kaptanım bu hastalıklar yakamı bırakmadı. dün de eşimi acil apar topar hastaneye götürdük. serum filan derken geç geldik, yazamadım. Ama inanılmaz zayıf hissediyorum kendimi. Gecen yaz giydiğim ama kışın popomdan yukarı çıkamayan pantolona bugün süper sığdım. Çok merak ediyorum kilomu.. Hani kg olarak eksilme olmasa bile incelme kesin var.. Tartı neyim de alamadım fırsat bulup da dışarı çıkıp da.. Bu hafta kilo bildirimimi nasıl yapayım lütfen yardım..
Şimdi bi geçmişi okuyayım..
tamam aycincim nasil biliosan öyle yap.
kizlar inanin bende kendime cok kiziyorum.. yapamiyorum bir türlü diyet..
sanirim herseyden yemem gerekiyor. yoksa nefsime hakim olamiycam.
almanlarin cok SIK uyguladigi bir diyet var - yarisini ye diyeti.
herkez gibi aile icinde diyet yapanlar tabagindakinin sadece yarisini yiyor.
tabii tatlilardan ve tatli iceceklerden uzak duruluyor.
ama örnegin patates kizartmasi varsa bile. herkes bir tabak yerken sen tabagindakinin yarisini yiyorsun.
sanirim yeterince aciklayici oldusempatiksalakcinni
bende bunu uygulamayi denicem, cünkü cidden esim + annem cok moralimi bozuyorlar .
esime birsey hazirladigimda sen yemeyince hic zevk alamiyorum diyor. ayni sekilde annem bir kac defa kahvaltiya gelmeye kalkti ama ben ne ekmek ne yumurta yeigim icin gelmedi. bogazimdan gecmiyor diyor.
iste büle. birazda onlar sürüklüyor beni diyet yapmamaya. tabii ki bu mazeret deil :)
okuyan arkidislerime tsk ederim :) cok uzun yazdimm
yarindan itibaren yarisini ye diyetine basliyorum. sabah 72 ciktim cünkü :kedi:
takimdanda ayrica özür diliyorum. benim yüzümden gerilere düsecegiz..hakkinizi helal edin emi :)
Kızlar ben acil merzifona gidiorum hafta sonu yokum isterseniz izinli yazın şimdi tartıldım 68 kiloyum hesaplamasını şimdi yapamıyorum otobüse yetişecğiz zahmet olmassa bu haftalık siz yapın
menüm
sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği çay
ara öğün yemedim
öğlen bir köfte ve salata
akşam 1 tabak kuru fasülye 1 tabak çorba
akşam ara öğün olarak 2 kaysı 3 erik 1 elma
kendinize iyi bakın öptüm çok acale bir karardı merzifona gitmek
Ya hanımlar ben geldim dedim, kimse beni takmadı :çok üzgünüm: Açım, ot ve samandan başka bişi yemiyorum. Sinirlerim çok gergin, ağlarım vallahi senağlama
hoşgeldin tekrardanTeşekkür ederim canlarım... Bir Zeynep daha kattınız aileye... a.s.
günaydın kızlarcım
ay vallahi biz de nazar oldugunu düşünmeye başladık. neyse bir daha olmaz inş..
kaptanım gelmemiş hala
ay ben tartılamadım hala yaa. ne yapıcam bişey sööleyin lütfen.. tartım bozuldu belki kaçırmışsınızdır..
kızlarrrrrrr son bİldİrİm saatİmİz 12 İdİ hatırlatmak İstedİm.
Artık noluyorsa herkes 2 satır yazıp kaÇarcasına gİdİyor.
Ben sanıyordumkİ sİzde benİm gİbİ en azından cumaları sabırsılıkla beklİyorsunuzdur.
7.TAKIM 156 .ETAP
yarisci ( 69,0 /69,0/0,00 /0,00%)
askito(69,5 /
ebtuna ( 68,9 /66,8 /2,1 /3,05%)
pregant ( 77,0 /78,0/ -1,0 / -1,3 %)
zalimi ( 77,0/ameliyatı dolayısıyla ara verdi
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza( 59,6 / 59,5 / 0,1 / 0,17%)
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,5 /
zeynep__05(69.0 /68,0/1,0/1,45%)
7.TAKIM TOPLAM KİLO ( 706,6 /
özür dilerim biraz gecikmeli oldu bende sadece 100 gr vermişim.bu hafta regliydim genel olarak dikkat etmeme rağmen bikaç kaçamağım oldu.neyse haftaya daha iyi bir sonuç almak ümidiyle,kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.[/QUOTE
genciza bunun gibi en azından alıntı yaptığın yerden ilk harfi silebilirmisin
ayyy canım benim çok sağolopuyorumnanaktanemoşum sende çok güzel gidiyosun sakın kaçamak yapma yoksa gerisi geliyor maalesef,bu hızla kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah.
kızlar sabah emoş aradı kilosunu duyunca sizde şok olacaksınız.
canım benim süper kilo verdi bu hafta
tabi emoşla konuştuğum içinmde güne güzel başladım.
öyle tatlı bir ses tonu varki olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
aaaa zeynepcim üzülme yaaa...ayçinin de deiği gibi birden gidecektir o kilolar...bak benimde öyle oldukaydirigubbakcemile5sıkılaşmışsın ne kadar güzel,bu da hedeflerimizden biri zaten:dance:kızlaaarrrrrr!!!!ağlamak istiyorum yaaasenağlama sadece 100 gram fak var bende ama haksızlık bu yaaaa o kadar da dikkat etmeye çalışıyorum...dar olan kıyafetlerimin hepsi cukkadanak oluyo artık ama tartıda eksilen bişey yookkk...çoookkk üzgünüm takımım hepinizden 100 gram ne ki?ben en azından 500 gram falan gider diyodum neden bööle oldu bilemiyorum kii...geçen hafta yürüyüş yapamadığım için mi acaba?lmaz:
offff bilemiyorum yaaa sabah büyük bi heyecanla baktım ama fark yok hemen hemen...kıyafetlerim rahatça olmaya başladı kafam allak bullakkafamçokkarıştıCADIARZU
neyse takımım daha iyi bi performans gösteremediğim için üzgünüm beni affedin lütfen..bu hafta yürüyüşlerimi aksatmadan yaıyorum bakalım inşallah hızlı hızlı başlar kilocuklar gitmeye:))))dua edin bana moral de verin lütfeennnn ihtiyacım vara.s.sempatiksalakcinni
emoşum seni özellikle tebrik ediyorum canım:lepi: bu gidişle benden önce 58 olcan :icecream:
zeynepcim hesaplamaları ayrı mailde yapmıyoruz tatlım.
son listeden renkelriyle oynamadan alıntı yapıp oraya işliyoruz.
bu arada üzülme birden bire 2 kilo gidecek moralini bozupta diyetini aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?