Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy ne tatlı şeyler yazmışsın kuşum ya ,adaşıma da hep yakin olsak derdim bir gün gorusecegiz biliyorum derdi inşallah bizde birgün görüşürüz canim benim
İnşallah birtanem içten dilediğini buradan bile hissediyorum inşallah sende gönlündeki gibi yaşarsin,

300 gr verirsin hayli hayli ablam :) 55 için de en geç haftaya mezun olursun bence Darısı bize inşallah
Kozam sen hatırlıon mu aynura ne demişti bana .yahu . Unuttum. Böyle işi matematiğe vurunca da çok saçma bişi çıktı . 55 in yüzde 80 ı iskelet olur

Merhaba hayırlı akşamlar hanımlar, gece olmuş gerçi :) bugün oruçlu değildim
Menüm
sabah: 2 yumurta, küçük bi kase ızgara sucuk, 2 dilim ekmek, şekersiz çay

Ara: 3 hurma

Öğlen: yarım paket altınbaşak, 1 tabak yeşil fasulye, 1 kepçe çorba

Ara: bi parça bitter çikolata

Akşam: 3 kaşık fasulye, 1 kase cacık, 1 avuç çiğ fıstık, 1 dilim ekmek

Ara: 2 parça karpuz

Spor yok, su 3 litreyi geçmiştir

Sabah ki 2 dilim degil de 1 olsa .hatta bana göre madem sucuk var hiç olmasa ekmek fasulye yeşil ise güzel menü

Fatmanurcum Hoşgeldin,bizim takımdamısın yoksa 9. Takımda mı?

hosgelmissssinnn .. gel bize katil bize. kendimizi uzmeden kilo veriyoruz. Sen de verirsin mis gibi .

Ben tırsak çıktım napiim korktum size yetişemedim yaptınız mı kız arkamdan dedikodumu kullaklarımda hiç çınlamadı haa
yok tatlım hiç konuşmadık :) ama gel niye yapmıyorsun sporr
Squat dışında bi spor topiği bulamadım bulsam bende giricem hemen ama nedense sanki her yer squat benim koca dötüm var zaten ne squatı dedim çıktım ben sizin topikten
Dur sana da msj atacaktım atayım :)
kaç kiloydun canım sen

Hangi takımdasınız acaba :)

Kozam sen hatırlıon mu aynura ne demişti bana .yahu . Unuttum. Böyle işi matematiğe vurunca da çok saçma bişi çıktı . 55 in yüzde 80 ı iskelet olur
Ay hatırlayamadım ki abla O zaman 44 çıkıyo evet olmuyo. Az önce baktımda sanırım şöyle oluyo senin ilk sayfadaki forumda yazan kilon neydi abla? Ona göre hesaplıyoruz

ilk kilondan 55 i çıkartıp aradaki farkın yüzde sekseni kadar kg verirsen öçıkıyosun İlahi sen
Ay sesli güldürdün beni yaaa. Kız sen gencsin bi hesaplasan. Benim için. Ama iki farklı şekilde hesaplar misin. Kk ye başladığımda 62.2 dim. Bi de kış sonu 65 tim . Hadi bakim

Yok balimmmm takipteyim de. Benim menüler den ötürü gıkım çıkmıyor sana . İmrendim minnak minnak yiyon valla. Büyük gün cuma. Gerçi sen yarın akşam mi yapcan bildirimi
Ben kafama göre takılıyorum yarın olur cuma olur Kendimi tutmasam tabak tabak yiycem de haftaya İzmir yolcusu kalmasın diye ne kadar versem kardır

İnşallah canım, kalbimizden geceni ömrümüzde görelim cümlemiz. Ne güzel olurdu 2 Yağmur arasında dilek tutardım. @zayiflicammm bitsin düğünü, balayı da gelsin aramıza. Özlüyorum ikinizin sevgi patlamalarını

Ay sesli güldürdün beni yaaa. Kız sen gencsin bi hesaplasan. Benim için. Ama iki farklı şekilde hesaplar misin. Kk ye başladığımda 62.2 dim. Bi de kış sonu 65 tim . Hadi bakim
5,76 verdiysen kkdan sonra yani buraya başladığın 62,2yse 56,44 le mezun olabiliyosun
65 ten hesaplarsak 8 kg verdiysen yani 57ysen mezun olabiliyosun sanırım böyle ama aynuraya da danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…