Bak görüyomusun?kız yapma etme zaten burda geberiyom bi de sen üstüne tuz biber olmaaaaa
ahaaa naptıın seeeennnBen burdayım büyük kaçamak yaptım fenalaştım yok böyle bişi çok kötü oldumHallederim listeyi merak etme
ahaaa naptıın seeeennn
henüz gün bitmedi bence telafi edersinOfffff valla küçücük kaçamak yapacaktım ama elimde patladı
henüz gün bitmedi bence telafi edersinbu da aynı zamanda ders olur
***7.TAKIM 419.ETAP***
yasom7272(70.6/70.1/0.5/0.71)
suveyma(67.5///)
HIRSIZI(74.9/74.3/0.6/%0.80)
habinar(79///)
Asli_95(64.1/63.5/0.6/%0.94)
munukedi(69.1/68.7/0.4/%0.58)
karar77(90///)
psikohayris(68.4/68.1/0.3/%0.44)
feraceli(80///)
asfarovski(73.2///)
vorones(56.8/56.5/0.3/%0.53)
besive(74.3/74.4/-0.1/%-0.13)
mor vampir(61.7/60.9/0.8/%1.29)başlangıç tarihi 18.05,ilk kilosu 63.6,hedef kilosu 55
_incitanesi_(63.9///%)başlangıç tarihi 05.05,ilk kilosu 66.2,hedef kilosu 60
7. TAKIM ORTALAMASI:
Ben karar ve inciye güveniyom da bakalım...Derece için kurtarıcılara ihtiyacımız vaaaar
Canım ahunun bilgilerine bak.onunda 3.haftası olması gerek...Derece için kurtarıcılara ihtiyacımız vaaaar
Tabi hazırıımmmmm :)Tebrikler vapmirim...listeye alalım mı ne diyosun?hazırmısın sadece kendin için deyil 7.takım için de kilo vermeye?
Slm kızlar valla yine gelemedim hem sahura hem iftara misafirlerim vardı amcamların Erzurum'dan tayinleri çıktı Havaalanı'na en yakın ben Olduğum içim ben alayım dedim gece geldiler şimdide eşyaları geldi onlarla oyalandım kilo bildirimi yapamadım _AYNURA_ kaptanım bugün regl oldum ama tartılmaya fırsat bulamadım oyüzden -800 diyorum sabah 5 te yattım yorgunluktan uyuyamadım hem iftar hem Sahur misafir olunca makinalar bulaşığı kaldırmadı.ayol ne bereketli evmiş nisanda geldim 6. Yatılı misafirim ev görmeye gelenler Hariç
Bu arada @Habinar sende Hoşgeldin gölbaşınfamıydın ? Geçmişi okumadım.kanka buralarda yokluğun belli oluyo
öyle demiş ama tartılmaya da fırsatım olmadı demiş göz kararı mı buldu acep_AYNURA_ 800 gram verdim demiş dimi burda -800 dediği ?
7 Haziranda gelmiş 3. cuması evet
Geçen hafta 88 kiloymuş
89.4 başlangış kilosu
7 Haziran formu doldurmuş 8i mi başlangıç dicez eğer alıcaksak listeye ?
öyle demiş ama tartılmaya da fırsatım olmadı demiş göz kararı mı buldu acep
Tezat ne????Allah aşkına son iki mesajının tezatlığına bakarmısınız
Tezat ne????
Hala vermedim...6da vericemm...bir az merak edinHem beni al diyosun hem yemek yemek istiyosun kız napıyon almaz vallahiKaç kiloo verdin göremedim ben bildirimini ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?