Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o zaman 1 kilo profiterol? laelaelaelaelae

bugün diyetişyen günümdü. salıdan salıya 1,5 kilo vermişim. hedefi tutturdum. perşembe günü kaç çıkıcak bakalım

sabah
sahanda yumurta + ekmek

ögle
tatli..

aksam
pilav
makarna salatasi
yogurtlu biber
biftek
salata
ekmek

möhöhöhöh:roflol:

pregantcim.. diyetisyenim dedi ki..
yarina cikacagimiz ne malum.. bosver iyisin sen böyle. keyfine bak :roflol:

uyus yaaaaaaaalmaz:eyvahedigeldismile
giberdirim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiialsanaalsanasmileaklinialirimsmile
gıcıkslaelaelaelaelaenaniknanik

ayyy kızlar öğlen yemeği olarak kabak yemeği 2 k.yoğurt ve 1 d.ç .ekmeği yedim

ama akşam gena çok fena şeyler oldu((
bu hafta kilo alacağım kesinleşti((yarım kg dan fazla almak istemiyorum(
hava berbattı yürüyüşe de çıkamadım,yarın hem sabah hem akşam çıkıcam
öffffff yaaaaaaaaaa

canım kitabım dün geldi okuyorum ve anlamaya çalışıyorum tam olarak anlayamadım ama yava yavaş oturacak bugün ona uygun yapmaya çalıştım ama ilemiyorum ne kadar doğru oldu. hem bugünlük mamalarımı yazayım yanlışlarım varsa uyarısan fikir verirsen sevinirim

sabah 7:00 pir portakal 1 elma
7:15 1 yumurta domates salatalık zeytin biber közlemesi çay (ekmek yemedim yumurta yediğim için )
10:00 1 kase yoğurt
13:00 marullu domatesli ton balıklı salata çok kocaman bi tabak(ton balığ light ve küçük boydu)
16:00 1 elma 4-5 çilek
17:30 1 kase tarhana çorbası ve br tabak kuru fasulye
şimdi çay keyfi yapıyoruz

canım kitabım dün geldi okuyorum ve anlamaya çalışıyorum tam olarak anlayamadım ama yava yavaş oturacak bugün ona uygun yapmaya çalıştım ama ilemiyorum ne kadar doğru oldu. hem bugünlük mamalarımı yazayım yanlışlarım varsa uyarısan fikir verirsen sevinirim

sabah 7:00 pir portakal 1 elma
7:15 1 yumurta domates salatalık zeytin biber közlemesi çay (ekmek yemedim yumurta yediğim için )
10:00 1 kase yoğurt
13:00 marullu domatesli ton balıklı salata çok kocaman bi tabak(ton balığ light ve küçük boydu)
16:00 1 elma 4-5 çilek
17:30 1 kase tarhana çorbası ve br tabak kuru fasulye
şimdi çay keyfi yapıyoruz

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates

ara
unuttum

öğlen
3 porsiyon et
salata

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata

ara
3 kayısı
1 elma
1 muz

Son düzenleme:
ihihihihiih
pregant ben de kabak yemeği yedim bugün...çok da severim
ama ben başka şeyler de yedim sonra maalesef((
ühühühühühüühüühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ay eminem eminem sana göz deydi göz

ay eminem eminem sana göz deydi göz

:gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünümhaoldumsmile:gitme:
çok üzülüyorum yaa,yarım kilodan fazla alırsam kendimi affetmem:sinifsinif:
yarın hem sabah hem akşam yürüyüş yapıcambilmiyorumkismile
stepperım bozuldu,eşim de tamir etmedi...evde yürüyemiyorum maalesef

merhaba kızçelerr a.s.

eminem regli dönemi bende aynen öyle oluyorum gözüm dönüyor resmen.neyseki geçen hafta 100 gr.da olsa verdim.sende nasılsa alacağım diye düşünüp kaçamaklara devam etme sakın.en azından asgariye indir :) sporunu bol yapar ve önümüzdeki iki gün dikkat edersen toparlarsın.

zeynep 05 yediklerin bana çok az geldi canım,dayanabiliyosan ne ala ama.birde ekmek yemedinmi öğle-akşam yada yazmayımı unuttun.

bugün yediklerim

sabah domates,salatalık,peynir,yumurta, bi dilim k. ekmeği

ara yapamadım

öğle arkadaşımdaydım yarım kadar simitle muhtelif kahvaltılıklardan bikaç lokma ve bir dilim baklava maalsef

ara yok

akşam bi kase çorba bi dilim ekmek.

ara 155 cal.dondurma.

bugün dengesiz oldu farkındayım en azından baklava olmasa iyidi yinede çok kalorili bi gün olmadı gibi hıı ne dersiniz ?

son iki gün daha dikkatli olucam inşallah.

ayşegülüm yediklerin iyiyimiş bence...1 baklava olmasa iyiymiş ama 1 tane yaavvv...o kadan da kötü değil:))
beni desteklediğin için de tenküüü canım...ahh ahh kurtarıcam kendimi bu kötü yoldan:))

canım sen bizim kızların yazdıklarını okumuyormusun,neler neler yapıyorlar kaçamak olarak gene devam ediyorlar,bu hafta kilo veremiyorlar sadece ceza olarak ama öbür hafta düzenli yapınca tekrardan veriyorlar,bir kaçamak yaptım diye sakın bozma ve kendini çekme lütfen,bak ben bu hafta kaçamaksız yaptım 1.1 tekrardan vermişim cumadan bu yana,kaçamak yaparsan sadece vermen azalır yada durur,sadece 2.aşamaya kadar azıcık dayanman gerekicek bence pes etme ve aramıza tekrardan geri dön opuyorumnanaktan

canım menün güzel afiyet olsun ama tarhana çorbasının içinde un var bir tek o olmamış
kendin için unsuz çorbalar yapman gerekiyor canım.
öğlen içinde ayran yada yoğurt ekleyebilirsin.kaydirigubbakcemile5

çağlayanım bilmiyorum tatlım beni tatlısızlık ve kahvesizlik mahvetti.

bu 2. aşamada bunlardan yiyebilecekmiyiz ben bu 2. aşamayı hjiç bilmiyorum ama özellikle beyaz un olayına çok dikkat ediyorum.
zaten saat 16 ya kadar idare ediyorum oraya kadar sorun yok ama ondan sonra kendime hakim olamıyorum gözüm dönüyor belkide öğle yemeğini çok az yiyorum bilmiyorum bakalım çağlayancım bir ucundan yakalarsam geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…