Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anammmmm sen de izliyorsunnnnn ..bugün tatile girdi esra Erol tüh Diom nasıl anlicam hafta ici olduğunu günlerin. Öyle anlardim ben de öyle valla
Yok hiç izlemem..Okan bayülgen tiye alıyor ya programlarında,hatta sinirlendim 1.100.000 liraya transfer olmuş...ülkede bu kadar aç insan varken çok kızdım..bi onu bide Müge Anlıya hiç bakmam..

Evet masallah ona zaten iyiki boyle ornek bir ablamiz var yoksa inan hayatimda ilk defa pes etme noktasina geldim

cok sukur canim beni uzen regl yeni bitti simdi eksilerde olmaliydim Ama saglik olsun Insallah haftaya bu fazlaliktan kurtulabilirim
İnşallah canım ..önemli olan sağlık . Ve insanın kendini sevmesi..kendine yeteni bilmesi ve farkındalığının olması. . Çok kişi biliorum..50 kilo olup ayyy keşke 49 olsam deyip dertlenen aklını kaçırmış gibi.. yani kilo da bi yere kadar . Kendinle barışık olmak en önemlisi. . Senjn Sağlık durumun duzelsin de gr gr da olsa gider Artı olması haftaya gene arti çıkacağı anlamına gelmez.

Onumuzdeki hafta cok daha dikkatli devam edicem sporada agirlik verecem insallah

meryemcim yavaş yavaş hayat tarzı haline getirdikçe yemeklerimizi bence hem kilo vereceğiz hemde kilo almayacağız pes etmek yok ederseniz sürekli al verler daha çok kilo almamızı sağlayacak ben bunu çok yaşadım hersene 10 kilo 8 kilo derken anam bi bakmışım 85 olmuşum üstüne insülin direnci çıkmış troid yetmezmiş gibi bide şeker hastası olmak istemedim açıkçası çok korktum inanki o yüzdende kendime söz verdim 1yılda sürse ben bu kiloyu verecem diye.

Allah razi olsun senden ablam iyiki varsin beni cok motive ediyorsun

Yok hiç izlemem..Okan bayülgen tiye alıyor ya programlarında,hatta sinirlendim 1.100.000 liraya transfer olmuş...ülkede bu kadar aç insan varken çok kızdım..bi onu bide Müge Anlıya hiç bakmam..
Yok aslında yazdım da senin izlemedigini tahmin ettim müge anlı dà benim öğle yemeği zamanıma denk geliyordu ona da bakardim yemek yerken sonra da ogrencilere psikoloji dersinde kosullanma yoluyla ogrenmeye ornek die anlatiyordum . Ne zaman muge anli gorsem yemek istegi gelir die izleyip ağladiğim dà olmuştur ay ben çok komigim ya .

Zaten Herşeyi bi Yemeğe Bağlama durumu var sende

YA sorma biliom aslında kavun ü. . Dun alalım dedik aldırmadım
bugün mutfakta benimle .almış gelmiş koca Bitirmek lazım. Şimdi kalmasın yazık dolabı boşaltmam gerek .

YA sorma biliom aslında kavun ü. . Dun alalım dedik aldırmadım
bugün mutfakta benimle .almış gelmiş koca Bitirmek lazım. Şimdi kalmasın yazık dolabı boşaltmam gerek .
Ben de kocam la kavga ediyom resmen kavun karpuz alma diye.
Sevmediğim bi kavun çeşidi var şu küçük sarı kavunlar onu alabilirsin diyom kendim yemiyomm ya

Ben de kocam la kavga ediyom resmen kavun karpuz alma diye.
Sevmediğim bi kavun çeşidi var şu küçük sarı kavunlar onu alabilirsin diyom kendim yemiyomm ya
Aslinda beni dinliyo ama oruç ya canı çekmiş belli ki benim de pis huyum şu ki . Evde varsa yiyorum ne olsa.. Ben her türlüsünü seviyorum bugünkü de şerbet bildiğin.

Yaa ben iftarda çok yiyom sahurda yemiyom şimdi yeşil çay icicem bağırsak çalışsın diye
Ben de tutmuyorum ya şimdi tek öğün gibi oluo öğle yoğurt yedim. Akşam à açlıktan titreyerek oturuyorum sofraya doğru değil ama . Keşke iftarda az yesek

Aslinda beni dinliyo ama oruç ya canı çekmiş belli ki benim de pis huyum şu ki . Evde varsa yiyorum ne olsa.. Ben her türlüsünü seviyorum bugünkü de şerbet bildiğin.
Ayy yok ben çok sevmiyorum hele çok tatlı olunca... tatlıyla aram yok benim takıntım hamur işi ekmek

Ben de tutmuyorum ya şimdi tek öğün gibi oluo öğle yoğurt yedim. Akşam à açlıktan titreyerek oturuyorum sofraya doğru değil ama . Keşke iftarda az yesek
az yiyemiyorum o an gözüm dönüyo resmen bugün güya ekmek yemiycektim yine yedim. Bana kilo aldıran etken ekmek....

Ayy yok ben çok sevmiyorum hele çok tatlı olunca... tatlıyla aram yok benim takıntım hamur işi ekmek
Sadece tatlı ile yasayabilirimmmmmmmm. Ne güzel ama sana ozendimm. Gerçi ben hamur işine de bayılırım ay neyi sevmem acaba ben sebze yemeklerini de çok severim semizotu ıspanak pırasa

Sadece tatlı ile yasayabilirimmmmmmmm. Ne güzel ama sana ozendimm. Gerçi ben hamur işine de bayılırım ay neyi sevmem acaba ben sebze yemeklerini de çok severim semizotu ıspanak pırasa
Neyime ozendin kız
tatlı yemiyom ama diğerleri ohhhooooo
Bi gün hayatımdan şekeri tamamen çıkarıcam inşallah zaten çok aramıyorum tatlı krizi vs hic yaşamam ama ekmek de beyaz un da simit de şeker içeriyor bundan kurtulmanın yolunu ariyorum.

az yiyemiyorum o an gözüm dönüyo resmen bugün güya ekmek yemiycektim yine yedim. Bana kilo aldıran etken ekmek....
Ben bir aydan fazladır söyle ısıra ısıra ekmek yemedim . Ve çok zor oluo tabi.. yediğim anda da kilo alırım biliom. 8 kilo Vermem deki en büyük etken ekmek yememek. Yeme sen de tut kendini . Grissini ya da kepekli bisküvi falan la kandır beynini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…