Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaninnn...ama bunda da vardır Rabbimim bi bildiyi.düşünsene tüm gün hiç akıntı yok.iftardan hemen sonra geliyo...9gün oldu yaaa
Evet vardır bi hayir.
10 gün olabilir Aynuram.
Adet hava değişiminden stresten her şeyden etkilenebiliyo biliyorsun. Yarın tutarsin. Rabbim tuttuğunuz oruclarinizi kıldığınız Teravih leri kabul etsin.

Hiçbirşeycik olmaz o revaniden...gayet iyi menün...bu geceki sahurda sadece haşlanmış yumurta yiyebilirsen telafi etmiş olursun..bak yarın 1.hafta bildirim günümüz

valla vicdan yaptım, geceyi hafif tutacağım, bende yarını merak ediyorum, bi şu 65 sınırını aşsaydım, gerisi gelecekte, gerçi bu hafta aşamam, haftaya belki

valla vicdan yaptım, geceyi hafif tutacağım, bende yarını merak ediyorum, bi şu 65 sınırını aşsaydım, gerisi gelecekte, gerçi bu hafta aşamam, haftaya belki
bak seninle beraber yapıyoruz diye çok dikkat ediyorum diyet kardeşim....yarın 64.9 olacaksın..secret yap ,çağır çağııııııııır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…