aslında fiyatı uygun canım. normal mekik çekerken boynumuz ağrıyor. bunda olmaz[/QUOTEevt canım normalde gerçekten insanın boynu ağrıyo ama bu öyle olmuyo güzel gerçekten ee tabi göbek çalıştırdığı için göbeğin yanıyo acımadanda gitmiyo bu uyuz şey ama yinede bana daha kolay geliyo. ben memnunum tavsiye ederim özellikle yanında bi cd var o çok etkili ama başlangıçta aletle düz mekik yaparak kasları kuvvetlendirirseniz cd deki hareketler daha kolay yapılıyo
merhaba nesibe. hareketli bir gün olmuş. yediklerine bişey demicem daha yeni geldin. ayarlarsın sen.
kızlar napıyorsunuz..hatırladınız mı beni:) mezun olan olursa yedek listesindeydim girecektim bir köşede bekliyordum :))
nasılsınzı diyetler nasıl gidiyor..
Allah belasını versin şu şok diyetin..onu bi yaptım bi daha verdiğimide geri aldım bide veremiyorum..
zeynep bende aldım ab rocketten ama elime ulaşmadı..eşim bimden almayalık bilindik garantili marka olsun dedi.netten sipariş ettik..gelsin başlayacağız..benimde incelmeye ihtiyacım var..
tünaydın kızlar...
geçmişi okudum hepinize söleyeceklerimi biriktirdim ama unuttum şimdisempatiksalakcinni:tomato:
benim dün akşam yemeğe misafirim vardı oldukça da kalabalıktık tabi bütün gün acaip bi koşturmaca oldu benim için ana öğün ara öğün olayı kalmadı malesefyemeklerin tadına baktıklarım ara öğün olsun a.s arada eşimin zorla ağzıma tıktıkları da ana öğün ne dersiniz?naniknanik
zeynepçim haklısın pilates acaip inceltiyo tabi düzgünce yaparsan bende top falan yoktu ama şöyle bi 65 falan olayım ben de başlamayı düşünüyorum pilates olmasa da aeorobik yapacağım inşallah aslında ben takılıyorum da bakma bana sen yavaş ve doğru yapılan hareketler daha faydalı oluyo biliyorum:lepi:...kızlar dünki yürüyüşüm de aksadı ne yazık ki ama gece yatağa yattığımda bacaklarımın ağrısından duramıyodum sanırım koşturmaca yürüyüşü bastırdı fazlasıyla...
bugün de ne yazık ki kahvaltım geçe kaldı 11 gibi yaapabildim anca siz de bana eşlik ettiniz yerimseniben evde ustayı beklemek zorunda kaldım da o yüzden geciktim ne ...
yarın diyetisyenime gidiyorum inşallah bakalım oradaki sonuç ne olacak çok merak ediyorum açıkçası...umarım güzel haberlerle gelirim kızlar...gerçi randevum akşamüzeri..sabahkiyle farkediyo ama olsun...
kaptanım işine karışmak gibi olmasın ama bence de kilo çizelgesi çok iyi olur tabi kızlar da isterse insan bakınca bile motive oluyo süpper bişey bence hem de oyun havası katıyo birazcık olaya...tıpkı zayıf fotonu buzdolabına yapıştırmak gibi bişey..somut bi gösterge oluyo insana:dance:
zalimi bence hiç yüklenme kendine maşallah yüzün çok güzel gitgide ortaya çıkacak kilolar gittikçe de güzelliğin..bi nevi külkedisi misali heyecanlı yorucu ama sonu mutlu biten bi hikaye olacak seninkisihihoyyythihoyyyt hem bence de hemen farketmiş 7 kilo 7 kilodur sonra 10 daha sonra 15 20 olacak...sakın pes etme:teselli:
aşkito cum kahvaltı alışkanlığı kazansan iyi olmaz mı sence de?ben de eskiden hiiç yapmazdım içimden gelmezdi kahvaltıda canım bişey çekmezdi..ama biraz zorladım ve alıştım artık...işim bile çıksa ağzıma bi ısırık meyve alıveriyorum artık böylece biran önce hareketlenmiş oluyo metabolizmam...kaydirigubbakcemile2
aslıcım daha önce de söylemiştim senin de iki resmin arasında dağlar kadar fark var ve yolun ortasındasın henüz...kasiyer kızı boşver o olmasa bi başkası mutlaka abuk sabuk olaylarla karşılaşıyoruz takma kafana giden kilolar cevabın olsun onlara:lepi:hihoyyyt
off kızlar ben gene yazdıkça yazıyorum..zahmet edip de okuyanlara da kocaman teşekkür ediyoruma.s.:enbuyukkk:
ara ara gene gelirim ben...hepimize güzel bi haftabaşı diliyorum..:)))olumunekankayizsmile
sen nerelerdesin bakim hiç uğramadın bende başka birini çağırdım ama bekle istersen cuma belki boşalan yerler olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?