Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa ramazan da tek olsam bile çeşit çeşit hazirlayasimm gelir . Diyet için iyi ramazan için kötü bişi sizin usul . Ramazan heyecani tatlılarla pidelerle ana ara yemeklerle mutlu mutlu yaşanmalı.

Sulu yesil fasulye ne balli tuzum???

@Habinar nerde ya?haberi olan var mı?

Haftasonu yoktu zaten kayınvalidesine gitti pazartesi geldi ama buralardaydı menü de vermişti hatta ama iki gündür yok

Oh gelsin gelsin de kurtulam şu stresten sabah bildirim verdiğim kilodaydim şükür. 2 güne de gider mi acep . artı çıkmıyim de

Ya ben dün baya aç kaldım ders bitene kadar baya gitmiş görünüyodu dün cıs yemediğim halde biraz eski haline dönmüş of boşuna sevinmişim Bakalım neler olacak ben hep son gün kurtarıyorum

Henuz boyle....yarinboyle...cumaboyle olmariz insallah...boyle oluruz...

İnşallah kuzum

KIZLAR SELAM...
2 gündür iş yerinde birikmiş beni bekleyen işleri halletmeye çalışıyorum... kolayladım bayağı ancak girebildim...
nasılsınız ...ne var ne yok... kaçırdığım önemli bir mevzu varmı...
hani benim kayınçonun eylülde düğünü var diye üzülüyordum ya erken tarihe alındı diye...
gelin hanım yüzüğü atmış bakalım hayırlısı ...
kızım bu gün iyi hamd olsun...sesi kısıldı kuzumun ...

Kolay gelssin, valla buralar bildiğin gibi biz kaçamak yapıyoruz Aynura canımıza okuyor Niye üzülüyosun kendi düğünün olsa anlıcam başkasının düğünü yani gerçi artık düğün de yok ortada baksana... Bizim zamanımız var bence çok acele etmeden sağlıklı beslenerek bu işi hallederiz Niye atmış yüzüğü merak ettim

ben düğünleri erken olacak diye üzülüyordum canım ...nasıl zayıflıycam diye üzülüyordum...
para mevzusu canım... daha cok daha cok istiyor ıstekleri bitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…