- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Kusura bakmayın kızlar gerçekten mahcup oldum gece uyanık gündüz uyuyunca metabolizmanın içine ettim galiba. Bir de acikinca ve birden yiyince insülin direncim yükseliyor. Gelecek hafta daha dikkatli olacağım inşallahAllahımmm yaktın bizi
her cuma bildirim günümüz canımImm kilolarımızı söylüyor muyuz, ben geçen hafta 98.0, bu hafta 96.8,
-1200 yani. Ama yarın nasıl olur bilmiyorum
Tebrik ederim...nice mutlu mesut yillara insallah...Selamlar, dün sahurda 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 bardağa yakın süt, 1 hurma yedim.
Şimdi iftar için dışarı çıktık. Evlilik yıldönümümüzü kutlucaz, abartmıcam, merak etmeyin :) herkese hayırlı iftarlar. Allah kabul etsin oruçlarınızı
afiyet olsun saraycam dudeyi kim yaptısahur
pide ile tost bir parça
domates
salatalık
biber
iftar
1 koca tabak sulu köfte (kıyma ve bulgur ile)
1 tabak dudey (kara lahana yemeği)
cacık
salata
1 lokma pide
1 lokma börek
ara 8-10 kiraz yemeği düşünüyorum
su 2 lt tamamlarım sanırım
@Daydream15 hülyam kilom kıyafetle 65.7 idi kıyafetsiz büyük ihtimal sabitim 65.4 olabilir 300 gr kıyafet gelir herhalde
afiyet olsun saraycam dudeyi kim yaptı
Bugünki menümü yazayım bende. Dün rezaletti yazamadımAsli_95 itiraf ediyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Akşam:
2 haşlanmış yumurta
peynir
karpuz
henüz 1 lt su içtim. 2yi bulur rahatlıkla
10000 adım atmışım.
bende severim güzel oluyor ama mısır ekmeğiylecanım yürüyüşte kv yanındaki hanım yaptı, hani şu boğazında problemi olan...
her yaptığında bana mutlaka gönderir bir tabak, sevdiğimi biliyor, aslında dün getirmişti ama fazla yemeyeyim diye bu güne bıraktım :)
burası ısınmadı gitti, güneşe hasret kaldık, bu gün çocukları gezdirelim dedik, hafif yağmur altında gezdirdik :) çamaşır kurutmada zorlanıyoruz :) çok şükür oruç açısından bulunmaz bir nimet, orası ayrı bir konu..hah haa bize de gönderin soğuklardan birazcık ama buralarda iyi şükür yanmıyoruz o kadar
Unutmuşum bi avuç çerez bide canım tatlı istiyor ama yemiceeeeemHazır internet gelmişken yazayım Bugün çok ama çok yoruldum iyikide squat günü değilmişSahur:melemen,ekmek
Yeşil çay,salatalık,kavun
İftar:1 kase mercimek çorbası
ton balıklı salata,kavun
Ara:maden suyu
3 litre su
bende severim güzel oluyor ama mısır ekmeğiyletabi ben çok yiyemiyorum hem midem için hemde troidim için afiyet olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?