Ay inşallah çok spor yapıncada bir yerimi sakatlıcam diye korkuyorum canımsen gençsin daha, bol hareketle incelir tatlım, kaç kiloydun, boyun kaç acaba?
Ay inşallah çok spor yapıncada bir yerimi sakatlıcam diye korkuyorum canım1.69-1.70 civarı sanırım boyum tam bilmiyorum kilom geçen cuma 62.200 du :)
Vuu squatı bırakmam artık devamO zaman squat squat squattt:)
İlahi ahum...çok tatlısın...bi de cuma durumunu sormuşsun...cuma verdiyin kiloya göre konuşur bakarız bitanem...Belli ki pişman affet gitsin ilk affeden sevaba Nail olur...bak Nail de kocacımın ismi Nail deyince aklıma geldi aşkımmm
Sağol canım da bir ara 68 dim şükür inebildim yoksa sonum iyi değildiiooo maşallah gayet iyi boy kilo orantısı :)
Sen de squat profesörü oldu haaaaO zaman squat squat squattt:)
Aaa evet pişman olmak yerine tüh keşke yeseydim dediysen kötüperim neler yediğimi bi duysan utanıyorum yazmaya
saldırdım resmen oruç başladı başlayalı
hatta o gun yemediğim güzel cıslar için ertesı gun kendımı suçladım neden yemedım dıye
ama bugun hıc yemedımmm
meyvelı sodayla geçiştirdim
kız pilav bulgur ama pirinç değil lütfen bunu dikkate alalım... ayrıca mercimek çorbasınıda bir kase dediğime bakma az koydum pek sevmem normalde çorba falan. aaaaaKızzz cıss yok diye de, mercimek,püre,pilav,pideBunlar zaten sebze familyası hiç kilo yapmaz
Valla liste hiç şok gibi değildi ama emin değilim araştırmak lazım :)Şok diyet mi ? Öyleyse sinir oluyorum ben onlara sonra çok kötü patlıyorum
Benim squat koçum oldu vallaSen de squat profesörü oldu haaaa
Sağol canım da bir ara 68 dim şükür inebildim yoksa sonum iyi değildiiBölgesel fazlalıklarım var onları eritebilirsem daha iyi olucak :))
Yerim ben onueşeksıpası artık büyüdü tişörtü kaldırıp kendi emmeye uğraşıyor2 yaşına kadar emzirin diyorlar düşünemiyorum 2 yaşında hala emdiğini
Ama bu link olmamış kiii
İnşallah hepimiz eriticezegzersizle eritirsin canım,
Oooo saat olmuş 01.27...2saate kalkıcam...hadi iyi geceler herkeseeee...
Gel bi gün misafirimiz ol kız squat topigindeee:)Sen de squat profesörü oldu haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?