Inşallah yaa ben de çok istiyorum bunu. Mübarek ramazan isteklerimiz gerçekleşir inşallah. ...emzirmeyi bıraktıktan sonra niyetim o inşallah pazartesi ve perşembe oruçlarını bir ömre yaymak
sen bu saatte burada olmazdın Elifim :)
ben varım tutalım...yazın olmaz da eylül gibi başlayalım nasip olursa...yapalım inşallah abla bir başlasak gelir devamı.
Ben de var ablam hülohop deniliyomuş ona ben çember diyorumşu belde çevrilen halka adı neydi ya holipop muydu ,ben beceremiyorum onu ama yapabilirsen çok faydası oluyor...
tahmin ettim eşi gelmedi herhalde diye..Allahım birbirimizn herşeyini de biliyokkkeşim gelmedi daha, çocukları da yatırdım :)
ben varım tutalım...yazın olmaz da eylül gibi başlayalım nasip olursa...
bende aldım yapamıyorum ya,,1.de düşüyor yere :)Ben de var ablam hülohop deniliyomuş ona ben çember diyorumBen çok iyi çeviremiyorum şuan ama biraz yapınca bile etkili oluyo
bende aldım yapamıyorum ya,,1.de düşüyor yere :)
Neden böyle çok içiyorsun acabaevet yanımdaki şişeyi de bitirirsem 6 olcak. kendimden korktum :) normalde de 3 lt içiyorum zaten en az
Ay ben de...bisiklet binemem hiç...ama iyi ip atlarımbende öyleyim. çok beceriksizim ben ya bisiklete de binemem mesela
hareket edilesi herşeyde bir beceriksizliğim var
İlk başta ben de öyleydim internette bir video buldum kadın anlatıyo şimdi yapıyorum yine bir 10 kere ama en fazla o kadar oluyo :))bende aldım yapamıyorum ya,,1.de düşüyor yere :)
Evet vardır bi hayir.Amaninnn...ama bunda da vardır Rabbimim bi bildiyi.düşünsene tüm gün hiç akıntı yok.iftardan hemen sonra geliyo...9gün oldu yaaa
sen beni unuttuuuuuuunnn ,yorum yapmıyon bak bozulacam az kaldıAllahım çeneniz düşmüş yine.bi çıktım sayfalar uçmuşşşş.
Hiçbirşeycik olmaz o revaniden...gayet iyi menün...bu geceki sahurda sadece haşlanmış yumurta yiyebilirsen telafi etmiş olursun..bak yarın 1.hafta bildirim günümüz
videosu mu varmış...bakayımİlk başta ben de öyleydim internette bir video buldum kadın anlatıyo şimdi yapıyorum yine bir 10 kere ama en fazla o kadar oluyo :))
Neden böyle çok içiyorsun acaba
oklava hareketi iyi olur Ezgim..
bak seninle beraber yapıyoruz diye çok dikkat ediyorum diyet kardeşim....yarın 64.9 olacaksın..secret yap ,çağır çağııııııııır :)valla vicdan yaptım, geceyi hafif tutacağım, bende yarını merak ediyorum, bi şu 65 sınırını aşsaydım, gerisi gelecekte, gerçi bu hafta aşamam, haftaya belki
Bulabilirsem atayım buraya :)videosu mu varmış...bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?