Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

BU GÜN 3.CUMASI OLAN BAşKA KİM VAR KIZLAR?UNUTMUŞ OLA BİLİRİM.bi engineer vardı o da olmaz kilo almış...
benim ikinci haftam
Az önce dayanamadım tartıldım ama akşama doğru tekrar tartılıcam o zaman yazarım ama sonuç beni mutlu etti akşama belkideeee 6 ları görürmüşüm
yasom7272 abla senide merak ettim bildirim yaptınmı sende 6 lara yakındın çünkü

bugün tekrar kendi doktoruna gitti abla . doktoru bebek bu şekilde yaşayamaz çarşamba kurul kürtaj kararı verir demiş
Geçmiş olsun Canım zor bir durum
Rabbim şifalar versin
Haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ablacım detokslara hiç gerek yok en azından 15 dk leslie yapsan her akşam o bile etkiliycek kilo vermeni. Hem sen kıvırırsın hemen umutsuz olma. Nerde o 2 hafta önceki Hülüşş sen git o gelsin

ümitsiz olmak yok, yolu yarılamışsın, pes etme sakın

bugün tekrar kendi doktoruna gitti abla . doktoru bebek bu şekilde yaşayamaz çarşamba kurul kürtaj kararı verir demiş
nazcım geçmiş olsun herşerde bi hayır vardır ne olur üzülme tabi doğmadan sahipleniyorsun kıyamıyorsun ama rabbimin bir bildiği vardır unutmayın. inşallah tez zamanda yeniden bu acıları unuttaracak evlatlar verir rabbim....

hülüş sen bu şekilde diyet yaparsan psikolojin alt üst olacak kendinizi sevin lütfen günde bir öğün yiyip kilo verilmez yiyerek kendinizi üzmeden kilo verin.

kızlar merhaba beni hatırlar mısınız acaba??? en son 1 ay olmuştur gireli heralde, diyetisyene başlamıştım 1 aydır onunla uğraşıyorum ay neler oldu neler.... diyetisyene gittim 15 gün sonunda sadece 1 kilo verdiğim için kadın ben de bir sorun olduğunu acil dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi, ben de hemen aynı hastanenin dahiliyesinden randevu aldım tam kan ve idrar tahlili yapıldı sonuç çok yüksek insilün diirenci hızla şeker hastası olma yolunda gidiyormuşum haberim yokmuş doktor istesende kilo veremezmişsin zaten dedi, ben de aylardır diyetteyim veremiyorum 1 kilo eksik çıkıyor 1 kilo fazla aynı kiloda dönüp duruyorum dedim, sonra bir ilaç verdi bugün 10. güb toplam 3 kilo verdim 25 günde son 2 kilosu ilaca başladıktan sonra gitti:) durum böyleee yani buarada kaptanım napıyor ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…