Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yanaklarim var tabı bide benim. Az kilo alıyim hemen gıdık çıkar .belin nasıl ince o zaman . Senin boy kilo neydi yahu merak ettim
canim benim boy 1,67 belim suan 74 cm ama kalca 102 bacak kalinligi 62 milletin beli benim bacaklardan ince yahuu

Merhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler

Ay inşallah. Eminim dedin kız gaza geldim ben de belimin inceligini çok severim dediğin gibi şükür o var yaza müthiş Girecez ama cikamicam galiba ben.şimdiden annemler ablamlar arkadaşlar hatta eşimle şunu da şurda yeriz söyle söyle yeme keyiflerı yaparız gibi haince planlar kuruyoruz neyse tatil yerlerinde de yemekle keyfi çıkıyor ki. Zaten 2 ay. Gelince tam mesai çalışacak olup yemek yiyecek bi yerin olmadığı bu yerde . İnsan ne yersem yaparsam kar die diyet neyin düşünmüyor. Düşünsene burda Hamburger yemek iste yok yani. Doğu da bi ilçe burası . Burgerking özledim dominossss..ve dahà nicelerini

Yaşadıkların kolay şeyler değil ablacım. Tekrardan hoşgeldin aramıza :)) İnşallah bu sefer hedefine ulaşırsın

Son bir aydır un la hiç isim olmadı . Ama en son misafire die revani de kullandım. Ekmek yemeni tavsiye ediyorlar tabi de tam buğdayà da izin var..ama ben istemem ekmek yapmanı yemeni .
Hmm öyle mi diyosun, inan emzirdiğimden midir, ekmek olmayan diyetler vücuda çok zarar veriyor diyorlar bi de,ondan mı yemezsem olmaz sanıyorum. Bizde de hergün tatlı, kek, pasta, kaşarlı, kızartmalı yemekler olurdu. İnan iki haftadır bi kere kek yaptım, o da doğum yapan komşum için. Yemeklere 1 çorba kaşığı ancak yağ koyuyorum. Gayet de lezzetli oluyormuş. İnşaAllah devam ettiririm. Hiç kilo vermemiş görünüyorum, canım sıkıldı bugün. Oruç değilim diye mi acaba

neyse canlar ben kacar oglum yine mesai yaparsa uyanana kadar azcik dinleneyim hepinize iyi geceler

Tekrar hoşgeldin branşın ne. Meslektaş buldummm heyecan yaptım benim felsefe. Umarım verebilirsin kilolarını. .antep de de yemekler çokk güzeldir ya işin zor tabi.

neyse canlar ben kacar oglum yine mesai yaparsa uyanana kadar azcik dinleneyim hepinize iyi geceler
Oy anne olmak ne büyük fedakârlık . Hepinizi okuyorm da hayatınız onlara göre işliyor . . Zor .. Ben bi tane yapabilsem yeter bana fazlası bi dursun

Antepia27 ablacım yeni gördüm hikayeni, inşallah mide küçültme ameliyatına hiç gerek kalmadan kilonu güzelce verirsin. Bi ablam o ameliyatı olalı 1 yılı geçti, hala tam iyileşemedi, bende düşünüyordum vazgeçtim. Allah yar ve yardımcın olsun. Çocuğun şefaatçin olsun inşallah

yasadiklarina cok uzuldum Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin, umarim hedefine ulasirsin canim tekrar hosgeldin

Sakın kiloma bakıp motivasyonunu düşürme. Yapmadığın şeyler sana kilo verdirecek olanlar bence .ekmekle yemekler çok da lezzetli oluyor fazlaca yediriyor. Emzirme işini hani bilmiorum yanlış yönlendirme olmasın ama sen bilirsin gündé bir dilim olsa yeter gibi

Oy anne olmak ne büyük fedakârlık . Hepinizi okuyorm da hayatınız onlara göre işliyor . . Zor .. Ben bi tane yapabilsem yeter bana fazlası bi dursun
Rabbim insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin canim normalde top atsalar uyanmayan biriydim yavrumdan sonra yavrum yan odada derin nefes alsa uyanir oldum esim bazen bana guluyor su antenlerini kapada uyuyalim artik diye

Canım ya, çok seviyorum seni. İnşaAllah Allah gönlüne göre versin. dediğin gibi şişlik oldu heralde. Boğazım düzeldi biraz, yarın cuma oruçlu olucam inşallah, cuma akşam tartılırım bakalım, ne çıkcak. Allah nasip etsin, ben çabalıyorum diye annem, kızkardeşim nasıl seviniyor görsen :)

olur tabi neden olmasın tarçınlı süt içebilirsin ve 1 litre su içsen iyi olur..
Su içemiyorum hiç. İçeyim dediğimde yükleniyorum bi seferde içiyorum, o zaman da rahatsız oluyorum. :/
Süt içtim, gaz yaptı, gün boyu şiş hissettim kendimi. Bugün bir haşlanmış yumurta, peynir, salatalık yedim; bakalım yarın nasıl hissedeceğim. :)

hoşgeldinn . yeni kilonu yazdın mı kaçırdım sanırım . tartılacam diodun
Dün yazamadım, tam yazarken uyuyakalmışım sanırım, giremedim sonra da. 63,8 çıktım.
Çok haklısın canım. Dengelemek lazım bir de hareket şart. Hareketsiz olmuyor kesinlikle. Kaçırdığın şeylerin de telafisi yapılmalı. Sonrası olur zaten. Emek verince karşılığı alınıyor mutlaka.

Bence yemelisin yoksa iftarda gözün döner
Cıssss larla dolu bi menün olur
Cıssslı olmadı menüm, çok acıkmadım çünkü. :) Sonraki gün süt içtim, o da yaramadı. Bugün yumurta falan yedim; bakalım nasıl olacak. Şuan kendimi deniyorum bakalım, nasıl iyi olursam öyle devam edicem.

Bu arada, doktora gitmiştim kadın doğuma. Hormon testi yaptırdım; tiroidlerim yaşıma göre çok yavaş çalışıyormuş ve kansızlık da varmış. Doktor, zaman kaybetmeden dahiliyeye git; guatr olabilir. En kısa zamanda tedaviye başla dedi. Kansızlık hep vardı ama tiroidlerim yeni tembelleşmiş, önceden yoktu öyle bi sorunum. Son zamanlarda çok hızlı kilo aldım ve dikkat etmeme rağmen gitmiyor; eskisine nazaran daha yavaş, hissediyordum zaten vücudumda bi değişiklik olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…