Evet kuzum değişecek eşinin olduğu ile gidecektiO zaman. Şehir değiştircek mi Yağmur evlendikten, hatırlayamadım
Yok yok öyle canım :) Bana son günlerde uzadın mı fln demeye başladılar insan zayıfladıkça boyu ortaya çıkıyoKilo verdikçe daha uzun görünüyorumYa de kendimi kandırıyorum hoşuma gidiyo
Ben de ben de. 40 kilo olsam bu toto küçülmz
Ben de p.tesi ankara yolcusuyum ne verirsem kardır . Aynen ya ben de bugun dün biraksalar 2 çatal değil 2 dilim revani yemek istedim ama yemedim .şimdi kaçsin azalma oldu mi gecen cumadan beri
Yeni bir hayatEvet kuzum değişecek eşinin olduğu ile gidecekti
Evet banada öyle dedilerYok yok öyle canım :) Bana son günlerde uzadın mı fln demeye başladılar insan zayıfladıkça boyu ortaya çıkıyo
İnşallah kuşum inşallahbugün 200 grlık bir azalma vardı
Yeni bir hayatİnşallah hep mutlu olur, darısı tüm isteyenlerin ve senin başına bebeğim
Evet banada öyle dedilerÖbür türlü ekvatorlardan şişkin kutuplardan basık olunca boy görünmüyor
Ahaha doğru valla basen bi yerden popo bi yerden göbek derken ohobugün 200 grlık bir azalma vardı
Yeni bir hayatİnşallah hep mutlu olur, darısı tüm isteyenlerin ve senin başına bebeğim
Evet banada öyle dedilerÖbür türlü ekvatorlardan şişkin kutuplardan basık olunca boy görünmüyor
1. Sayfadaki formu doldururmusun Fatma yakından tanıyalım seni....Canım 9.takimdan ayrildigimi yazdım kabul ederseniz sizileyim
O da lazım kız . Boşver belin ince ise no problem. Ben basenlerimé gicigim. Şimdi fena durmuyor da kışın çukur çukur olmuştu artık etim çatlama yapmışti baldirlarimda kalındır. Tüm kilo bacaklar da benimAyy bendede var ya nasıl gözüme batıyor sinir oluyorum
1.63 belki 64Küçülür küçülür hele bi ol senBoyun kaçtı vorones senin :)
200 de 200 dür valla ben de yarin bida bakım ay o 400 é ihtiyacım var cumaya kadar ..aynura parçalar beni . Bide artı çıkarsam. .bugün 200 grlık bir azalma vardı
benimde tum kilo bacaklarimda azcikta ust bedende olsa iyi olacakti yuzum ve ust bedende kemiklerimi sayabilirsin alt beden sanki benim degilO da lazım kız . Boşver belin ince ise no problem. Ben basenlerimé gicigim. Şimdi fena durmuyor da kışın çukur çukur olmuştu artık etim çatlama yapmışti baldirlarimda kalındır. Tüm kilo bacaklar da benim
Yanaklarim var tabı bide benim. Az kilo alıyim hemen gıdık çıkar .belin nasıl ince o zaman . Senin boy kilo neydi yahu merak ettimbenimde tum kilo bacaklarimda azcikta ust bedende olsa iyi olacakti yuzum ve ust bedende kemiklerimi sayabilirsin alt beden sanki benim degil
Aaa evet belimin mükemmel bir oyumu var Allah'tan ordan kurtarıyorum. Benimkilerde küçüldü ama hala var yaO da lazım kız . Boşver belin ince ise no problem. Ben basenlerimé gicigim. Şimdi fena durmuyor da kışın çukur çukur olmuştu artık etim çatlama yapmışti baldirlarimda kalındır. Tüm kilo bacaklar da benim
Sen verirsin eminim ben, bende bu hızla 1 aya 1 kilo falan anca işte200 de 200 dür valla ben de yarin bida bakım ay o 400 é ihtiyacım var cumaya kadar ..aynura parçalar beni . Bide artı çıkarsam. .
Ah ekmekler olmasa zaten, bu halde mi olurduk :) bi de kendim yaptım bugün tam buğday ekmeğimi oyy da oyy. Yeşil fasülyeydiSabah ki 2 dilim degil de 1 olsa .hatta bana göre madem sucuk var hiç olmasa ekmekfasulye yeşil ise güzel menü
Son bir aydır un la hiç isim olmadı . Ama en son misafire die revani de kullandım. Ekmek yemeni tavsiye ediyorlar tabi de tam buğdayà da izin var..ama ben istemem ekmek yapmanı yemeni .Ah ekmekler olmasa zaten, bu halde mi olurduk :) bi de kendim yaptım bugün tam buğday ekmeğimi oyy da oyy. Yeşil fasülyeydi
Başlamak, başarmanın yarısıdır. Hoşgeldin canım :)Iyi geceler arkadslar bende teni katıldım burada olmak beni gerçekten çok heyecanlandirdi sagolsun sarayca ile sizleri tanidim desteklerinizi beklerim iyi sahurlar kilom 133.8 civarinda eğer alinirsam herhalde engec ben mezun olurum bukadar kiloyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?