Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay inşallah biran önce mutlu mutlu gelsin de aliriz seni aramiza

Hoşgeldin aramıza Aman geç olsun güç olmasın bence verirsin sen de çabucak kilolarınıı :))

5,76 verdiysen kkdan sonra yani buraya başladığın 62,2yse 56,44 le mezun olabiliyosun
65 ten hesaplarsak 8 kg verdiysen yani 57ysen mezun olabiliyosun sanırım böyle ama aynuraya da danış
He bak şimdi smdi oldu. 56.4 demiş ti o da . Ben de hatta bi gevşeme olmuştu ne ki veririm 400 gr die.ama gel gör ki kaç gün bildirim verdiğim kiloyu görememistim. Bugün gördüm şükür . Yarın ve cumaya allah kerim

Hepimiz zayıflayalım yine biz birinci olalııımm :)

Ya inanır mısınız eskiden kiloyu nasıl olsa veririm diye düşündüğüm için tartılmazdım hiç Ne çok yanılmışım meğer ah ah En son ne zaman 5'li bir rakamdaydım hatırlamıyorum bu yüzden Tartıda 5'li birşey görünce ağlıycam sanırım yaa

Ben de p.tesi ankara yolcusuyum ne verirsem kardır . Aynen ya ben de bugun dün biraksalar 2 çatal değil 2 dilim revani yemek istedim ama yemedim . şimdi kaçsin azalma oldu mi gecen cumadan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…