Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar, dün sahurda 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 bardağa yakın süt, 1 hurma yedim.
Şimdi iftar için dışarı çıktık. Evlilik yıldönümümüzü kutlucaz, abartmıcam, merak etmeyin :) herkese hayırlı iftarlar. Allah kabul etsin oruçlarınızı

Tebrik ederim...nice mutlu mesut yillara insallah...

sahur
pide ile tost bir parça
domates
salatalık
biber

iftar
1 koca tabak sulu köfte (kıyma ve bulgur ile)
1 tabak dudey (kara lahana yemeği)
cacık
salata
1 lokma pide
1 lokma börek

ara 8-10 kiraz yemeği düşünüyorum
su 2 lt tamamlarım sanırım

@Daydream15 hülyam kilom kıyafetle 65.7 idi kıyafetsiz büyük ihtimal sabitim 65.4 olabilir 300 gr kıyafet gelir herhalde

afiyet olsun saraycam dudeyi kim yaptı

Merhaba arkasaslar...ben geldimmmmm...menumi vereyim...
iftar:1siyah ekmek,2yumurta,peynir,domates.cay,hurma,1litre su.
iftar:sorba,2siyah ekmek,salata,1kavun,ev yapimi kiraz suyu,1bardak elma suyu.cay,hurma,1seker,umarim 1litre su icerimmmm...
Bu kadarrr...

Rezaletleri de yazıyoruz kaçmak yok bak birazdan benim yapacağım gibi

bende severim güzel oluyor ama mısır ekmeğiyle tabi ben çok yiyemiyorum hem midem için hemde troidim için afiyet olsun kuzum.

hah haa bize de gönderin soğuklardan birazcık ama buralarda iyi şükür yanmıyoruz o kadar
burası ısınmadı gitti, güneşe hasret kaldık, bu gün çocukları gezdirelim dedik, hafif yağmur altında gezdirdik :) çamaşır kurutmada zorlanıyoruz :) çok şükür oruç açısından bulunmaz bir nimet, orası ayrı bir konu..

MUHTEŞEM Menüm:

Sabah:
Yulaf kepeğiyle krep
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin

Ara: 1 Adet Diyet Bisküvi

Öğle: Orta Boy Pizzanın 5/6 sı - Yanlış okumadınız neredeyse bir orta boy pizza indirdimmideye sonrada fenalaştım hala midem ağrıyor

Akşam: 1 Kase Domates çorbası - Çok bile
1 Hurma,çok az badem

1.2 lt su
Spor yok

Unutmuşum bi avuç çerez bide canım tatlı istiyor ama yemiceeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…