Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm fatmacım senin + çıkman çok normal çünkü uyku düzenin değişti ve ödemin arttı 1 kilo gene iyi fazla olmamış bu arada doktorunuda lütfen ihmal etme kuzum

Sen Aydanla beraber nasıl 1.3 kilo verdin onu anlat biraz sırrıınızı paylaşın Valla her hafta 100 gram daha az veriyorum
Valla benim sirrim yok..hala bazen cislarimda oldu.sahurda ve iftarda cok yemiyorum yani doyuyorum artik .butun gunu demek olar ayak ustdeyim...hatta bu hafta sporum olmadi,ara sira gezintiye cikdim...hec beklemiyordum bu hafta iyi olmasini,ama oldu...dusunuyordum 200-300mecbur gider...ama 1,3kq gitti

Sen Aydanla beraber nasıl 1.3 kilo verdin onu anlat biraz sırrıınızı paylaşın Valla her hafta 100 gram daha az veriyorum
Ramazan diye heralde sporda fazla yapamadım bende şoktayım
Acaba bu hafta kendimi çok zayıflamışım diye motive ede ede bu sonucu görmüş olabilirmiyim

Ramazan diye heralde sporda fazla yapamadım bende şoktayım
Acaba bu hafta kendimi çok zayıflamışım diye motive ede ede bu sonucu görmüş olabilirmiyim

Olabilir ben de sürekli kendime çok şişkosun bu ne ya diyorum alındı da çok kilo vermiyo mu acaba bünyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…