Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pizzaya bir şey demiyeceğim :)

krep nasıl oldu beğendin mi?

Dudey mi adı bilmiyordum :) anam ne güzel yapardı...afiyet olsun Saraycam..benim sabit kilom 74..

pizzaya bir şey demiyeceğim :)

krep nasıl oldu beğendin mi?

Ben normalde pek krep sevmem omlet yaparım o yüzden, tadı farklı olur dedim ama aynı unlu gibi oldu çok sevemedim Nerde sağlıklı bişivar ben beğenmem zaten offf hedefim ufak bi dilim pizza yemekti bi baktım bitmiş

Menüm

Sahur:yumurta,4 zeytin

Iftar:1 tabak Karışık Kızartma , pide,yoğurt

Bu gece sahur yapmayı düşünmüyorum yada sadece 1 kase yoğurt yerim..

Dün gece 50 dakika cardio Yaptım..

Evet Yasom barbunya fasulye koyardı kuyruk yağıda koyuyordu sanırım...sizde bütün yemeği diye bişey var mı?her bakliyat olur içinde..
kuyruk yağı koymassan lahana yemeklerine tatsız oluyor tadı olmuyor bir küçük koymak gerekyor o dediğin yemek bilmiyom belkide vardır.

kuyruk yağı koymassan lahana yemeklerine tatsız oluyor tadı olmuyor bir küçük koymak gerekyor o dediğin yemek bilmiyom belkide vardır.
Onuda yengem yapardı ,yöresel yemekler yapan akrabalarım hep göçtü bir iki tane kaldı onlarda yaşlılıktan yapamıyorlar..bazen o kadar özlüyorum ki Karadeniz yemeklerini..

Menüm
Sabah ilik limonlu su
öğle
1 kase çilekli yoğurt karışımı .1 tabak
1 form bisküvi
1 kase kiraz

Akşam
4 5 kaşık kadar etli pilav
1 tabak kofteli patates yemeği
1 dilim kavun
Hava kötü spor yok gibi bişi

3 hurma 1 ceviz

Su 2 lt

bak ben bilmem anlamam ama yaso abla açıklamış galiba...bu hafta daha dikkatli ol fıstığım...
Imm kilolarımızı söylüyor muyuz, ben geçen hafta 98.0, bu hafta 96.8,
-1200 yani. Ama yarın nasıl olur bilmiyorum
caniım benim cumaları en geç 6ya kadar kilonu bildirmek zorundasın.hatta az önce aslı hatırlatıı meyersem listeye girme zamanınmış,zamanında gelsen daha iyi olurdu.belki de derecedeydik...şimdilik bi sorun deyil aa listede olsun ciddi sorun olurdu...
açlık grevine mi girdin peruş?
feracem menün iyi.bu hafta gözüm üzerinde habern olsun.en küçük cısı bile aff etmem...

aslıcım hemen kalk ve spor yappp...öğlenleri o kadar abarttığımızda akşamları dilime lokma koymuyoruz sabah artıda artı görmüyoruz....mutlaka spor yap...
Unutmuşum bi avuç çerez bide canım tatlı istiyor ama yemiceeeeem
senin canın bu hafta hiç bi cıss istemesin...
Menüm

Sahur:yumurta,4 zeytin

Iftar:1 tabak Karışık Kızartma , pide,yoğurt

Bu gece sahur yapmayı düşünmüyorum yada sadece 1 kase yoğurt yerim..

Dün gece 50 dakika cardio Yaptım..
o karışık kızartma da kim bilir neler vardırrrrr...aslında pide olmasa sorun deyildi ama pide de yemişsin...

deyil ya deyilll...hiç diyet iftarı deyiiiiiiiiil...

Aynuraaaam adam 25 dakika pide kuyruğunda beklemiş bi geldi sinirden kıpkırmızı ben dedim bide pide al diye,yemesem ayıp olmaz mıııı

Ben akşamları spor yapamıyorum hem babam falan işten geldi aşağıda yapamam çok ses oluyo, dışarı da çıkmak istemiyorum tek başıma Ama koşubandında çok fazla spor yapamıyorum çok sıkılıyorum yürüyüşe çıkmam lazım sabah sıcak akşam karanlık annemler laf ediyo napcam bilmiyom

bahane istemiyorum...hemen 30 dakika spor yapıyosunnn...haydi kaldır poponuuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…