canim benim boy 1,67 belim suan 74 cm ama kalca 102 bacak kalinligi 62 milletin beli benim bacaklardan ince yahuuYanaklarim var tabı bide benim. Az kilo alıyim hemen gıdık çıkar .belin nasıl ince o zaman . Senin boy kilo neydi yahu merak ettim
Ay inşallah. Eminim dedin kız gaza geldimAaa evet belimin mükemmel bir oyumu var Allah'tan ordan kurtarıyorum. Benimkilerde küçüldü ama hala var ya
Neyse ki yaza mükemmel bir giriş yapıyoruz
Sen verirsin eminim ben, bende bu hızla 1 aya 1 kilo falan anca işte
Yaşadıkların kolay şeyler değil ablacım. Tekrardan hoşgeldin aramıza :)) İnşallah bu sefer hedefine ulaşırsınMerhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler
Hmm öyle mi diyosun, inan emzirdiğimden midir, ekmek olmayan diyetler vücuda çok zarar veriyor diyorlar bi de,ondan mı yemezsem olmaz sanıyorum. Bizde de hergün tatlı, kek, pasta, kaşarlı, kızartmalı yemekler olurdu. İnan iki haftadır bi kere kek yaptım, o da doğum yapan komşum için. Yemeklere 1 çorba kaşığı ancak yağ koyuyorum. Gayet de lezzetli oluyormuş. İnşaAllah devam ettiririm. Hiç kilo vermemiş görünüyorum, canım sıkıldı bugün. Oruç değilim diye mi acabaSon bir aydır un la hiç isim olmadı . Ama en son misafire die revani de kullandım. Ekmek yemeni tavsiye ediyorlar tabi de tam buğdayà da izin var..ama ben istemem ekmek yapmanı yemeni .
Tekrar hoşgeldin branşın ne. Meslektaş buldummm heyecan yaptımMerhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler
Oy anne olmak ne büyük fedakârlık . Hepinizi okuyorm da hayatınız onlara göre işliyor . . Zor .. Ben bi tane yapabilsem yeter bananeyse canlar ben kacar oglum yine mesai yaparsa uyanana kadar azcik dinleneyim hepinize iyi geceler
yasadiklarina cok uzuldum Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin, umarim hedefine ulasirsin canim tekrar hosgeldinMerhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Sakın kiloma bakıp motivasyonunu düşürme. Yapmadığın şeyler sana kilo verdirecek olanlar bence .ekmekle yemekler çok da lezzetli oluyor fazlaca yediriyor. Emzirme işini hani bilmiorum yanlış yönlendirme olmasın ama sen bilirsin gündé bir dilim olsa yeter gibiHmm öyle mi diyosun, inan emzirdiğimden midir, ekmek olmayan diyetler vücuda çok zarar veriyor diyorlar bi de,ondan mı yemezsem olmaz sanıyorum. Bizde de hergün tatlı, kek, pasta, kaşarlı, kızartmalı yemekler olurdu. İnan iki haftadır bi kere kek yaptım, o da doğum yapan komşum için. Yemeklere 1 çorba kaşığı ancak yağ koyuyorum. Gayet de lezzetli oluyormuş. İnşaAllah devam ettiririm. Hiç kilo vermemiş görünüyorum, canım sıkıldı bugün. Oruç değilim diye mi acaba
Rabbim insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin canim normalde top atsalar uyanmayan biriydim yavrumdan sonra yavrum yan odada derin nefes alsa uyanir oldumOy anne olmak ne büyük fedakârlık . Hepinizi okuyorm da hayatınız onlara göre işliyor . . Zor .. Ben bi tane yapabilsem yeter banafazlası bi dursun
Canım ya, çok seviyorum seni. İnşaAllah Allah gönlüne göre versin. dediğin gibi şişlik oldu heralde. Boğazım düzeldi biraz, yarın cuma oruçlu olucam inşallah, cuma akşam tartılırım bakalım, ne çıkcak. Allah nasip etsin, ben çabalıyorum diye annem, kızkardeşim nasıl seviniyor görsen :)Sakın kiloma bakıp motivasyonunu düşürme. Yapmadığın şeyler sana kilo verdirecek olanlar bence .ekmekle yemekler çok da lezzetli oluyor fazlaca yediriyor. Emzirme işini hani bilmiorum yanlış yönlendirme olmasın ama sen bilirsin gündé bir dilim olsa yeter gibi
Vuu süpersin kuzum aynen böyle devamYeşil çay(emee tarçınlı heee şöyle buram buram kokan)+spor+banyo=huzur
20 dk pilates
55 squat yapıldıkoza16
Ayaklarım tirrrrr tirrrr ama
Devam kuzu devaaam yılmak yoookVuu süpersin kuzum aynen böyle devam
Su içemiyorum hiç. İçeyim dediğimde yükleniyorum bi seferde içiyorum, o zaman da rahatsız oluyorum. :/olur tabi neden olmasın tarçınlı süt içebilirsin ve 1 litre su içsen iyi olur..
Dün yazamadım, tam yazarken uyuyakalmışım sanırım, giremedim sonra da. 63,8 çıktım.hoşgeldinn . yeni kilonu yazdın mı kaçırdım sanırım . tartılacam diodun
Çok haklısın canım. Dengelemek lazım bir de hareket şart. Hareketsiz olmuyor kesinlikle. Kaçırdığın şeylerin de telafisi yapılmalı. Sonrası olur zaten. Emek verince karşılığı alınıyor mutlaka.Bence sıkıntı yok tatlim tabi burdaki ablalarim daha iyi bilirler ama hani derler ya herseyden ye ama az ye bide çok su ve spor yap hiç bişeycik olmaz bende öyle düşünüyorum canın çeker 2 yudum 3 yudum onu da içersin 1 bardak icmemis olursun en azından canın pasta mi çekiyor 2 çatal al bırak yani bence bunyeyi çok sevdiğimiz şeylerden mahrum biraktigmizda hersey bitince hemen onlardan dilim dilim yiyoruz bu zararlı olan kendine irade koyman yeterli 2 çatal yicem dediğinde 2 çatal ye sadece 3. Yu zaten yemezsin mesela benim 1 bucuk ay oldu hergün Gofret yiyordum tatlıya fena düşkünüm ama canım artık istemiyor çünkü ona ihtiyacimin olmadığını düşünüyorum yani kısaca dert etme sen sporunu yaparsan kendine bir ölçü belirlersen hiç bişeyin zararı olmaz yalnız aşırı yağlardan kaçınmak en iyisi mideyi çok kötü hale getiriyor hazım edemiyor mide resmen
Cıssslı olmadı menüm, çok acıkmadım çünkü. :) Sonraki gün süt içtim, o da yaramadı. Bugün yumurta falan yedim; bakalım nasıl olacak. Şuan kendimi deniyorum bakalım, nasıl iyi olursam öyle devam edicem.Bence yemelisin yoksa iftarda gözün döner
Cıssss larla dolu bi menün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?