Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay canım simit çekti

Ekmeksiz bi hayatı düşünemiyorum yaaa.
Ama dediğini bi deniycem bakalım beynin kanicak mi.
Neyse size hayırlı geceler tatlı rüyalar. ..

Ben de çok severim.
Ahdetmistim biliomusun hedefime ulaşınca ankaraya gidince simit yicemm eskide olduğu gibi die söyle bi kaç tane taze sıkılmış portakal suyuyla ya da ayran Şimdi yapmasam adak gibi oldu yaaa allahım günah yazmasın yemek laziiiimmmm dimi hocam

Ekmeksiz bi hayatı düşünemiyorum yaaa.
Ama dediğini bi deniycem bakalım beynin kanicak mi.
Neyse size hayırlı geceler tatlı rüyalar. ..
İyi geceler. Ben gené sayfayi doldurdum deli deli gezem sayfaları forumu okul da bitti .tatil başladı hayırlısıyla erken kalkmak yok artık ..

Hayırlı sahurlar hepinize
Yazlığa geldik
Burada internet çok zor çekiyo mübarek
Dünki Menümü Yazıyım
Sahur
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin
1 dl tahinli ekmek Çay
Iftar
1 kase mercimek Çorbası
Salata ayran 3 hurma
Arada Çay
Arada 1 kase meyve
Su 1 litre
Spor yürüyüş 1 saat

Yasom yaa bizim bu troitin doğal bi çözümü yok mu araştırdın mi hiç
Dereotu kuru selenyum filan var ama ilaçsız bi çözüm yok değil mi

eminem ben de sordum doktoruma ama aldanma öyle şeylere dedi. ilacın dozunu azaltmak için sadece kilo vermek önemli dedi

canım fırınlarsan bişeycik olmaz şerbetlenince tazelenir ben de ev yapımı alıyorum belki 1 hafta sonra şerbetliyoruz çok da güzel oluyor

aynı durum bende de oldu bu hafta. adetim bitmesine rağmen +800gr. ama ben troidimle oynadım iftar sahur derken bu hafta inşallah düzelir

Ilaci kullandigim halde boyleyim birakinca sumo gurescisi gibi olurum heralde

ben oldum ya kızz

kavununda mı GI yüksek. içimden küfretmek geldi yaaa

Yok hiç izlemem..Okan bayülgen tiye alıyor ya programlarında,hatta sinirlendim 1.100.000 liraya transfer olmuş...ülkede bu kadar aç insan varken çok kızdım..bi onu bide Müge Anlıya hiç bakmam..

aaa olur mu hülya abla valla ben stres atmak için izliyorum ina çok iyi de oluyor

günaydın mutlu hafta sonları . ....
ben yazdıklarınızı okudumda bu ekmekle alakalı hepiniz beyninizi ekmek yersem kilo alıyorum diye kodlamışsınız bundan sonra ne yaparsanız yapın ekmek yediğinizde kilo alacaksınız siz voronesin dediği gibi bencede ekmek yerine pasta yeyin cola için diyetinizde kilolar tıkır tıkır inecek hepinizi seviyorum kolay gelsin.

Kızlaaaaar, günaydın, nasılsınız?

Tiroitlerim çok yavaş çalışıyormuş. Kansızlık ve demir eksikliğim çok çok fazlaymış. Doktor deliye döndü, hayret bir şeysin falan dedi. Son zamanlarda birden kilo artışın oldu mu dedi; 3-4 kilo kadar olduğunu söyledim. Tiroit ilacı alıp düzene sokmazsan gittikçe şişersin dedi. Hemen tedaviye başlamamız lazım diyerek ilaç, iğne verdi. :/ Oruç tutmamam gerektiğini söyledi ki zaten iğne yazdı, iğne bozar orucu.

İlacımı aldım, kahvaltımı ettim. Hastanede iğnemi yaptırcam.

Yeşillik falan yoktu, geç kalmamak için uğraşamadım. Bu kadar oldu ancak.

Saol canım yüksekmiş günde 2 g içiyorum pabuç kadar ilaç zor geçiyor boğazımdan:) spor yapıyorum çok dikkat ediyorum baya tırstım şeker hastası olurum diye

Hurafe onlar hurafe yemesen bisiycik olmas
E canım o kadar kilo verdin ödülünü almalisin bence de.

canım şerbetini dökmeden önce biraz fırına koy baklavayı ..gevresin gibi çıtır çıtır olur... bayatlasa bile yeni yapmışsın gibi olur...sonra şerbetini dökersin...
eline sağlık

Tesekkur eederiim
Yok ablamin duunu canim hazieliklar falan var ya ondan ertelesim ameliyati bide cok gec iyilesiyorum yaralarim gec kapaniyo
Hm nasıl öyle anladım acaba :) hayırlı olsun.. Benim de elim falan kesilse çok uzun sürer iyileşmesi. Büyük yara olunca daha farklı tabi. Allah kolaylık şifa versin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…