MUHTEŞEM Menüm:
Sabah:
Yulaf kepeğiyle krep
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin
Ara: 1 Adet Diyet Bisküvi
Öğle: Orta Boy Pizzanın 5/6 sı - Yanlış okumadınız neredeyse bir orta boy pizza indirdimmideye sonrada fenalaştım hala midem ağrıyor
Ara: 1 Hurma,çok az badem
Akşam: 1 Kase Domates çorbası - Çok bile
1.2 lt su
Spor yok
Dudey mi adı bilmiyordum :) anam ne güzel yapardı...afiyet olsun Saraycam..benim sabit kilom 74..sahur
pide ile tost bir parça
domates
salatalık
biber
iftar
1 koca tabak sulu köfte (kıyma ve bulgur ile)
1 tabak dudey (kara lahana yemeği)
cacık
salata
1 lokma pide
1 lokma börek
ara 8-10 kiraz yemeği düşünüyorum
su 2 lt tamamlarım sanırım
Daydream- hülyam kilom kıyafetle 65.7 idi kıyafetsiz büyük ihtimal sabitim 65.4 olabilir 300 gr kıyafet gelir herhalde
pizzaya bir şey demiyeceğim :)
krep nasıl oldu beğendin mi?
aslı okadar yiyip öğlene aramı yaptın kuzumikindide afiyet olsun bakalım.
kontesim onun içine fasulyede konuluyo ve eziliyor görüntü kötü ama lezzet çok güzel.Dudey mi adı bilmiyordum :) anam ne güzel yapardı...afiyet olsun Saraycam..benim sabit kilom 74..
kontesim onun içine fasulyede konuluyo ve eziliyor görüntü kötü ama lezzet çok güzel.
kuyruk yağı koymassan lahana yemeklerine tatsız oluyor tadı olmuyor bir küçük koymak gerekyor o dediğin yemek bilmiyom belkide vardır.Evet Yasom barbunya fasulye koyardı kuyruk yağıda koyuyordu sanırım...sizde bütün yemeği diye bişey var mı?her bakliyat olur içinde..
Onuda yengem yapardı ,yöresel yemekler yapan akrabalarım hep göçtü bir iki tane kaldı onlarda yaşlılıktan yapamıyorlar..bazen o kadar özlüyorum ki Karadeniz yemeklerini..kuyruk yağı koymassan lahana yemeklerine tatsız oluyor tadı olmuyor bir küçük koymak gerekyor o dediğin yemek bilmiyom belkide vardır.
bak ben bilmem anlamam ama yaso abla açıklamış galiba...bu hafta daha dikkatli ol fıstığım...Kusura bakmayın kızlar gerçekten mahcup oldum gece uyanık gündüz uyuyunca metabolizmanın içine ettim galiba. Bir de acikinca ve birden yiyince insülin direncim yükseliyor. Gelecek hafta daha dikkatli olacağım inşallah
caniım benim cumaları en geç 6ya kadar kilonu bildirmek zorundasın.hatta az önce aslı hatırlatıı meyersem listeye girme zamanınmış,zamanında gelsen daha iyi olurdu.belki de derecedeydik...şimdilik bi sorun deyil aa listede olsun ciddi sorun olurdu...Imm kilolarımızı söylüyor muyuz, ben geçen hafta 98.0, bu hafta 96.8,
-1200 yani. Ama yarın nasıl olur bilmiyorum
açlık grevine mi girdin peruş?Bugünki menümü yazayım bende. Dün rezaletti yazamadımAsli_95 itiraf ediyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Akşam:
2 haşlanmış yumurta
peynir
karpuz
henüz 1 lt su içtim. 2yi bulur rahatlıkla
10000 adım atmışım.
feracem menün iyi.bu hafta gözüm üzerinde habern olsun.en küçük cısı bile aff etmem...Hazır internet gelmişken yazayım Bugün çok ama çok yoruldum iyikide squat günü değilmişSahur:melemen,ekmek
Yeşil çay,salatalık,kavun
İftar:1 kase mercimek çorbası
ton balıklı salata,kavun
Ara:maden suyu
3 litre su
sahur
pide ile tost bir parça
domates
salatalık
biber
iftar
1 koca tabak sulu köfte (kıyma ve bulgur ile)
1 tabak dudey (kara lahana yemeği)
cacık
salata
1 lokma pide
1 lokma börek
ara 8-10 kiraz yemeği düşünüyorum
su 2 lt tamamlarım sanırım
Daydream- hülyam kilom kıyafetle 65.7 idi kıyafetsiz büyük ihtimal sabitim 65.4 olabilir 300 gr kıyafet gelir herhalde
aslıcım hemen kalk ve spor yappp...öğlenleri o kadar abarttığımızda akşamları dilime lokma koymuyoruz sabah artıda artı görmüyoruz....mutlaka spor yap...MUHTEŞEM Menüm:
Sabah:
Yulaf kepeğiyle krep
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin
Ara: 1 Adet Diyet Bisküvi
Öğle: Orta Boy Pizzanın 5/6 sı - Yanlış okumadınız neredeyse bir orta boy pizza indirdimmideye sonrada fenalaştım hala midem ağrıyor
Akşam: 1 Kase Domates çorbası - Çok bile
1 Hurma,çok az badem
1.2 lt su
Spor yok
senin canın bu hafta hiç bi cıss istemesin...Unutmuşum bi avuç çerez bide canım tatlı istiyor ama yemiceeeeem
o karışık kızartma da kim bilir neler vardırrrrr...aslında pide olmasa sorun deyildi ama pide de yemişsin...Menüm
Sahur:yumurta,4 zeytin
Iftar:1 tabak Karışık Kızartma, pide,yoğurt
Bu gece sahur yapmayı düşünmüyorum yada sadece 1 kase yoğurt yerim..
Dün gece 50 dakika cardio Yaptım..
deyil ya deyilll...hiç diyet iftarı deyiiiiiiiiil...Menüm
Sabah ilik limonlu su
öğle
1 kase çilekli yoğurt karışımı .1 tabak
1 form bisküvi
1 kase kiraz
Akşam
4 5 kaşık kadar etli pilav
1 tabak kofteli patates yemeği
1 dilim kavun
Hava kötü spor yok gibi bişi
i
3 hurma 1 ceviz
Su 2 lt
ayy aynuram yoksa haftaya yarışta yokmuyumDur abla katıldığında kaçtı?
ilahi ablam.yok ya yaklaşık 20 25 kişiyiz,aklımda tutamıyom ki kimsenin kilsounu...kaç kiloydun katıldığında?ayy aynuram yoksa haftaya yarışta yokmuyum
Aynuraaaam adam 25 dakika pide kuyruğunda beklemiş bi geldi sinirden kıpkırmızı ben dedim bide pide al diye,yemesem ayıp olmaz mııııbak ben bilmem anlamam ama yaso abla açıklamış galiba...bu hafta daha dikkatli ol fıstığım...
caniım benim cumaları en geç 6ya kadar kilonu bildirmek zorundasın.hatta az önce aslı hatırlatıı meyersem listeye girme zamanınmış,zamanında gelsen daha iyi olurdu.belki de derecedeydik...şimdilik bi sorun deyil aa listede olsun ciddi sorun olurdu...
açlık grevine mi girdin peruş?
feracem menün iyi.bu hafta gözüm üzerinde habern olsun.en küçük cısı bile aff etmem...
aslıcım hemen kalk ve spor yappp...öğlenleri o kadar abarttığımızda akşamları dilime lokma koymuyoruz sabah artıda artı görmüyoruz....mutlaka spor yap...
senin canın bu hafta hiç bi cıss istemesin...
o karışık kızartma da kim bilir neler vardırrrrr...aslında pide olmasa sorun deyildi ama pide de yemişsin...
bak ben bilmem anlamam ama yaso abla açıklamış galiba...bu hafta daha dikkatli ol fıstığım...
caniım benim cumaları en geç 6ya kadar kilonu bildirmek zorundasın.hatta az önce aslı hatırlatıı meyersem listeye girme zamanınmış,zamanında gelsen daha iyi olurdu.belki de derecedeydik...şimdilik bi sorun deyil aa listede olsun ciddi sorun olurdu...
açlık grevine mi girdin peruş?
feracem menün iyi.bu hafta gözüm üzerinde habern olsun.en küçük cısı bile aff etmem...
aslıcım hemen kalk ve spor yappp...öğlenleri o kadar abarttığımızda akşamları dilime lokma koymuyoruz sabah artıda artı görmüyoruz....mutlaka spor yap...
senin canın bu hafta hiç bi cıss istemesin...
o karışık kızartma da kim bilir neler vardırrrrr...aslında pide olmasa sorun deyildi ama pide de yemişsin...
bahane istemiyorum...hemen 30 dakika spor yapıyosunnn...haydi kaldır poponuuuu...Ben akşamları spor yapamıyorum hem babam falan işten geldi aşağıda yapamam çok ses oluyo, dışarı da çıkmak istemiyorum tek başımaAma koşubandında çok fazla spor yapamıyorum çok sıkılıyorum yürüyüşe çıkmam lazım sabah sıcak akşam karanlık annemler laf ediyo napcam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?