Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım inan bana ben de cumaları iple çekiyorum. hatta ben perşembe tartıldığım için perşembeden başlıyor benim heyecan. bu haftalık beni mazur gör. haftaya perşembe en az 1 kilo söz sana

oy oy oy kıyamam sana zuzum

geçmiş olsun ilk başta

aklinialirimsmileneler yedin bakensempatiksalakcinni

olsun bilgisayar geldi galiba rahatça paylaşımda bulunabilirsinzemuszemusbayanssulusmile

çok sağol canım. valla yediklerimi saymiim ya. canınız çeker. bilmiyorumkismile zaten ilk ve sondu bu kaçamak. bizim spor kursu bu ay bitiyor. ben artık koşmaya başladım. bu haftasonu bol bol koşucam

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
salatalık-tomates

ara
1 elma

öğlen
1 kk peynir
1 dl ekmek
1 sb yoğurt
salata

ara
1 sb süt
2 grissini

akşam
haşlanmış tavuk
salata

ara
3 meyve

iyi akşamlar
artık neredeyse her hafta acillerde olmaktan serum görmekten bıktım allah affetsin valla
eşim rahatsız demiştim hatırlarsınız, sabah ben buraya yazdıktan sonra beni aradı.. Şirkette yine fenalaşmış, halsizlik hat safhada.. bir de ishali başlamış.. Sonuç rota virüs..
şu anda hastanede yatıyor.. Ben de anca oturabildim netin başına. sabah yazıp kaçmışım gibi algılamayın sakın, birden telefon edince eşim, panik oldum ve gercekten elim ayagıma dolandı. kızımı babaannesine bıraktım ...vs. işte.
Neyse ben hala kilomu bilmiyorum malesef. Belki böyle bişiy olmasaydı aycinciğimin de dediği gibi çıkıp dışarıda tartılmaya çalışırdım ama olmadı malesef.. Kendi hayatımda oldukça prensipliyimdir, ve takıma da girdiğimden beri bildirimde gecikme apmamaya çalıştım hiç.. Başta formüllü yazılması gerektiğinin kural oldugunu bilmiyordum o kadar.. Neyse dediğim gibi eger bu bir kuralsa ve ben ihlalde bulunduysam cezam ne ise çekerim. Yaşanan streste payım bulundugu için hepinizden de ayrı ayrı özür dilerim. Ayrıca kuralların olması ve bu kurallara da sonsuz hassasiyetle uyulması gerektiği konusunda ben de hepinizle hemfikirim, sorun yok; boynum kıldan ince yani.. Siz en iyisi bu hafta beni izinli yazın arkadaşlarım. Yani annemde tartı yok ama yengemde tartılabilirim sanırım.. ama dediğim gibi izinli yazılsam daha iyi olacak sanırım. Takımın kapanmasını bırakın zor duruma düşürmek bile beni çok utandırdı. Kusura bakmayın lütfen..

canım geçmiş olsun. ayrıca yazın ve karakterin çok hoşuma gitti.

benneyaptımkiüzüldüm cnm o serumların tadını malumunuz üzere çok iyi bilirim

çok geçmiş olsun eşiniz en kısa zmn da iyileşir inş.

izinli olan falan yok aynı geçtik oldu bitti

çok gergindim dün yazdıklarımı takmayın hiçbiriniz kafanıza

umarım sağlığınıza kavuşursunuz biran önce

sende rahat bir nefes alabilirsina.s.

günaydın kızlar
ikinci olmuşum haaa sevindim:1rolleyes::teytey:
yalnız dün benim için hiç iyi bir gün olmadı...öğlen kaçamak yapmıştım biliyorsunuz...akşam yemek ymemeye karar verdim...banyo falan yaptım,serinlik çökünce çarşıya çıktım...düşüncem yürüyerek eve dönmekti...
sonra eşim aradı,bi arkadaşa gidecekmiş,eve gelmiş burağı da almış...ee çocuğu götürünce benim de gitmem farz oldu çünkü diğer çocuklar burağı dövüyorlar...arkadaşın evi uzak,önce dolmuşa sonra taksiye binerek oraya gitim,yani yürüyüş yalan oldu...tam kapıdan giriyordum ev sahibi arkadaş girme girme bi şey alıp gelicez dedi...eşler içeride...biz avm ye gittik,sözde pc için gerekli bi şey alıp gelicez...alacağımızı aldık,hanfndnin iphone unda sorun varmış,onun için iphone cuya girdi...allahım 2 saate yakın orda bekledik...sonra çok bekleyince hadi bi şeyler yiyelim demeye başldı...bu arkadaş 2 çocuklu ve 0 beden olanlardan:umursamaz:ben istemiyorum diyetteyim diyorum...aaa olur mu beni yalnız mı bırakacaksın falan demeye başladı...dün de doğum günüydü...offf yanlış düşünmesin diye kabul ettim,o tatlıcıya girmek istedi ama ben kandırdım kahve dünyasına girdik...bu sferde çikoltalardn istedi:sinifsinif:hey allahım yarabbim...bana kaderimin bir oyunu bumafoldumbentabii kahvlerimizi söyledik ve ben de çikolatalrdan 4-5 tane yedim:gitme:küçük çikolatalardan işte anlamışsınızdır:gitme:ama başka hçibr şey yemedim..eve çk geç gedik...saba kalktığımda karnım gurulduyordu:1no2:inşallah boşa gitmedi dünüm...
bugün de arkadaş toplantmız var...kaçamak hakkmıı oraya saklamak istyordum aslndabilmiyorumkismile
offf bakalım ne olacakbenneyaptımki

perperi geçmiş olsun canım...aman ne kadar çok hasta oldunuz...ailecek 1 hafta boyu hastasınız,tekrar geçmniş olsun yazık(
çiğdemin pc sorunlu...meral ne zamandır yok,onun da bi sorun vardır belki...
ama gizemcim yazdıkların da kötü bir şey yok,takım kuralları bunlar...maalesef 1 takım bu yüzden kapanmış(
perperi sen de perşembe günleri eczanede tartılabilirsin o zaman tatlım...
kaptanın ya da gizemin telefonunu alıp haber vermemiz iyi olur...sonuçta onlar stres oluyorlar

off işin zormuş be gülümeyvahedigeldismile

gizem sağol canım,aldım msjını...
evet dün çok sinir bi gündü...boşa gitti günüm(
arkadaş çok zayıf...diyetle flan işi yok...ben istemiyorum diyetteyim dedikçe üsteliyor,bi şeyler yiyelim,tatlı yiyelim...ama bugün benim doğumgünüm beni yalnız bırakıyorsun falan...üff yemeseydim yanlış anlayacaktı,gıcıklık yapmak istemedim..amaaaaaan sinir oluyorum böyle son anda çıkan şeylere...bütün planlarım bozuldu...eve gittik tutturdulr yemek yiyelim vs diye...eve gittiğimizde saat 11 düşünün(
ama yemediler şükür...

etrafımızda herzaman bizi yemeye teşvik edecek kişiler bulunur. sporla telafi edersin canım üzülme.

o arkadaşın 2 çocuk doğurup, gece gündüz alakasız şeyler yiyerek nasıl 0 beden olabilio? bize seminer versin. sempatiksalakcinni

canım özellikle 2.olduğun için tebrikler bence küçücük bir dilim çukulata çok da abartılı bişey sayılmaz...kaldı ki kendine ödül olarak düşünebilirsin arada şımartmak lazım bünyeyi yoksa çabucak yorulurlar..ama senin asıl takıldığın konu ikramdaki ısrar sanırım işte hepimizde var aynı huydan misafire ikramı seviyoruz bi yere gidince de yemezsek ayıp etmiş sayıyoruz kendimizi...halbuki herkes rahat bıraksa birbirinin prensiplerine saygı gösterse hiiç bi sorun olmaz...ama arkadaşın 0 bedenmiş tatlım halimizden anlamaz asla ve aslalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı boşver hiiiç kafana takma valaa ben diyetinde bi bozukluk göremedim:)))tam gaz devam:)))

perperi çok büyük geçmiş olsun canım yaaa...işte geldi mi üstüste geliyo bazen..tez zamanda ailecek sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN CANIM...

etrafımızda herzaman bizi yemeye teşvik edecek kişiler bulunur. sporla telafi edersin canım üzülme.

o arkadaşın 2 çocuk doğurup, gece gündüz alakasız şeyler yiyerek nasıl 0 beden olabilio? bize seminer versin. sempatiksalakcinni

sağolun kızlar çok çok teşekkür ederim desteğiniz içina.s.:1huglumunekankayizsmile
arkadaş 30 yaşında,ilk çocuktan sonra zaten hala tüy sikletti,çok çok zayıftı,ikinciyi doğurdu biraz toparlanmış gibiydi ama baktım gene aynıs olmuş...bünye meselesi...hayatında hiç diyet yapmamış,dalga geçiyo...diyet de neymiş nasıl uğraşıyosunuz diyo...bana o kadarsrar etti ki...avm nin yemek katında bekliyoduk işte...hadi bi şeyler yiyelim diyo...bahsettiği pizza,burger vs...hayrdeim yemeği atlattım bu sefer tatlıcıya gitmek istedi...zor zahmet kahveciye ikna ettim ama orda da çikolatlrdan kçmadım işte:sinifsinif:

zeynepcim dediğinde haklısın,benim üzüldüğüm planımın bzulması...çünkü yürüyüşümü yapamadım,akşam ymek yemedim ama çikolata yedim işşte...benim amacım dünü güzel kapatıp bugün kaçamak yapmaktı...bugün arkadşlala toplanıcaz çünkü...
ısrar edilmesi nekdar kötü değil mi?karşımızdakini mecbur bırakıyoruz...oysa biz yemeklere karşı zaten çok büyük bir mücadele veriyoruz...keşke herkes bunu anlasa,ısrar olmasa...
offf neyse...önümüze bakalımboshayallersmile
yağmur yağıor,dursa yürüyüşe çıkıcam...stepperım bozuk olduu için evde yürüyemiyorum maalesefbilmiyorumkismilenivea body de tek başına az gelir bana...tuğba özay cd si vardı o daha uzun...aradım bulamıyorum...

prgant canım cd müzik marketlerde satılıyor ama netten de indirebilirsin,kk da da bununla ilgili konular vardı,onlrdan indriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…