Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

of hastalandım ya 29unda olmuştum daha

sevineyimm üzüleyimmi bilemedim

tam sınav zamanına gelecekti

iyi oldu şimdi biter o zamana kadar

ilaçlardan oldu herhalde

öff kızlar yaa çok mutsuzummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benim yeme krizlerim tuttu,saldırmaya başladımohaoldumsmile
sanırım yarın falan adet olucam:sinifsinif:
delirmiş gibiyim,gittim geldim sarmalara dadandım,hırsımı alamadım bi sürü kek,bisküvi vs yedimohaoldumsmilemafoldumben:gitme:
aman yaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım çok sıkkın,ama kendime d hakim olamıyorum
mücaeleden vazgeçmiorum taii,ama inşallah bu hafta kilo almam:Saruboceq:

selam kizlar

emosum bursa yenince ilk aklima gelen sen ve barbi oldunuz walla.
tebrik ederim hayatim,

bugün ne yedim

sabah
1 dilim kizarmis ekmek yanina 2 yumurta

ögle
2 parca pizza

ara tiramisu :kedi:

aksam
tavuk corbasi + 1 dilim ekmek.

ayrica moral bozuklugundan yedigim cikolata ve sekerin haddi hesabi yok.

ama yemek olarak kendimi yavas yavas toparliyorum. ve yarin tam olarak abartmadan diyete dönüyorum.

herkese güzel kaçamaksız bir hafta diliyorum

veeeee günaydın diyorummmmm kaydirigubbakcemile2

haydi bakalım herkes kaldığı yerden devam kaçamak mı oldu oldu bitti yeni bir gün yenir hafta cumaya kilo alımı istemiyorum.

emoşum sanırım bende regl olucam cumartesi gördüğüm 68 i dün ve bugün göremedim aslında cumartesi pek bişey yemeğe de fırsat bulamadım. sabah kızımla montiye uygun kahvaltı yaptım.
2 dilim tam buğday ekmeği+light peynir+domates+salatalık6biber+şekersiz çay

öğlen cacık+mercimek çorbası

akşam mercimek çorba+caxcık malesef koşuşturmaktan tekrardan hazır olan çorbamdan içtim (yanlış anlamayın çorbayı ben yaptım evde olduğu için)

cumartesi kuaföre oradan alışverişe akşamda arkadaşa bebek tebriğine gittim ikramlardan ağzıma bile sürmedim sadece 2 bardak şekersiz çay içitim.arkadaş halamı diyettesin bıktım senin diyetinden diyor napayım bünye sorun ben arıza sempatiksalakcinni
üni. deykende birlikte kampüsten merkeze yürürdük zayıflayacaz diye ama elimizde dondurmalarımzla lülülülülülü
gece yatmadan önce 1 fincan süte tarçın ve kakao (çok az ama)koyup içtim.

pazar sabah kızıma kahvaltısını yaptırıp alışverişe gittik biraz sebze falan aldım eve gelince hepsini közledim kahvaltıda köz biber 1 dil. t.b ekmeği+light peynir+zeytin+dom+salatalık yedim +çeyrek bar.portakal suyu+şekersiz çay

kahvaltıdan 12 de kalkınca öğle ve akşam bir oldu 17:30 da zeytin yağlı kabak+sıpagetti(montiye göre)patlıcan salata+cacık

gece erik yedim

ama acayip bir şişlik var bakalım regl den sonrada kilomda oynama olmazsa başka bir formül bulacağım
.

aslıcım boyum 1.72 canım.
ben 27 kilo verdim ama 8 kilosu doğumda gitmişti zaten kafamçokkarıştı

zeynepcim harikasın 70 dak.yürüyüş ama arttırmadan önce diyetisyeninle görüş
bir yerde duymuştum fazla sporda kilo vermeni etkiliyordu yani kaslar yağlardan daha ağır geldiği için kilo verememiş gibi görüyorsun tartıda.

ayşegül başaracaksın tatlım vereceksin son 2 kilonuda:)))))))

zalimi hadi bakalım toparlan artık o yemek istediklerini sonra yersin bak bu kilo oturmadan vermen lazım

kızlar birazdan haziran hedeflerini açıklayacağım herkes çok dikkat ederek bu ayı kapatsın lütfen

70 dakika 4,5-5.2 hızda yürümek ideal diye biliorum. diyetisyen tavsiyesi.

evet canım ben de 4 le başlıyorum ısınma olsun diye 1 2 dakika sonra hemen 4.5 ve sonlara doğru da 4.8 le bitiriyorum bi ara 5 e falan almıştım ama biraz ağrı yapıyo bacaklarımda henüz hazır değilim sanırım ki...sakatlanmaktansa şimdilik sabretmem gerek:)))bana da diyetisyenim 3 4 ve 5 te yürü demişti şimdilik çıkmıyorum sözünden...bu arada dün de 70 dk yürüyüşümü yaptım kızlar hem de gecenin 11 inde o enerjiyi nasıl buldum bilmiyorum ama sanırım bursasporun şampiyonluğu yaradı banahihoyyythihoyyyt
bu arada emoşum ben de bursalıyım hemşom benim:))))gerçi eşimin ve benim işimiz gereği istanbuldayız ama doğma büyüme bursalıyım yani:))))yaşasın bursaspor:lepi::lepi:

14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70 hedef tuttu
askito izinli
ebtuna 68,5 hedef tuttu
pregant 79 hedef tuttu
zalimi 81 hedef tuttu
cigdem 57,5 hedef tutmadı ceza puanı işlenecek
meral 61,5 hedef tutmadı ceza puanı işlenecek
genciza 59,8 hedef tuttu
perperi 100,8 hedef tuttu
sailormoon 76,2
hedef tuttu

ayyyy aynen ben de böyle oluyorum adet öncesi çok sinir bi durum yaaa...valaa abartı gibi gelebilir ama geçen adetimde bitter çikolatayı görünce resmen ağzım sulanmıştı kızlar yaaa içimden geliyo bu istek çok garip bi durumlaelaelaelaelae emoşum dikkat et canım ipin ucunu kaçırmayasın sakın zaten ilk günü atlattın mı sonrası o kadar hararetli olmuyo di mi?:lepi:

haklısın kaptanım abartmamam gerek ben böyleyim işte biraz sabırsız herşey biran önce olsun istiyorum halbuki düşünüyorum da şimdi 70 dknın üstüne çıkmak zarar verebilir diri:) vücuduma...daha temkinli olacağım inşallah...diyet ve spor sabır işi:dance:bende en çok olan şey sabııırrrrrklava::teytey:a.s.

11.HAZıRANA HEDEF TABLOMUZ

yarisci 67,5
askito 69,5
ebtuna 66
pregant 76
zalimi izinli
perperi 98,9
sailormoon 72,5
zeynep_05 65,5

yarisci , askito ,pregant , hedef listesinde kiloları olması gerekenin aşağısındadır.
pregant ve askito kilo aldıkları için haziran 11 e bu tabloda yazan kiloya inmelidirler.tabi bu min.dahada aşağısına inebilirsiniz ama lütfen hilmiş şok diyet yok.
kendiminde hedefini düşük tuttum çünkü vermeliyim
.

Son düzenleme:

yeni hedefimi 4 gözle bekliyorum kaptanımyerimseniben:sm_cool:

zeynepçim göreceksin inş. o kiloyu belkide daha fazlası olacak.sende bu azim oldukça bak daha nelşer olacak

slm kızlarr ben geldimm.
geçmişi okudum anladığım kadarıyla takımımız tehlikeye düşmüş. çok üzüldüm. kendi adıma söz veriyorum daha dikkatli olacam kilo vermediğim hafta olmayacak (inşalllah:Saruboceq:
)
ayçincim bu yazaılan 11 haziran hedefi yani 4 hafta var. benim için hedefi 67 yazmışsın ben zaten şimdi 67.9 felanım yani 67 ye çok rahat düşerim. sen o hedefi 65.5 yazabilirmisin. benim iççin gerçekçi bi hedef olur ve daha azimli olurum.

zeynepcim düzelttim hedefini ama hedef tutmayınca ceza puanı alacaksın hazırlıklı ol gerçi eminim sen o hedefinde altına inersin

inşallah canım ama allahtan bi hastalık olmazsa veririm çünkü çok fena gaza gelmiş durumdayım memlekete gittim ya daha 4 kilo vermeme rağmen herkez çok vermişsin ay ne güzel olmuşsun dedi beni sımarttı çok güzel bi duygu gerçekten kendimi bu zevkten mahrum etmek istemiyorumkaydirigubbakcemile inşallah 65 veya altınıgörürüm ama ceza ihtimalini düşünüp 65.5 olsun dedim :)

zeynepçim göreceksin inş. o kiloyu belkide daha fazlası olacak.sende bu azim oldukça bak daha nelşer olacak

inşallah kaptanım inşallah yaa...bu takım olayı gerçekten de çok güzel kızlar yaa:))))insanın kendini bırakmasına fırsat olmuyo...inanın ki bi şeyler yiyip içerken düşünüyorum hmmm bunu topicte yazamam o halde yememem lazım diye:))))hadi bakalım incecik incecik olalım yaza kadar:)))aslında ben sağlıklı bi hamilelik için de düşünüyorum kilo vermeyi ne kadar kilo fazlayla kalırsam o kadar sorunlu olur hamileliğim:)))inşallah önce kilolar gitsin sonra da bebişim gelsin:)))herkeslere kolay geleee...
bildirimimi akşamları yapıyorum ben artık daha gerçekçi oluyo...en azından ne yediğimi falan biliyorum o zaman:dance: öptm hepinizi...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…