Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

iki gündür misafirim vardı giremedim ,malumunuz üzerine börekler tatlılar yapıldı ve yenildi maalesef.
neyse hafta içi daha dikkatli olucam bu hafta çok beklentim yok.

sabah=saat(11 gibi)
kıymalı yumurta özlemiştim valla
1 dilim ekmek
domates salatalık çay

ara erik kiraz çilek

akşam= 1 tabak makarna ve salata

bide beyin jimlastiği yaptım bütün gün ders çalıştım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
zalimi kendine haksızlık etme canım,gayet güzelsin bence...zayıfladıkça daha da güzelleşirsin tabii orası ayrıbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

sabah 45 dk yürüyüş yaptımhihoyyyt
öğlen yemeği olarak 1 tabak patlıcan yemeği,2 k.yoğurt,1 d.çekmeği
aralarda hep kiraz ve kayısı yedim
egzerszilerimi yaptımkaydirigubbakcemile2
eşim yaprak sarması istemişti söylemesi ayıp,ondan 3-4 tane yedim şimdi:kedi:
bu kadar:hulya:

ayşegülüm hoşgeldin,özledikicimkaydirigubbakcemile3zaten hedef kilona inmiştin halledersin sen geneolumunekankayizsmile

merhaba nesibe. hareketli bir gün olmuş. yediklerine bişey demicem daha yeni geldin. ayarlarsın sen.

oyle oldu valla canım, bugunde tam tersi hic aksiyon yoktu ohaoldumsmile

yarıscı haklısın canım yorum yapılmayacak gibi değilmiş listem tekrar okudum da, sanırım benim listelerim hafta sonlaarı yoruma kapalı olmalı :kedi:

sabah:
1kk peynir
1 d ekmek
1 h yumurta
domates salatalık,

öğle
1,5 kase çorba, 1 d ekmek

ara: 1 p. meyve

aksam:tavuk sote az yaglı, 1 d ekmek

misafirlikteki mamalar
2 d baklava, 4 mercimek koftesi bugunumu mahveden yiyecekler cok pişmanım:sinifsinif:

ay kızlar şimdi geçmişe mazii yaptım

eski paylaşımlarımıza baktımda bir hoş oldum ya

ay ya bağımlılık yaptı burası bende

günaydın kızlarrrrr

herkes iyidir umarım

benim diyet haftasonu nasıldı bilemiyorum gerçekten.cumartesi kızımla evdeydim bişeyler yedim ama ne???
pazar annemdeydim gerisini siz düşünün birde çok zayıflamışsın artık yeter laflarıda gaza getirmiş olabilirki epey yedim((((((((((

bugünde 1 d. tam buğday ekmeği lıght peynir chery dom.ve biber ile kahvaltı yaptım.+şekersiz çay

zalimi aradaki fark öyle küsümsenecek derecede değil canım ayrıca çokta güzelsin.heleki hedef kilona ulaştığında tam bir afet olacaksın:))))))))))

nesibe bana tekrardan boy ve kilonu yazarmısın?

ya kızlar herkes kilo çizelgesi yapsa ya böyle takip zor oluyor.

kızlar napıyorsunuz..hatırladınız mı beni:) mezun olan olursa yedek listesindeydim girecektim bir köşede bekliyordum :))
nasılsınzı diyetler nasıl gidiyor..
Allah belasını versin şu şok diyetin..onu bi yaptım bi daha verdiğimide geri aldım bide veremiyorum..

zeynep bende aldım ab rocketten ama elime ulaşmadı..eşim bimden almayalık bilindik garantili marka olsun dedi.netten sipariş ettik..gelsin başlayacağız..benimde incelmeye ihtiyacım var..

tünaydın kızlar...
geçmişi okudum hepinize söleyeceklerimi biriktirdim ama unuttum şimdisempatiksalakcinni:tomato:
benim dün akşam yemeğe misafirim vardı oldukça da kalabalıktık tabi bütün gün acaip bi koşturmaca oldu benim için ana öğün ara öğün olayı kalmadı malesefyemeklerin tadına baktıklarım ara öğün olsun a.s arada eşimin zorla ağzıma tıktıkları da ana öğün ne dersiniz?naniknanik
zeynepçim haklısın pilates acaip inceltiyo tabi düzgünce yaparsan bende top falan yoktu ama şöyle bi 65 falan olayım ben de başlamayı düşünüyorum pilates olmasa da aeorobik yapacağım inşallah aslında ben takılıyorum da bakma bana sen yavaş ve doğru yapılan hareketler daha faydalı oluyo biliyorum:lepi:...kızlar dünki yürüyüşüm de aksadı ne yazık ki ama gece yatağa yattığımda bacaklarımın ağrısından duramıyodum sanırım koşturmaca yürüyüşü bastırdı fazlasıyla...
bugün de ne yazık ki kahvaltım geçe kaldı 11 gibi yaapabildim anca siz de bana eşlik ettiniz yerimseniben evde ustayı beklemek zorunda kaldım da o yüzden geciktim ne ...
yarın diyetisyenime gidiyorum inşallah bakalım oradaki sonuç ne olacak çok merak ediyorum açıkçası...umarım güzel haberlerle gelirim kızlar...gerçi randevum akşamüzeri..sabahkiyle farkediyo ama olsun...
kaptanım işine karışmak gibi olmasın ama bence de kilo çizelgesi çok iyi olur tabi kızlar da isterse insan bakınca bile motive oluyo süpper bişey bence hem de oyun havası katıyo birazcık olaya...tıpkı zayıf fotonu buzdolabına yapıştırmak gibi bişey..somut bi gösterge oluyo insana:dance:
zalimi bence hiç yüklenme kendine maşallah yüzün çok güzel gitgide ortaya çıkacak kilolar gittikçe de güzelliğin..bi nevi külkedisi misali heyecanlı yorucu ama sonu mutlu biten bi hikaye olacak seninkisihihoyyythihoyyyt hem bence de hemen farketmiş 7 kilo 7 kilodur sonra 10 daha sonra 15 20 olacak...sakın pes etme:teselli:
aşkito cum kahvaltı alışkanlığı kazansan iyi olmaz mı sence de?ben de eskiden hiiç yapmazdım içimden gelmezdi kahvaltıda canım bişey çekmezdi..ama biraz zorladım ve alıştım artık...işim bile çıksa ağzıma bi ısırık meyve alıveriyorum artık böylece biran önce hareketlenmiş oluyo metabolizmam...kaydirigubbakcemile2
aslıcım daha önce de söylemiştim senin de iki resmin arasında dağlar kadar fark var ve yolun ortasındasın henüz...kasiyer kızı boşver o olmasa bi başkası mutlaka abuk sabuk olaylarla karşılaşıyoruz takma kafana giden kilolar cevabın olsun onlara:lepi:hihoyyyt
off kızlar ben gene yazdıkça yazıyorum..zahmet edip de okuyanlara da kocaman teşekkür ediyoruma.s.:enbuyukkk:
ara ara gene gelirim ben...hepimize güzel bi haftabaşı diliyorum..:)))olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

sen nerelerdesin bakim hiç uğramadın bende başka birini çağırdım ama bekle istersen cuma belki boşalan yerler olacak:)))

ehhh yani misafir ağırlamakta bir nevi spor sayılır:)))))))))

bugün tam gaz devam dün bitti bugün bugündür herşey sıfırdan başlayacak:)))))))))))))))
bak bende dün annemde kaçırdım bugün yine kaldığım yerden devam ediyorum

sen nerelerdesin bakim hiç uğramadın bende başka birini çağırdım ama bekle istersen cuma belki boşalan yerler olacak:)))

ya aslında burayı çok sevmiştim ama hemen boşalacak gibi değildi..bende şansımı başka takımlarda arayayım bari bu arada belki alınırım dedim..gel dediler gittim ama 3 haftadır bekliyorum listeye alınmıyorumlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…