Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de p.tesi ankara yolcusuyum ne verirsem kardır . Aynen ya ben de bugun dün biraksalar 2 çatal değil 2 dilim revani yemek istedim ama yemedim . şimdi kaçsin azalma oldu mi gecen cumadan beri
bugün 200 grlık bir azalma vardı
Evet kuzum değişecek eşinin olduğu ile gidecekti
Yeni bir hayat İnşallah hep mutlu olur, darısı tüm isteyenlerin ve senin başına bebeğim

Yok yok öyle canım :) Bana son günlerde uzadın mı fln demeye başladılar insan zayıfladıkça boyu ortaya çıkıyo
Evet banada öyle dediler Öbür türlü ekvatorlardan şişkin kutuplardan basık olunca boy görünmüyor

Ahaha doğru valla basen bi yerden popo bi yerden göbek derken oho

Ayy bendede var ya nasıl gözüme batıyor sinir oluyorum
O da lazım kız . Boşver belin ince ise no problem. Ben basenlerimé gicigim. Şimdi fena durmuyor da kışın çukur çukur olmuştu artık etim çatlama yapmışti baldirlarimda kalındır. Tüm kilo bacaklar da benim

200 de 200 dür valla ben de yarin bida bakım ay o 400 é ihtiyacım var cumaya kadar ..aynura parçalar beni . Bide artı çıkarsam. .

benimde tum kilo bacaklarimda azcikta ust bedende olsa iyi olacakti yuzum ve ust bedende kemiklerimi sayabilirsin alt beden sanki benim degil

benimde tum kilo bacaklarimda azcikta ust bedende olsa iyi olacakti yuzum ve ust bedende kemiklerimi sayabilirsin alt beden sanki benim degil
Yanaklarim var tabı bide benim. Az kilo alıyim hemen gıdık çıkar .belin nasıl ince o zaman . Senin boy kilo neydi yahu merak ettim

Aaa evet belimin mükemmel bir oyumu var Allah'tan ordan kurtarıyorum. Benimkilerde küçüldü ama hala var ya
Neyse ki yaza mükemmel bir giriş yapıyoruz

200 de 200 dür valla ben de yarin bida bakım ay o 400 é ihtiyacım var cumaya kadar ..aynura parçalar beni . Bide artı çıkarsam. .
Sen verirsin eminim ben, bende bu hızla 1 aya 1 kilo falan anca işte

Sabah ki 2 dilim degil de 1 olsa .hatta bana göre madem sucuk var hiç olmasa ekmek fasulye yeşil ise güzel menü
Ah ekmekler olmasa zaten, bu halde mi olurduk :) bi de kendim yaptım bugün tam buğday ekmeğimi oyy da oyy. Yeşil fasülyeydi

Ah ekmekler olmasa zaten, bu halde mi olurduk :) bi de kendim yaptım bugün tam buğday ekmeğimi oyy da oyy. Yeşil fasülyeydi
Son bir aydır un la hiç isim olmadı . Ama en son misafire die revani de kullandım. Ekmek yemeni tavsiye ediyorlar tabi de tam buğdayà da izin var..ama ben istemem ekmek yapmanı yemeni .

neyse menumu vereyim bari
sahur: avuc ici kadar pide, 1,5 yumurta, 5 tane zeytin, azcik peynir, domates salata ve 2 hurma

iftar: aksamdan kalan yemekleri yedik 1 kase mercimek corbasi, 1 tane kurdan kebabi, kucuk bir dilim basemel soslu karnabahar, yarim kase yogurt, salata 2 hurma

su 1,5 oldu iftardan bu yana 3 ltye tamamliycam insallah

spor: 9,500 km yuruyus

Başlamak, başarmanın yarısıdır. Hoşgeldin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…