zaten her cısımızın bahanesi vardır dimiiiiiiAynuraaaam adam 25 dakika pide kuyruğunda beklemiş bi geldi sinirden kıpkırmızı ben dedim bide pide al diye,yemesem ayıp olmaz mıııı
Haftaiçi bi yolculuk yaparken kaçırdım bide sınav günü olmuştu abla o zaman onların etkisi vardır bu hafta daha dikkatli olcamCanım benim 5gün sonranın regli kilo aldırmaz.hafta içi menülerin nasıldı?tam hatırlayamıyorum...listedesin artık biliyosun dimi güzelim?artık kilo vermek zorundasın...senin isteyinden ziyade takımın yüzdesi de söz konusu.inşallah önümüzdeki hafta daha dikkatli olursun
öğlen o 3dilim ekmeyin ardından akşam sadece yoğurt yemen iyi olmuş hülyam...Kızlar iyi akşamlar
menum
sabah
kayısı
kiraz
yesil cay
Arada
1avuc sarı leblebi
Öğle
tavuk kavurma
3 dilim ekmek
domates
4 tane turşu acı biber
Akşam
yogurt
2.5 lt su
spor yap cam ama ne kadar yapabilirsem
spor yaptın mı bakalım?Haftaiçi bi yolculuk yaparken kaçırdım bide sınav günü olmuştu abla o zaman onların etkisi vardır bu hafta daha dikkatli olcam
Bahane bizim işimizzaten her cısımızın bahanesi vardır dimiiiiii
Pazartesi den başladım dans ettim ama yarım saat kadar bide su az tuketmistim burda güzel spor yapıyorum bisiklet yüzmek yürüyüş iyi oldu benim için tatilspor yaptın mı bakalım?
kara lahana ile 10 çeşit yapıyorlar, benimkisi kuyruk yağı var, kuru fasülye taze fasülye patates li olandan :)Dudey mi adı bilmiyordum :) anam ne güzel yapardı...afiyet olsun Saraycam..benim sabit kilom 74..
Ben normalde pek krep sevmem omlet yaparım o yüzden, tadı farklı olur dedim ama aynı unlu gibi oldu çok sevemedimNerde sağlıklı bişivar ben beğenmem zaten offf hedefim ufak bi dilim pizza yemekti bi baktım bitmiş
Menüm
Sahur:yumurta,4 zeytin
Iftar:1 tabak Karışık Kızartma, pide,yoğurt
Bu gece sahur yapmayı düşünmüyorum yada sadece 1 kase yoğurt yerim..
Dün gece 50 dakika cardio Yaptım..
Onuda yengem yapardı ,yöresel yemekler yapan akrabalarım hep göçtü bir iki tane kaldı onlarda yaşlılıktan yapamıyorlar..bazen o kadar özlüyorum ki Karadeniz yemeklerini..
ayy aynuram yoksa haftaya yarışta yokmuyum
canım ıkı gun oıdu katılalı bugunki kilomu baslangıç kabul edelim 134.6ilahi ablam.yok ya yaklaşık 20 25 kişiyiz,aklımda tutamıyom ki kimsenin kilsounu...kaç kiloydun katıldığında?
Gümüşhane'nin Yağmurdere nahiyesine bağlı bir Köyünden..hiç gitmedim ama nasip olmadı..kara lahana ile 10 çeşit yapıyorlar, benimkisi kuyruk yağı var, kuru fasülye taze fasülye patates li olandan :)
kilomuzu korumuşuz ikimizde buda iyi bir şey :)
sağlıklı şeyleri sevmeye çalış canım, pizza bu haftanın ödülü olsun, yarın yeni bir gün :)
afiyet olsun bir defadan hiç bir şey olmaz :)
hülyam karadenizli misin, neresinden?
canım, 3. cumada listeye girebiliyorsun, bu hafta biraz dikkat ederek en az 2 kg vereceğine inanıyorum, sadece bol su içerek, hamur işi ve şekerli gıdaları bırakarak hemde, :)
Haaa tamam o zaman ablammm...bu hafta sende 2kilo bekliyorummm...kesinlikle kolayca vere bilirsin.nasıl geçti bugünün?canım ıkı gun oıdu katılalı bugunki kilomu baslangıç kabul edelim 134.6
Gümüşhane'nin Yağmurdere nahiyesine bağlı bir Köyünden..hiç gitmedim ama nasip olmadı..
Hıhhhh benim kilo verme gibi bi iddiam yok ama akşam sadece cıss olarak makarna yidimmmmm...yarın tartıya çıkıcammmm
Akşamkı menün çok fena biliyosun dimi bitanem....dikkattt daha çok dikkatMenüm: Bu gün tüm gün dışardaydım. O yüzden çok düzensiz olduAy bu 2 haftalık vericeğim son menü gibi birşey oldu Tatilde diyete devam ama menü veremem sanırım
Sabah (11.oo)
1 domates
1 salatalık
Peynir
1 bardak süt
Ara:
1 şekersiz kahve
Akşam: (16.00)
pideli köfte
1 tane baklava
Ara:
Kiraz
Su: 3litre
Spor: Henüz yapmadım.Yaptıktan sonra paylaşırım.
Oh oh iyiiii...Kızlar menu bildirimim
Kahvalti: omlet peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay domates
Oglen: soğuk ayran çorbası 1 bucuk kase
Aksam: ciğer salata mercimek çorbası 2 kase yoğurt
Ara ogun: antep fıstığı ve biraz kiraz
spor olarak yaklaşık 1 saat bisiklet surdum bide yüzdüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?