Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba arkadaslar,nasilsiniz?simdi ben bu gun gelemedim tum gun...bu ghn kizimi doktora apardik,cok sukur kizim iyi.muayineye yani.geldik eve ev islerini yapip hepimiz uyuduk simdi durmusuk.bu gun cumaaa...az sonra kilomu yazarim...sabrli olunbu hafta benim 3cu haftam...kaptanim nerdesin.,????beni takima aliyomusun yoksa bekliyicemmi?????kaptanim ,balliiii tuzum,,,,bitanem,,,,anusssummmmm......

Kız sen oruç oruç nerden buluyon bu enerjiyi?alayımmı seniii?ne diyosun?

Seninde utun cok olsa kafayi siyirip enerji patlamasi yasarsin.....baak anladigim kadari ile bu hafta 1ci olamiyoz,,bana ihtiyac varama yinede sen bilorsin balli tuzum..?.anusssss
Sana şimdi ütüleneceklerin fotosunu yollarım görürsün o dağı Ama ütü falan yapamam yaaa...yani sen liste mesuliyetini almaya hazırmısınnn?

Slm kızlar valla yine gelemedim hem sahura hem iftara misafirlerim vardı amcamların Erzurum'dan tayinleri çıktı Havaalanı'na en yakın ben Olduğum içim ben alayım dedim gece geldiler şimdide eşyaları geldi onlarla oyalandım kilo bildirimi yapamadım _AYNURA_ kaptanım bugün regl oldum ama tartılmaya fırsat bulamadım oyüzden -800 diyorum sabah 5 te yattım yorgunluktan uyuyamadım hem iftar hem Sahur misafir olunca makinalar bulaşığı kaldırmadı.ayol ne bereketli evmiş nisanda geldim 6. Yatılı misafirim ev görmeye gelenler Hariç
Bu arada Habinar sende Hoşgeldin gölbaşınfamıydın ? Geçmişi okumadım.kanka buralarda yokluğun belli oluyo

3.haftamıydı sende ahum?

Bide lütfen geçen hafta bu hafta kilolarını yazarmısın kuzum

Seninde utun cok olsa kafayi siyirip enerji patlamasi yasarsin.....baak anladigim kadari ile bu hafta 1ci olamiyoz,,bana ihtiyac varama yinede sen bilorsin balli tuzum..?.anusssss

Hem beni al diyosun hem yemek yemek istiyosun kız napıyon almaz vallahi Kaç kiloo verdin göremedim ben bildirimini ben mi kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…