- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Yarışcım Cuma günkü emeklerinn için teşekkürler, saol desteğin için canım. a.s.
selam kızlar
akşam yemeğini 5 te yedim diyeyim...5-6 kaşık tarhana çorbası,3-4 k.yoğurt,2 h.yoğurt,10-15 tane de yaprak sarması yedim( pek hoşuma gitmedi bu yediklerim tabii:))
dışarı çıktım 40 dk daha yürüdüm...artık bi şey yemem,anca meyve...
zaynep 70 dk çok iyi bence...haziran sonuna kadar da rahat 70in altına inersin,daha mayısortasındayız canım yaa...
o zaman ben de çok mu hayalperestim,ben de mayıs sonunda 65in altında olmak istiyom:))
ayrıca tespitin çok doğru,tatlı sevmeyenler zayıflar oluyor...ben bayılırım,aahh ahh kilo aldıran da onlar ya zaten:))
pregant basen çalıştıran egzersizler var onları yapsan olmuyor mu tatlım?
öff kızlar yaa çok mutsuzummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benim yeme krizlerim tuttu,saldırmaya başladımohaoldumsmile
sanırım yarın falan adet olucam:sinifsinif:
delirmiş gibiyim,gittim geldim sarmalara dadandım,hırsımı alamadım bi sürü kek,bisküvi vs yedimohaoldumsmilemafoldumben:gitme:
aman yaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım çok sıkkın,ama kendime d hakim olamıyorum
mücaeleden vazgeçmiorum taii,ama inşallah bu hafta kilo almam:Saruboceq:
bursaspor şampiyon oldu çok çok mutluyum
oooleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
11.HAZİRANA HEDEF TABLOMUZ
yarisci 67,5
askito 69,5
ebtuna 66
pregant 76
zalimi izinli
cigdem83 58
meral 61
genciza 58,9
perperi 98,9
sailormoon 72,5
zeynep_05 65,5
yarisci , askito ,pregant , hedef listesinde kiloları olması gerekenin aşağısındadır.
pregant ve askito kilo aldıkları için haziran 11 e bu tabloda yazan kiloya inmelidirler.tabi bu min.dahada aşağısına inebilirsiniz ama lütfen hilmiş şok diyet yok.
kendiminde hedefini düşük tuttum çünkü vermeliyim.
valla pastaya hayır dememde aslıcım sonra beni burda topa koyarsınız ne me lazım:)))))))eyvahedigeldismile ben bu 2 kiloyu 2 haftada vericem canım. söz sana. 76yı görür görmez de sana hedayem olcek :) adresine koca bi pasta yollim mi sempatiksalakcinni
kızlar kaç saattir şu kitabı okuyorum da düşündüm bence hepimizin bu kitabı alıp okuması lazım gerçekten neden kilo aldığımızı çok güzel anlatıyor. proein diyetinin, şok diyetleerin zararlarını ve neden yanlış olduğun u çok güzel anlatıyor. çok pahalı i kitap değil bence hepiniz alın okuyun çok faydası olacak. daha bitiremedim ama şimdiden bi çok şey öğrendim. özellikle kilo verip sonradan tekrar neden aldığımızı bunu nasıl önleyeceğimizi çok güzel anlatıyor. neyse kitabı okuyunca dayanamadım hepiniz okuyun istedim
kızlar haklısınız tatlı işi zor ama şunu söyleyim bende regli dönemlerinde tatlı diye ölürdüm. hergün çikolata yerdim ve bir çikolataylada kalmazdım ama herşey beyinde bitiyo bu diyette kendimi okadar şartlandırdım ki kesinlikle aklıma dahi gelmiyor geldiğindede o tatlıyı yediğimi düşünüyorum yediğimde bana vereceği mutluluk bir dakika sürecek ama yemediğim zaman kendimi çokçok daha mutlu hissediyorum nefsime yenilmediğim için. bugün reglimi ikinci günü benim deli gibi tatlı yemem lazım ama öyle bişey aklıma dahi getirmiyorum nasıl oruçluyken kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz aynen öyle yapıyorum. hani oruçluyken yememiz imkansız yaa sanki şimdide imkansız gibi düşünmüyorum. bazen hani şu meyveli sakızlar varya ondan ağzıma atıyorum. ama tatlı kesinlikle.
bu kilolar beni bu kadar mutsuz ediyorsa bende yemem olur biter deyin rahat olun. canım tatlı isteyecek dedikçe daha çok istiyor. herşey beyinde bitiyorr.
Allahım hepimize güçlü irade versin. bu kilolar bizi daha çok üzmesin yetti gariiii artık kendimize dur diyelim yasakkelime
Merhaba arkadaşlar
yarışçı seni merak ettim bu hafta hiç gelmedin montiye,bir sorun mu var bizleremi kırıldın yoksa,
zeynep_05 sende düşünüyordun sanırım arkadaşım monti için ne oldu vazmı geçtiniz yoksa,bir kere alışsanız aslında kolay ama ilk bir kaç hafta biraz karışık gelebiliyor.
kızlar kaç saattir şu kitabı okuyorum da düşündüm bence hepimizin bu kitabı alıp okuması lazım gerçekten neden kilo aldığımızı çok güzel anlatıyor. proein diyetinin, şok diyetleerin zararlarını ve neden yanlış olduğun u çok güzel anlatıyor. çok pahalı i kitap değil bence hepiniz alın okuyun çok faydası olacak. daha bitiremedim ama şimdiden bi çok şey öğrendim. özellikle kilo verip sonradan tekrar neden aldığımızı bunu nasıl önleyeceğimizi çok güzel anlatıyor. neyse kitabı okuyunca dayanamadım hepiniz okuyun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?