Olursunuz deyil olruuuuzüzülme canım ya, birazda başka takımlar 1. olsun,
haftaya tekrar 1. olursunuz..
Kız sen oruç oruç nerden buluyon bu enerjiyi?alayımmı seniii?ne diyosun?Merhaba arkadaslar,nasilsiniz?simdi ben bu gun gelemedim tum gun...bu ghn kizimi doktora apardik,cok sukur kizim iyi.muayineye yani.geldik eve ev islerini yapip hepimiz uyuduk simdi durmusuk.bu gun cumaaa...az sonra kilomu yazarim...sabrli olunbu hafta benim 3cu haftam...kaptanim nerdesin.,????beni takima aliyomusun yoksa bekliyicemmi?????kaptanim ,balliiii tuzum,,,,bitanem,,,,anusssummmmm......
Anussss xos gelip sefa getir askim benim...insallah yarin cabuk gel....Yarın kavuşuyoruz dimi gelin kuzumm...hadi inşallah...
Seninde utun cok olsa kafayi siyirip enerji patlamasi yasarsin.....baak anladigim kadari ile bu hafta 1ci olamiyoz,,bana ihtiyac varKız sen oruç oruç nerden buluyon bu enerjiyi?alayımmı seniii?ne diyosun?
Sana şimdi ütüleneceklerin fotosunu yollarım görürsün o dağıSeninde utun cok olsa kafayi siyirip enerji patlamasi yasarsin.....baak anladigim kadari ile bu hafta 1ci olamiyoz,,bana ihtiyac varama yinede sen bilorsin balli tuzum..?. anusssss
Yaaaa bende tatli istiyom,bideeee saurma,pideee,doner istiyommmmMillet orucum diye kilo veriyo benim cadılar da tatlıları pideleri yiyip gram veriyo
Teessuf ederim...sen bana inanmiyonmu balli tuzum???Sana şimdi ütüleneceklerin fotosunu yollarım görürsün o dağıAma ütü falan yapamam yaaa...yani sen liste mesuliyetini almaya hazırmısınnn?
Allah aşkına son iki mesajının tezatlığına bakarmısınızTeessuf ederim...sen bana inanmiyonmu balli tuzum???
3.haftamıydı sende ahum?Slm kızlar valla yine gelemedim hem sahura hem iftara misafirlerim vardı amcamların Erzurum'dan tayinleri çıktı Havaalanı'na en yakın ben Olduğum içim ben alayım dedim gece geldiler şimdide eşyaları geldi onlarla oyalandım kilo bildirimi yapamadım _AYNURA_ kaptanım bugün regl oldum ama tartılmaya fırsat bulamadım oyüzden -800 diyorum sabah 5 te yattım yorgunluktan uyuyamadım hem iftar hem Sahur misafir olunca makinalar bulaşığı kaldırmadı.ayol ne bereketli evmiş nisanda geldim 6. Yatılı misafirim ev görmeye gelenler Hariç
Bu aradaHabinar sende Hoşgeldin gölbaşınfamıydın ? Geçmişi okumadım.kanka buralarda yokluğun belli oluyo
Bide lütfen geçen hafta bu hafta kilolarını yazarmısın kuzumSlm kızlar valla yine gelemedim hem sahura hem iftara misafirlerim vardı amcamların Erzurum'dan tayinleri çıktı Havaalanı'na en yakın ben Olduğum içim ben alayım dedim gece geldiler şimdide eşyaları geldi onlarla oyalandım kilo bildirimi yapamadım _AYNURA_ kaptanım bugün regl oldum ama tartılmaya fırsat bulamadım oyüzden -800 diyorum sabah 5 te yattım yorgunluktan uyuyamadım hem iftar hem Sahur misafir olunca makinalar bulaşığı kaldırmadı.ayol ne bereketli evmiş nisanda geldim 6. Yatılı misafirim ev görmeye gelenler Hariç
Bu aradaHabinar sende Hoşgeldin gölbaşınfamıydın ? Geçmişi okumadım.kanka buralarda yokluğun belli oluyo
Seninde utun cok olsa kafayi siyirip enerji patlamasi yasarsin.....baak anladigim kadari ile bu hafta 1ci olamiyoz,,bana ihtiyac varama yinede sen bilorsin balli tuzum..?. anusssss
Daha bilirmedi...6 da...ama ben ucundan kulağından biliyomHem beni al diyosun hem yemek yemek istiyosun kız napıyon almaz vallahiKaç kiloo verdin göremedim ben bildirimini ben mi kaçırdım
perigunlugu Asli_95 nerdesiniz cadılar?ben bir azdan kızlmı yine dışarı çıkarıcam kv yok...listebin geri kısmı sizde...tabi işiniz yoksa
Bak görüyomusun?kız yapma etme zaten burda geberiyom bi de sen üstüne tuz biber olmaaaaaBen burdayım büyük kaçamak yaptım fenalaştım yok böyle bişi çok kötü oldumHallederim listeyi merak etme
perigunlugu Asli_95 nerdesiniz cadılar?ben bir azdan kızlmı yine dışarı çıkarıcam kv yok...listebin geri kısmı sizde...tabi işiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?