Eyer ramazan sonuna kadarsa ben de katılmak isterim.ama çocuklu olduğum için korkuyom azcık ya yetiştiremem diyeYok ablam birden fazla düşüyor sayiya görede sureyi bildirerek arkadaşımız
Ama bu ay boyunca bitecek inşallah
Napim kuşum aşamadigim çok sorunum oldu başedemedim
Evet kuzucum aynen öyle su kalanlari vereyim de doneyim artik
Ben de belimden şikayetçiyimbende bi inceltsem belimi :)
Eyer ramazan sonuna kadarsa ben de katılmak isterim.ama çocuklu olduğum için korkuyom azcık ya yetiştiremem diye
Belli ki pişman affet gitsin ilk affeden sevaba Nail olur...bak Nail de kocacımın ismi Nail deyince aklıma geldi aşkımmmBugün kalbimi kıran beni ağlatan şahıs gitmiş bana dondurma almış sırıtıyor hiç bir şey olmamış gibi...
bak seninle beraber yapıyoruz diye çok dikkat ediyorum diyet kardeşim....yarın 64.9 olacaksın..secret yap ,çağır çağııııııııır :)
Ben de belimden şikayetçiyimİncelseler keşke ayy
Niye ablam yaaa geçen menüne de yorum yapmıştım..saraycamla çok iyi gidiyosunuz görüyorum...ikiniz de çabuk olun listeye alıcam sizi...listedeyken ne güzel veriyodunuz...şimdi laylaylomsen beni unuttuuuuuuunnn ,yorum yapmıyon bak bozulacam az kaldı
İstediyim kadar ala biliyosam ne güzel...bi cüz 20sayfadır dimi?telefonda da uygulamam var.okurum aslında...link atsanıza1 tane bari okuan fayda faydadır canım, 3-5 kişiyle okumaya çalışıyoruz orda hatimleri. gerçi bu sefer ben katılamıyorum ama
Ben de belimden şikayetçiyimİncelseler keşke ayy
Öylemi oyyy ne tatlıdır şimdi bebiss seni emerkenemzrimek çok susatıyor gece bile kalkıp kalkıp su içerim
bir de şişe yanımda olunca daha çok aklıma geliyor su içmek
Niye ablam yaaa geçen menüne de yorum yapmıştım..saraycamla çok iyi gidiyosunuz görüyorum...ikiniz de çabuk olun listeye alıcam sizi...listedeyken ne güzel veriyodunuz...şimdi laylaylom
Verdim Aynuram nasıl oldu ben de bılmıyorumtatlibikiz hoş geldin ezgim...afferim vermişsin 1kiloyu...
Allah kabul eder inşallah orucunu ama yinede yerine tutman gerekiyor sen 10 günü tamamla garanti olsun benceAmaninnn...ama bunda da vardır Rabbimim bi bildiyi.düşünsene tüm gün hiç akıntı yok.iftardan hemen sonra geliyo...9gün oldu yaaa
Popomunda biraz daha sıkılaşması lazımbende popomdan şikayetçiyim
Affedemeden duramam zatenBelli ki pişman affet gitsin ilk affeden sevaba Nail olur...bak Nail de kocacımın ismi Nail deyince aklıma geldi aşkımmm
Öylemi oyyy ne tatlıdır şimdi bebiss seni emerken
Niye ablam yaaa geçen menüne de yorum yapmıştım..saraycamla çok iyi gidiyosunuz görüyorum...ikiniz de çabuk olun listeye alıcam sizi...listedeyken ne güzel veriyodunuz...şimdi laylaylom
O zaman squat squat squattt:)Popomunda biraz daha sıkılaşması lazımHer yerim ayrı şey gerektiriyor oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?