Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım şöyle bir durum var,kahveyi içebiliyorsun ama kafeinsiz olarak 1.aşamada'da devam edebilirsin.Tatlı olarakta sana tavsiye edebileceğim,yaz meyvelerini yoğurt'un içine karıştırıp yemek kurukayısıyı yemek,birde şu kesin formül var,kakaolu tarçınlı süt acayip iştah ve tatlı isteğini kesiyor,ilk başlarda bende tatlısız yapamıyordum.sonra süte alıştım,kabuk tarçın ve bir çay kaşığının ucuyla bildiğimiz kakaoyu karıştırıp içmeye başladım çok işe yarıyor.
2.aşama birincisine göre daha güzel,kaçamak yapma şansın var ertesi gün ile telafi etmek şartıyla..bence sen gel yinide yaz menülerini montiye yavaş yavaş ayak uydurursun böyle uzak kalırsan yapma istediğinde gider arkadaşım kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

günaydın kıslaaaar
bugün bana tatil...evdeyim
sabah yine pek diyete uyamadım,zengin aile kahvaltısı oldu((
ama kendimi bırakmıcam,yoksa işim yaş...hiç toparlanamam...bu hafta kilo alıcam bu kesinleşti(ama en azından çabuk toparlanıcak kadar olmalı,büsbütün salmamamlıyım kendimi...yazık olur sexü fücuduma:))
ayyy şaka bi yana çok canım sıkılıyor...evi süpüreyim 1.tur yürüyüşe çıkıcam...dönünce diğer işleri yaparım,akşama tekrar yürüyüş...

selamlar.bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk reçel
1 dl ekmek
salatalık domates

ara
2 grissini
3kayısı

öğlen
1 dl ekmek
peynir
karpuz
salata

ara
5 etiform
1 sb yoğurt

akşam
taze fasulye
1 dl ekmek
salata
yoğurt

ara
3 meyve

kızlar ya sizin bu 5 günde 5 kilo ve çorbalı bir diyetiniz vardı 7 günlük. onları nerde bulabilirim.

merhabalar kızlar...bugün oldukça yoğun bi gündü gelemedim malesef..bu saate kaldım.
öncelikle bildirimimi yapayım:
sabah:
2 dilim ekmek
domates
peynir
ve tabi ki olmazsa olmazım çay(accuk şekerle)

ara:
5 adet yeşil erik
1 kupa çay

öğle:
6 kaşık taze fasulye
1 dilim peynir(yoğurt niyetine)
2 dilim ekmek

ara:
3 adet erik
2 lokma ekmek

akşam :
6 kaşık taze fasülye
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara:
2 seçeneğim var ya meyve ya da kazandibi:))diyetisyenim haftada 1 kere tatlıya izin veriyo ama ben kararsızım...dünkü kaçamağım olmasa hiç tereddüt etmem ama şimdi ne seçeceğimi bilemedm:)))neyse heyecanlı olur siz dedüşünün bakalım bu kız neyi seçti acaba diye?eyvahedigeldismile yarın söylerim:)))

kızlar bu arada yürüyüşümü de hiç aksatmadan yapıyorum her gün 70 dk. tercihen yemeklerden 1 saat sonra ve sabahları...
hadi kızlar herkeslere kolay gele...cumaya az kaldıdelikafaduldeneyvahedigeldismile

selam kızlar bugün tatil olduğundan uğrayamadım. bide dünden yatılı misafirim vardı. tatil benim diyetede uğradı bir günlük mola verdim:)) ama yarın tam gaz devam valla yediklerimi yazmıyorum çünkü beni diskalifiye edersiniz diye korkuyorum. sanırım bende bu hafat 200-300 gr anca veririm bugün normalin dışında pirinç pilavı yedim normal ekmek yedim 3 dilim kadar kola içtim islim kebabı yedim (patlcanları yağda kızarttım] bu kadar yetr herhalde neyse yorucu i gündü bugün erken yatacam iyi geceler

o tatilcilerden biri benim maalesef...regl dönemime denk gelmesi kabusum oldu...bu hafta benim utanç haftam olacak((
off kızlar off hava çok kötüydü,sürekli yağmur,fırtına,soğuk...dışarı yürüyüşe çıkamadım,stepper da bozuk...bari yürüyüş yapabilseydim daha rahat olacaktım...off valla

merhabalar kızlar....a.s.
eşim nihayet bu sabah tartıyı çıkardı...ama yarın söyleyeceğim sonucumu belki yarına kadar 50 gram falan gider nemelazım:lepi:bu zırt pırt tartılma işi hakkaten beni bozuyodu bundan böyle sadece perşembe ve cuma sabahları tartılıyorum o da buraya bildirim yapacağım içinyerimseniben
diyetim güzel gidiyo maşallah...ama bilmiyorum size de oluyo mu ara öğün olarak elma yediğim zaman midem gurul gurul gidiyo benim...bugünkü gibi...çok aç hissediyorum kendimi -tatlicadiarzu- bugünkü mamalarımı yazayım ayrıca
sabah:
2 dilim ekmek
domates salatalık roka:)
2 kupa çay
peynir olarak da lor:)

ara:
1 adet büyük boy elma

öğle:
menemen yaptım bol biberli
2 dilim ekmek
gene çay içiyorum yanında

ara:
1 adet elma biraz da lor yemeyi düşünüyorum

akşam:?bilemiyorum şimdiden:)

ara:
meyve

bugünkü yürüyüşümü de yaptım ayrıca sabah kahvaltımdan 1 saat sonra olacak şekilde
70 dakika 5 km hızla ara ara da koştum:)))

7.TAKIM 157 .ETAP

yarisci ( 69,0 /
askito(72,0/
ebtuna ( 66,8 /
pregant ( 78,0/
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza( 59,5 /
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,4/
zeynep__05(68,0/

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 706,8 /

slm modem bozuktu günlerdir net yok çıldırdım

sonunda oldu şimdi geçmişi okuyacağım

selam kızlar tartıldım sabah. 2 kilo vermişim bu hafta. 76 oldum.
şimdiiiii ayçinnnnn vakit geldi. dile benden ne dilersen
hamileyken 13 kilo alıp 87 olmuştum. doğumdan 1 hafta sonra 76 olmuştum. şimdi yine eski günlerime dönüyorum. artık 42 bedenim. 40 a doğru koşuyorum.çok mutluyum kızlar.

7.TAKIM 157 .ETAP

yarisci ( 69,0 /
askito(72,0/
ebtuna ( 66,8 /
pregant ( 78,0/ 76,0 / 2 / 2,56&#37
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza( 59,5 /
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,4/
zeynep__05(68,0/

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 706,8 /

bugün
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dl ekmek
1 tk reçel
salatalık

ara
2 grissini
3 kayısı

öğlen
2 kk peynir
karpuz
1 dl ekmek
salata

ara
2 tane tadım tadımca fıstıklı üzüm (300kcal) :kedi:

akşam
1 tabak türlü
1 çb yoğurt
1 dl ekmek
salata

ara
3 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…