Aaa ramazan da tek olsam bile çeşit çeşit hazirlayasimm gelir . Diyet için iyi ramazan için kötü bişi sizin usul . Ramazan heyecani tatlılarla pidelerle ana ara yemeklerle mutlu mutlu yaşanmalı.Taam taam yazıcam.benim şanslı yanım biz azeriler musafir gelmedikce öyle çeşit çeşit yemek yapmayız.ve şimdi benim kv sulu yeşil fasulye yapıyo ki çok sevmem...tatlı falan yok bizde...o yüzden benim menüler öyle fena olmaz...
Kolay gelsin ablamSlm kızlr don gaz çalışıyoruz neti kapatmadığımdan online gorunuyorum galiba
HenuzCumaya iki gün kalmış ya niye dimiyonuz
Sulu yesil fasulye ne balli tuzum???Taam taam yazıcam.benim şanslı yanım biz azeriler musafir gelmedikce öyle çeşit çeşit yemek yapmayız.ve şimdi benim kv sulu yeşil fasulye yapıyo ki çok sevmem...tatlı falan yok bizde...o yüzden benim menüler öyle fena olmaz...
1001 deyim..Oyunda Kaçdasin hulya ?
Epeydir oynamiyorum :).
İnşallahHenuzboyle....yarin boyle...cuma boyle olmariz insallah... boyle oluruz...
Basi agrimissa olmamis,basinin agrisi kecsin qaliba sopasiyla gelicekgene mi olmamış
OuffffBasi agrimissa olmamis,basinin agrisi kecsin qaliba sopasiyla gelicek
CannnnnOuffff
Cannnnn
@Habinar nerde ya?haberi olan var mı?
Oh gelsin gelsin de kurtulam şu strestensabah bildirim verdiğim kilodaydim şükür. 2 güne de gider mi acep . artı çıkmıyim de
Henuzboyle....yarin boyle...cuma boyle olmariz insallah... boyle oluruz...
Ay ne desem bilemedim çok sağol ablamKoza fistigim hep yazayim diyorum
Unutuyorum . Yasina gore her halinle cok olgun bir kizsin aferim sana.
Ogluma alammi seni
KIZLAR SELAM...
2 gündür iş yerinde birikmiş beni bekleyen işleri halletmeye çalışıyorum... kolayladım bayağı ancak girebildim...
nasılsınız ...ne var ne yok... kaçırdığım önemli bir mevzu varmı...
hani benim kayınçonun eylülde düğünü var diye üzülüyordum ya erken tarihe alındı diye...
gelin hanım yüzüğü atmış bakalım hayırlısı ...
kızım bu gün iyi hamd olsun...sesi kısıldı kuzumun ...
Ay ne desem bilemedim çok sağol ablam
ben düğünleri erken olacak diye üzülüyordum canım ...nasıl zayıflıycam diye üzülüyordum...Kolay gelssin, valla buralar bildiğin gibi biz kaçamak yapıyoruz Aynura canımıza okuyorNiye üzülüyosun kendi düğünün olsa anlıcam başkasının düğünü yani gerçi artık düğün de yok ortada baksana... Bizim zamanımız var bence çok acele etmeden sağlıklı beslenerek bu işi hallederiz Niye atmış yüzüğü merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?