_AYNURA_ sizin orada hava nasıl, ben bu gün çok kalın bir hırka giyinmeme ve elektrikli soba yakmama rağmen üşüdüm
Zaten 3.cuma olması gerek liste için...bu hafta kesinlikle cıss görmek istemiyorumBenim 2.cumam kaptanım tekrar tartıldm 82.6 çıktım iftardan hemen önce tekrar tartılcm ama benim haftaya olur sanırım
tekrar oruca başladım demişsin...sahur yapıp bu sabah mı tartıldın... akşam ki yediklerinin şişliğidir belki o 1 kilo...iftara doğru tekrar tartıl bakalım...
bend e yarın başlıycam hayırlısıyla...bugün son gün adetimin..
Nerede yaşıyorsunki bu kadar soğuk
kızlar merhaba beni hatırlar mısınız acaba??? en son 1 ay olmuştur gireli heralde, diyetisyene başlamıştım 1 aydır onunla uğraşıyorum ay neler oldu neler.... diyetisyene gittim 15 gün sonunda sadece 1 kilo verdiğim için kadın ben de bir sorun olduğunu acil dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi, ben de hemen aynı hastanenin dahiliyesinden randevu aldım tam kan ve idrar tahlili yapıldı sonuç çok yüksek insilün diirenci hızla şeker hastası olma yolunda gidiyormuşum haberim yokmuşdoktor istesende kilo veremezmişsin zaten dedi, ben de aylardır diyetteyim veremiyorum 1 kilo eksik çıkıyor 1 kilo fazla aynı kiloda dönüp duruyorum dedim, sonra bir ilaç verdi bugün 10. güb toplam 3 kilo verdim 25 günde son 2 kilosu ilaca başladıktan sonra gitti:) durum böyleee yani buarada kaptanım napıyor ????
Sicak,cok sicakkkkk_AYNURA_ sizin orada hava nasıl, ben bu gün çok kalın bir hırka giyinmeme ve elektrikli soba yakmama rağmen üşüdüm
Sicak,cok sicakkkkk
Diğer takımların yüzdelerini gördünüz müBıkmışlar bizim birinci olmamızdan heralde Off o nedir
nazcım geçmiş olsun herşerde bi hayır vardır ne olur üzülme tabi doğmadan sahipleniyorsun kıyamıyorsun ama rabbimin bir bildiği vardır unutmayın. inşallah tez zamanda yeniden bu acıları unuttaracak evlatlar verir rabbim....
Unuturmuyum seni hiç tatlım.hoş geldin...bulmuşsun doğru yolu tebrikleeer...kaptanın şu an oruç su diye inliyo...çok zor geçiyo yaa benim için ramazan...kızlar merhaba beni hatırlar mısınız acaba??? en son 1 ay olmuştur gireli heralde, diyetisyene başlamıştım 1 aydır onunla uğraşıyorum ay neler oldu neler.... diyetisyene gittim 15 gün sonunda sadece 1 kilo verdiğim için kadın ben de bir sorun olduğunu acil dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi, ben de hemen aynı hastanenin dahiliyesinden randevu aldım tam kan ve idrar tahlili yapıldı sonuç çok yüksek insilün diirenci hızla şeker hastası olma yolunda gidiyormuşum haberim yokmuşdoktor istesende kilo veremezmişsin zaten dedi, ben de aylardır diyetteyim veremiyorum 1 kilo eksik çıkıyor 1 kilo fazla aynı kiloda dönüp duruyorum dedim, sonra bir ilaç verdi bugün 10. güb toplam 3 kilo verdim 25 günde son 2 kilosu ilaca başladıktan sonra gitti:) durum böyleee yani buarada kaptanım napıyor ????
Amin canim tesekkurAllah kolaylık versin canım
Ayyy öyle miiiibu hafta 1. lik hayal gibi bir şey :)
hgdin sider insülin direnci ilaç başladıysa bayağı yüksek demek ama lütfen gı endeksi düşük yiyecekler yemeden bu illetn kurtulamassın ve bol bol yürümen gerekiyor hadi hayırlı rabbim başka acı keder vermesin .kızlar merhaba beni hatırlar mısınız acaba??? en son 1 ay olmuştur gireli heralde, diyetisyene başlamıştım 1 aydır onunla uğraşıyorum ay neler oldu neler.... diyetisyene gittim 15 gün sonunda sadece 1 kilo verdiğim için kadın ben de bir sorun olduğunu acil dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi, ben de hemen aynı hastanenin dahiliyesinden randevu aldım tam kan ve idrar tahlili yapıldı sonuç çok yüksek insilün diirenci hızla şeker hastası olma yolunda gidiyormuşum haberim yokmuşdoktor istesende kilo veremezmişsin zaten dedi, ben de aylardır diyetteyim veremiyorum 1 kilo eksik çıkıyor 1 kilo fazla aynı kiloda dönüp duruyorum dedim, sonra bir ilaç verdi bugün 10. güb toplam 3 kilo verdim 25 günde son 2 kilosu ilaca başladıktan sonra gitti:) durum böyleee yani buarada kaptanım napıyor ????
Yanıyoz saraycam yanıyoz...su diye inliyom şu anAllah kolaylık versin canım
Kiyamam ben sana balli tuzum canim benimUnuturmuyum seni hiç tatlım.hoş geldin...bulmuşsun doğru yolu tebrikleeer...kaptanın şu an oruç su diye inliyo...çok zor geçiyo yaa benim için ramazan...
Ablam gözümüz aydın.6da da tartılsanaaahgdin sider insülin direnci ilaç başladıysa bayağı yüksek demek ama lütfen gı endeksi düşük yiyecekler yemeden bu illetn kurtulamassın ve bol bol yürümen gerekiyor hadi hayırlı rabbim başka acı keder vermesin .
Ayyy öyle miiii
Yarın kavuşuyoruz dimi gelin kuzumm...hadi inşallah...Kiyamam ben sana balli tuzum canim benim
Yanıyoz saraycam yanıyoz...su diye inliyom şu an
Zaten 3.cuma olması gerek liste için...bu hafta kesinlikle cıss görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?