Ay inşallah biran önce mutlu mutlu gelsin de aliriz seni aramizaBen kafama göre takılıyorum yarın olur cuma olurKendimi tutmasam tabak tabak yiycem de haftaya İzmir yolcusu kalmasın diye ne kadar versem kardır
İnşallah canım, kalbimizden geceni ömrümüzde görelim cümlemiz. Ne güzel olurdu 2 Yağmur arasında dilek tutardım. @zayiflicammm bitsin düğünü, balayı da gelsin aramıza. Özlüyorum ikinizin sevgi patlamalarını
Ay taktım kafaya mezunlara girip bakıcam şimdiOy yerim seni yaaa.dur bakım bayan wampir hesaplio
ben de bişey var sandım
61 kiloda gayet guzel squat yapabılırsın canım
hep öyle oluyo zaten yaaaaBoyum kısa amaa büyün kilo zaten üst bacak ve popoya topladı
Hoşgeldin aramızaIyi geceler arkadslar bende teni katıldım burada olmak beni gerçekten çok heyecanlandirdi sagolsun sarayca ile sizleri tanidim desteklerinizi beklerim iyi sahurlar kilom 133.8 civarinda eğer alinirsam herhalde engec ben mezun olurum bukadar kiloyla
He bak şimdi smdi oldu. 56.4 demiş ti o da . Ben de hatta bi gevşeme olmuştu ne ki veririm 400 gr die.ama gel gör ki kaç gün bildirim verdiğim kiloyu görememistim. Bugün gördüm şükür . Yarın ve cumaya allah kerim5,76 verdiysen kkdan sonra yani buraya başladığın 62,2yse 56,44 le mezun olabiliyosun
65 ten hesaplarsak 8 kg verdiysen yani 57ysen mezun olabiliyosun sanırım böyle ama aynuraya da danış
9. takım onayladıysa bizim için sorun yok, hoşgeldin. Kaptan ve yardımcıları yoklar şimdi. Ama ilk sayfada formumuz var doldur tanıyalım seni. Ben selinCanım 9.takimdan ayrildigimi yazdım kabul ederseniz sizileyim
Spor yapıyorum kuzu ama sizin kadar değilyok tatlım hiç konuşmadık :) ama gel niye yapmıyorsun sporr
kaç kiloydun canım sen
Ben 45 kiloydum yine azıcık basenim vardı genetik miras bana ne güzel di mihep öyle oluyo zaten yaaaa
Hı evet boyuna göre azimle devam rejime . Ama öyle de kısa değilsin bence
o basenler hep varBen 45 kiloydum yine azıcık basenim vardı genetik miras bana ne güzel di mi
neler yapıyosun pekiiSpor yapıyorum kuzu ama sizin kadar değil
O zamanAy inşallah biran önce mutlu mutlu gelsin de aliriz seni aramiza
Ben de ben de. 40 kilo olsam bu toto küçülmzBen 45 kiloydum yine azıcık basenim vardı genetik miras bana ne güzel di mi
Bizde de öyle ya anne tarafı basenli daha çokBen 45 kiloydum yine azıcık basenim vardı genetik miras bana ne güzel di mi
He bak şimdi smdi oldu. 56.4 demiş ti o da . Ben de hatta bi gevşeme olmuştu ne ki veririm 400 gr die.ama gel gör ki kaç gün bildirim verdiğim kiloyu görememistim. Bugün gördüm şükür . Yarın ve cumaya allah kerim
Pilates ve squat programına başladımo basenler hep var
neler yapıyosun pekii
Ben de ben de. 40 kilo olsam bu toto küçülmz
Kilo verdikçe daha uzun görünüyorumHı evet boyuna göre azimle devam rejime . Ama öyle de kısa değilsin bence
Ben de p.tesi ankara yolcusuyum ne verirsem kardır . Aynen ya ben de bugun dün biraksalar 2 çatal değil 2 dilim revani yemek istedim ama yemedim .Ben kafama göre takılıyorum yarın olur cuma olurKendimi tutmasam tabak tabak yiycem de haftaya İzmir yolcusu kalmasın diye ne kadar versem kardır
İnşallah canım, kalbimizden geceni ömrümüzde görelim cümlemiz. Ne güzel olurdu 2 Yağmur arasında dilek tutardım. @zayiflicammm bitsin düğünü, balayı da gelsin aramıza. Özlüyorum ikinizin sevgi patlamalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?