Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarışcım Cuma günkü emeklerinn için teşekkürler, saol desteğin için canım. a.s.

rica ederim şebnemcim ne demek.
kardeş takımıma bir faydamız dokunduysa ne mutlu tabiki sizi öyle o durumda bırakamazdık sağolsun çağlayan hemen verdide gecikmedik opuyorumnanaktan

sanada çok geçmiş olsun canım

aycincim artik $ok diyet yapmiyorum tatlimm.
1 yildir al ver.. fenalik geldi.
bumerang gibi geri geliyolar.

mesela bu hafta normal yicem. öyle karar verdim.
aksam 5-6 gibi günü bitircem ve bogazima kilit vurcam.
ne kadar yersem yiyeyim eminim öylelikle en az 1 kilo verebilirim bu hafta.

sabah
2 dilim az cikolatali ekmek.
portakal suyu

ögle
biraz makarna yicem.

bir kac atistirma yapip günü kapatirim.

gelemeyebilirim aksam. simdiden yazayim dedim.

selam kıslaaaaaaaar
tam tahmin ettiğim gibi bugün regl oldum...dünkü kudurukluğum ondanmış yani:kedi:artık normale döneim inşallah,cumaya kadar da biter de şişkinlik kilosuyla tartılmam:Saruboceq:
aşkito doğru düzgün diyet yap nenn bekliyom bahhlmaz:az ye öz yeaklinialirimsmile
zeynep demek bursalısın hee,ne güzel..ben eş durumundan bursalıım,üniv de burda okudum,11 senedir bursadayma.s
ayçinim kaptanım hedefime ulaşıcam inşallah onun 2 kilo da altına inerim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinize kolaylıkar diliorum canlarımolumunekankayizsmile

sabah domates,salatalık,biber,1 kk peynir,3 zeytin,biraz diyet reçel,1,5 d.ç ekmeği yedim

basen çalıştıran şeyler yaptım çok. hatta duvarlara neyim vurdum ama hala basen hala basen. değişik egzersiz bulursam yaparım. benim bildiklerim bi işe yaramıo

ah şu kadın milleti adet oldum der yemek yer, canım sıkkın deryemek yer. eminecim aman ha. bak çok güzel gidiyordun. nazar mı oldu ney

eyvahedigeldismile ben bu 2 kiloyu 2 haftada vericem canım. söz sana. 76yı görür görmez de sana hedayem olcek :) adresine koca bi pasta yollim mi sempatiksalakcinni

bugünkü mamişkolar
sabah 1 dl ekmek
1kk peynir
salatalık tomatyes

ara
1 elma

öğlen
1 sb yovurt
1 ortaboy patatesli ve 1 yumurtalı salata
1 kase corba

ara
yiyemediğim için akşamla birleştirdim. ortaya baba bir öğün çıktı

akşam
3 yumurta kadar adana+nugget (devekuşu yumurtasıoldu galiba)
200 ml süt
patates salatası

ara
3 meyveyemem lasım

bugün 1 saat step ve aerobik kursum vardı. şu an yorgunluktan ayaklarımın üstüne basamıyom. spordan sonrada saatlerce migrosta gezdim. abuk supuk şeyler aldım.

iyi akşamlar kızlar
bugün monti kitabım geldi daha tam okuyamadım bir iki günde okuyayım artık onu yapacam inşallah
ama bugün bi tatil yaptım :)
menüyü biraz abarttım
sabah = ufak ama haşhaşlı çörek (bizim yörreye ait bişey belki bilmiyosunuzdur )
domates salatalık peynir

ara bir aktivya
öğlen marullu ton balıklı salata
akşam 1 biber bir patlıcan dolması 1 dilim ekmek

bide şimdi arkadaşım geldi çay ile 4 tane kurabiye yedim :)

22 nisandan bu yana yaptığım en büyük kaçamak ama yarın tam gaz devam inşallah 11 hazirana 65.5 kiodan daha az olacam

iyi geceler kızlar...
zeynep çok büyük kaçamak sayılmaz bence...önemli olan abartmamak ve devamını getirmemek(
ben bugün yürüyüş yapamadım
dışarı çıktık,bursasporun kutlamalrına gittik
akşam yemeği yiyemedim ama dışarda olduğumuz için biraz saçma sapan atıştırmalarım oldu gene(
pööööööööffffffffffffffffffffffffffff

kızlar kaç saattir şu kitabı okuyorum da düşündüm bence hepimizin bu kitabı alıp okuması lazım gerçekten neden kilo aldığımızı çok güzel anlatıyor. proein diyetinin, şok diyetleerin zararlarını ve neden yanlış olduğun u çok güzel anlatıyor. çok pahalı i kitap değil bence hepiniz alın okuyun çok faydası olacak. daha bitiremedim ama şimdiden bi çok şey öğrendim. özellikle kilo verip sonradan tekrar neden aldığımızı bunu nasıl önleyeceğimizi çok güzel anlatıyor. neyse kitabı okuyunca dayanamadım hepiniz okuyun istedim

eyvahedigeldismile ben bu 2 kiloyu 2 haftada vericem canım. söz sana. 76yı görür görmez de sana hedayem olcek :) adresine koca bi pasta yollim mi sempatiksalakcinni
valla pastaya hayır dememde aslıcım sonra beni burda topa koyarsınız ne me lazım:)))))))

aslında bende istiyorum bu kitaptan alayım bende zeynepcim.

kızlarrrr ben dün öğleden sonra cozuttum bu montideki tatlı yasakları beni krize soktu reglde yaklaştı krize girdim resmen.neler yediğimi yazmayayım daha iyi.
ben montiyi tatlı yüzünden yapamayacağım galiba
şekeri meyveden karşılayacağız ama beni kesmiyor offfffffffff

offf ayçinim sorma yaa...ben d o dönemdeyim ve tırmalıyorum resmen tatlı diye...oooff offf valla(

sabah kahvaltısı
domates,salatalık,biber...1 yumurta,yarım kk peynir,3 zeytin,1 çatal d.reçel,1,5 d.ç.ekmeği

zeynep canım ben o kitabı bi arkadaşım için almıştım,o zaman biraz göz gezdirmiştim grçekten çok güzel,çok etkileyici bi kitap...ama sorun şu ki bile bile yapıyoruz bazı şeyleri...canımız istedi mi gözümüz bi şey görmüyo,dünya önüne geçemiyo valla(

kızlar haklısınız tatlı işi zor ama şunu söyleyim bende regli dönemlerinde tatlı diye ölürdüm. hergün çikolata yerdim ve bir çikolataylada kalmazdım ama herşey beyinde bitiyo bu diyette kendimi okadar şartlandırdım ki kesinlikle aklıma dahi gelmiyor geldiğindede o tatlıyı yediğimi düşünüyorum yediğimde bana vereceği mutluluk bir dakika sürecek ama yemediğim zaman kendimi çokçok daha mutlu hissediyorum nefsime yenilmediğim için. bugün reglimi ikinci günü benim deli gibi tatlı yemem lazım ama öyle bişey aklıma dahi getirmiyorum nasıl oruçluyken kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz aynen öyle yapıyorum. hani oruçluyken yememiz imkansız yaa sanki şimdide imkansız gibi düşünmüyorum. bazen hani şu meyveli sakızlar varya ondan ağzıma atıyorum. ama tatlı kesinlikle.

bu kilolar beni bu kadar mutsuz ediyorsa bende yemem olur biter deyin rahat olun. canım tatlı isteyecek dedikçe daha çok istiyor. herşey beyinde bitiyorr.

Allahım hepimize güçlü irade versin. bu kilolar bizi daha çok üzmesin yetti gariiii artık kendimize dur diyelim yasakkelime

merhabalar kızlar....a.s.
kitabı ben de merak ettim adaşım ben de araştırıyorum netten şimdi olmazsa çıkar alırım büyük bi kitapçıdan...genelde bildiğimiz şeyler yazsa da motivasyon açısından iyi oluyo bu tür şeyler kendim için konuşuyorum tabi ki :)))
bu arada dün ben çok büyük bi kaçamak yaptım kızlar teyzemler antepe geziye gitmişlerdi ve gelirken fıstık ezmesi almışlaarr...ama bu bana yapılır mı yaaa((ben de dayanamadım 2 dilim yedim dilimler küçük ama biliyosunuz çok kalorili şeyler...akşam meyvesi yerine geçti zannedersem tabi 2 küçük dilim 1 haftalık meyve yerine geçti ya neyse...dayanamdım napiim...
bugün de sabah kahvaltımı geç yaptım malum evde yatıya misafirlerim vardı gittiler e tabi ki ev acaip karışık durumda...valaaa işe gelmeden yetiştireyim dedim kahvaltımı da işte yaptım 11.30 u buldu ne yazık ki...şimdi de daha ara öğün yapacam da öğlen yemeği yiyecem..ölme eşeğim ölme...zaman konusunda çok esnek davranıyorum bu aralar..uyku olayını abarttım kendime çeki düzen vermem gerek biliyosunuz uyku da kilo yapıyo((
zeynepçim kitap hakkında biraz bilgi verir misin canım?yemek listeleri mi var?diyetisyenime sorayım bari...eğer yaşam tarzıyla ilgili bi kitapsa okumak isterim sürükleyici oluyo oldukça:)))

haklısın adaşım da işte insanın bi günü de bi gününü tutmuyo..bazen değişik bi haller oluyo bana anlarsınız halimden...yani hantırdıyorum tatlı da tatlı diye...üfff....bugünü vicdan azabıyla geçiricem..halbuki yemeseydim ne kadar da mutlu olacaktım bugğn de ...ama dediğim gibi bazen yapamıyorum ...eyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-

Merhaba arkadaşlar
yarışçı seni merak ettim bu hafta hiç gelmedin montiye,bir sorun mu var bizleremi kırıldın yoksa,
zeynep_05 sende düşünüyordun sanırım arkadaşım monti için ne oldu vazmı geçtiniz yoksa,bir kere alışsanız aslında kolay ama ilk bir kaç hafta biraz karışık gelebiliyor.

çağlayancım merhaba canım

ben bu montiyi ya kavrayamadım tam olarak yada çabuk pes ediyorum ama ne olursa olsun tatlı yemezliliğe yok şeker ihtiyacını meyveden ala dayanamıyorum.
dün monti dışına çıktım bozdum gibi bilmiyorum canım ya ne yapmak istediğimi bende bilmiyorum((((((((((((((((

nerden aldın canım sen bu kitapı? ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…