıştı
bi hoşum yaa bugün nedense:)))ama yürüyüşümü yaptım mutluluk hormonum artar şincük...umutla bekliyorum:))):lepi:

valaaa emoş süppersin sen yaaaadelikafadulden valaaa canı gönülden tebrik ederim arkadaşıma.s maşallaha.s.
darısı başımıza....

valaaa emoş süppersin sen yaaaadelikafadulden valaaa canı gönülden tebrik ederim arkadaşıma.s maşallaha.s.
darısı başımıza....

canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok uğraşıyorum zeynepcim yaaa...inşallah bu yazı çıtır geçiricemzemuszemus:Saruboceq:
hep beraber vericez kiloları inşallah:Saruboceq:
sen de saın vazgeçme,bak benim gibi birden eksilince sevinç manyağı olursun ne güzel:roflol::dance::teytey::sm_coollumunekankayizsmile

kızlar hepinizi faceye bakliyorum yeni bir adres almışım hatırlamıyorum ama derya zalimi adında tuhafıma gitti ne zmn açtım acaba ben öyle bir adres

zalimi ben artık sıkıldım tatlım herkesin peşinden koşup beklemekten
bu haftada bizim takım kapanır ne varki?

of ya cinler tepeme tepeme sıçradılar

hiç değil dünden bildirim yapsalardı keşke

bundan sonra perşembe akşaları bildirim yapalım

böyle olmuyor,...

çok düzensizlik var grupta

sen yaparmısın tatlım

listeyi gördükçe .....

şebnem yok yalnız onay almadan koyacağız listeyi

7.TAKIM 156 .ETAP

yarisci ( 69,0 /69,0/0,00 /0,00%)
askito(69,5 /72,0/-2,5/-3,6%)
ebtuna ( 68,9 /66,8 /2,1 /3,05%)
pregant ( 77,0 /78,0/ -1,0 / -1,3 %)
zalimi ( 77,0/ameliyatı dolayısıyla ara verdi
meral ( 61,6/61,6/0,00/0,00%)
cigdem83( 58,6/58,6/0,00/0,00%)
genciza(59,6/ 59,5 / 0,1 / 0,17%)
perperi( 99,9/99,9/0,00/0,00%)
saliormoon( 73,5 /73,4/0,1/0,14)
zeynep__05(69.0 /68,0/1,0/1,45%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO ( 706,6 /706,8/0,2/0,03)

hallettim cnm ama çoğu takım koymamış ben doğru yeremi koydum bir baksana ya şaşırdım bir an

doğru doğru canım eline sağlık

ya birde 4. takımın listesini bir kontrol etsene paylaşım alanından şebnem yok bugün ben hazırladım ama yanlış demişler tekrar kont.ettim hata bulamadım acaba bendemi tuhaflık var anlamadım

yoo kontrol ettim şimdi bir problem yok bendede kim dedi ki hata var diye ben bulamadım

darısı başımıza....

canım benim içinde pirinç varsa pilav gibi karbonhidrat yerine geçer...et varsa protein ama ikisinde de kalori yüksektir bencbilmiyorumkismileyersen bile çok az yemeye çaış bencesempatiksalakcinni

kızlar ne oldu tamamlanamadı mı liste:uhm:
çiğdemin neti bozuk sanırım...diğer arkadaşları bilemicemfisfisfis

ben bugünkü menümü yazmayı unuttum
sabah okula gidince 2 tane biskrem yedim
sonra kahvaltıda yarım poğaça,küçük bir parça peynir,3 zeytin,domates,salatalık
şimdi öğle yemeğimi yedim burası biraz abartı olduu
bakla yemeği,3k.yoğurt
sonraaaaaa
yarım gözleme,domates,biraz peynir...azıcık ucundan kek((
burası bana saçmalama hakkı olsun artık...akşamı çok hafif geçiricem...
şimdi banyo yapıp dışarı çıkıcam,yürüyüş yapıp vitrinlere bakiim az:9)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…