Ay canım simit çektiNeyime ozendin kız
tatlı yemiyom ama diğerleri ohhhooooo
Bi gün hayatımdan şekeri tamamen çıkarıcam inşallah zaten çok aramıyorum tatlı krizi vs hic yaşamam ama ekmek de beyaz un da simit de şeker içeriyor bundan kurtulmanın yolunu ariyorum.
Ben de çok severim.Ay canım simit çekti
Ekmeksiz bi hayatı düşünemiyorum yaaa.Ben bir aydan fazladır söyle ısıra ısıra ekmek yemedim . Ve çok zor oluo tabi.. yediğim anda da kilo alırım biliom. 8 kilo Vermem deki en büyük etken ekmek yememek. Yeme sen de tut kendini . Grissini ya da kepekli bisküvi falan la kandır beynini .
Ahdetmistim biliomusun hedefime ulaşınca ankaraya gidince simit yicemm eskide olduğu gibi die söyle bi kaç tane taze sıkılmış portakal suyuyla ya da ayranBen de çok severim.
İyi geceler. Ben gené sayfayi doldurdumEkmeksiz bi hayatı düşünemiyorum yaaa.
Ama dediğini bi deniycem bakalım beynin kanicak mi.
Neyse size hayırlı geceler tatlı rüyalar. ..
Yasom yaa bizim bu troitin doğal bi çözümü yok mu araştırdın mi hiç
Dereotu kuru selenyum filan var ama ilaçsız bi çözüm yok değil mi
Yarın yapcam ya da pazar mi yapsam ki .. Şimdi şerbet dökmeden bekleyecek ya .bayatlar mı ki bilemedim.. en iyisi c.tesi valiz hazırlayıp pazar onla uğraşıyim. Daha bi de acma çörek yapcam onu da babam çok sever..
Bu cok sinir bozucu yaa.. Okadar dikkat et kilo vermek yerine al ;( halbuki adetim biteli bir kac gun oluyor simdi siskinligin gitmesi gerekiyor bende tersi oldu sankikilo konusunuda gercekten takinti haline getirdim galiba neyse asla vazgecmeyecem ve insallah birgun o tartida 6 li rakamlari gorecem.
Ilaci kullandigim halde boyleyim birakinca sumo gurescisi gibi olurum heralde
kızlar kiloyu takıntı haline getirirseniz veremessiiz ve bakıyom menülere herkesin menüsünde kavun var gı endeksi en yüksek meyvelerden biri az yiyin arkadaşlar tadımlık yada yoğurtla tüketin . yemek az yemek değil doğru zamanda ve miktarlarını önemseyerek yiyin bence.
Yok hiç izlemem..Okan bayülgen tiye alıyor ya programlarında,hatta sinirlendim 1.100.000 liraya transfer olmuş...ülkede bu kadar aç insan varken çok kızdım..bi onu bide Müge Anlıya hiç bakmam..
Saol canım yüksekmiş günde 2 g içiyorum pabuç kadar ilaç zor geçiyor boğazımdan:) spor yapıyorum çok dikkat ediyorum baya tırstım şeker hastası olurum diyehgdin sider insülin direnci ilaç başladıysa bayağı yüksek demek ama lütfen gı endeksi düşük yiyecekler yemeden bu illetn kurtulamassın ve bol bol yürümen gerekiyor hadi hayırlı rabbim başka acı keder vermesin .
Allah kabul etsin canım:)Unuturmuyum seni hiç tatlım.hoş geldin...bulmuşsun doğru yolu tebrikleeer...kaptanın şu an oruç su diye inliyo...çok zor geçiyo yaa benim için ramazan...
Hurafe onlar hurafe yemesen bisiycik olmasAhdetmistim biliomusun hedefime ulaşınca ankaraya gidince simit yicemm eskide olduğu gibi die söyle bi kaç tane taze sıkılmış portakal suyuyla ya da ayranŞimdi yapmasam adak gibi oldu yaaa allahım günah yazmasın yemek laziiiimmmm dimi hocam
Bi ömür ilaca mahkumuz yani.eminem ben de sordum doktoruma ama aldanma öyle şeylere dedi. ilacın dozunu azaltmak için sadece kilo vermek önemli dedi
Naber canım :))Günaydınnnnlar
Naber canım :))
canım şerbetini dökmeden önce biraz fırına koy baklavayı ..gevresin gibi çıtır çıtır olur... bayatlasa bile yeni yapmışsın gibi olur...sonra şerbetini dökersin...Yarın yapcam ya da pazar mi yapsam ki .. Şimdi şerbet dökmeden bekleyecek ya .bayatlar mı ki bilemedim.. en iyisi c.tesi valiz hazırlayıp pazar onla uğraşıyim. Daha bi de acma çörek yapcam onu da babam çok sever..
Hm nasıl öyle anladım acaba :) hayırlı olsun.. Benim de elim falan kesilse çok uzun sürer iyileşmesi. Büyük yara olunca daha farklı tabi. Allah kolaylık şifa versin canım inşallahTesekkur eederiim
Yok ablamin duunu canim hazieliklar falan var ya ondan ertelesim ameliyati bide cok gec iyilesiyorum yaralarim gec kapaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?