Inşallah önemli bişey yoktur Nazcım..
benim ikinci haftamBU GÜN 3.CUMASI OLAN BAşKA KİM VAR KIZLAR?UNUTMUŞ OLA BİLİRİM.bi engineer vardı o da olmaz kilo almış...
Geçmiş olsun Canım zor bir durumbugün tekrar kendi doktoruna gitti abla . doktoru bebek bu şekilde yaşayamaz çarşamba kurul kürtaj kararı verir demiş
Geçmiş olsun Canım zor bir durum
Rabbim şifalar versin
Haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah
haklısın canım...aslında dün akşam bitik durumdaydım... moralimde kötüydü ipin ucunu iyice kaçırdım ben bu işi kıvıramıycam diye düşünüyordum...birde yarın sabah tartılcam cuma için acaba kaç kilo artım vardır diye korktum...eğer sabah artı görseydim iyice çökerdim ...en azından eşimin bana bayram için aldığı kıyafetlerin içine girecek kadar zayıflasam ... harika olacağım hatta size burada fotoğrafını da göstercem....ramazan olmasa detoks yapabilirdim bu hafta...çokta iyi olurdu biraz hızlanırdı kilo vermem...
bugün tekrar kendi doktoruna gitti abla . doktoru bebek bu şekilde yaşayamaz çarşamba kurul kürtaj kararı verir demiş
haklısın canım...aslında dün akşam bitik durumdaydım... moralimde kötüydü ipin ucunu iyice kaçırdım ben bu işi kıvıramıycam diye düşünüyordum...birde yarın sabah tartılcam cuma için acaba kaç kilo artım vardır diye korktum...eğer sabah artı görseydim iyice çökerdim ...en azından eşimin bana bayram için aldığı kıyafetlerin içine girecek kadar zayıflasam ... harika olacağım hatta size burada fotoğrafını da göstercem....ramazan olmasa detoks yapabilirdim bu hafta...çokta iyi olurdu biraz hızlanırdı kilo vermem...
slm evet kilo bildirimi yapalım benmi kalmışım tek
geçen hafta 70.600
bu hafta 70 100
fark 500 bu hafta 500 gr hala 6ları göremedik
slm evet kilo bildirimi yapalım benmi kalmışım tek
geçen hafta 70.600
bu hafta 70 100
fark 500 bu hafta 500 gr hala 6ları göremedik
nazcım geçmiş olsun herşerde bi hayır vardır ne olur üzülme tabi doğmadan sahipleniyorsun kıyamıyorsun ama rabbimin bir bildiği vardır unutmayın. inşallah tez zamanda yeniden bu acıları unuttaracak evlatlar verir rabbim....bugün tekrar kendi doktoruna gitti abla . doktoru bebek bu şekilde yaşayamaz çarşamba kurul kürtaj kararı verir demiş
kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz çok şükürmaşallah çok iyi...6 lar haftaya inşallah
BU GÜN 3.CUMASI OLAN BAşKA KİM VAR KIZLAR?UNUTMUŞ OLA BİLİRİM.bi engineer vardı o da olmaz kilo almış...
kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?