Amin canım cümlemizinkini sevgiyle saygıyla geçirmeyi nasip etsin AllahTebrik ederim...nice mutlu mesut yillara insallah...
çok geçmiş olsun...bu arada hoş geldin ben ara ara girince bu hafta görememişim seni...Kızlaaaaar, günaydın, nasılsınız?
Tiroitlerim çok yavaş çalışıyormuş. Kansızlık ve demir eksikliğim çok çok fazlaymış. Doktor deliye döndü, hayret bir şeysin falan dedi. Son zamanlarda birden kilo artışın oldu mu dedi; 3-4 kilo kadar olduğunu söyledim. Tiroit ilacı alıp düzene sokmazsan gittikçe şişersin dedi. Hemen tedaviye başlamamız lazım diyerek ilaç, iğne verdi. :/ Oruç tutmamam gerektiğini söyledi ki zaten iğne yazdı, iğne bozar orucu.
İlacımı aldım, kahvaltımı ettim. Hastanede iğnemi yaptırcam.
Eki Görüntüle 1566634
Yeşillik falan yoktu, geç kalmamak için uğraşamadım. Bu kadar oldu ancak.
İyiyim bende tatlım :))İyi canım sen nasılsın ?
Ya paylaşayım mı bende listeden çıktım diye paylaşmıyordum ama iyi olur paylaşmam benim içinsiderolites geçmiş olsun canım madem kilo vermeye başladın artık hergün burada menü paylaşmaya başla daha iyi olur :)
Sabahlari yaziyorum hulyam gozunden kacti sanirim . Gun boyuda bazen girip okuyorum .Girmedi ,bende diyorum Emine niye sık gelmiyor diye..,bideaeben neden gelmedi hiç bugün acaba?
Aa süper fikir teşekkürler denicem .canım şerbetini dökmeden önce biraz fırına koy baklavayı ..gevresin gibi çıtır çıtır olur... bayatlasa bile yeni yapmışsın gibi olur...sonra şerbetini dökersin...
eline sağlık
hayırlı yolculuklar iyi tatilller canım...Günaydınlar hepinizeBen söylemiştim önceden bugün tatile çıkıyorum ama tartım da benimle tabii . İnternet durumum ne olur bilmediğim için aranızda çok olamayabilirim Menü veremeyebilirim ama spora orda da devam Size baya alıştım girememek zor olucak ama kendinize iyi bakın hoşçakalın
Haklısıınnnn rezaletlerimizi de yazalım ki ibret olsunRezaletleri de yazıyoruz kaçmak yok bak birazdan benim yapacağım gibi
Biraz daha zaman geçsin emin ol en fazla 2 dilimden sonra istesende yiyemiyorsunMUHTEŞEM Menüm:
Sabah:
Yulaf kepeğiyle krep
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin
Ara: 1 Adet Diyet Bisküvi
Öğle: Orta Boy Pizzanın 5/6 sı - Yanlış okumadınız neredeyse bir orta boy pizza indirdimmideye sonrada fenalaştım hala midem ağrıyor
Akşam: 1 Kase Domates çorbası - Çok bile
1 Hurma,çok az badem
1.2 lt su
Spor yok
Kız ne pilavıııı napıyorsun seeen... Kilo almayacaktın kilo vericez biz burda yanlış anlamışsınMenüm
Sabah ilik limonlu su
öğle
1 kase çilekli yoğurt karışımı .1 tabak
1 form bisküvi
1 kase kiraz
Akşam
4 5 kaşık kadar etli pilav
1 tabak kofteli patates yemeği
1 dilim kavun
Hava kötü spor yok gibi bişi
3 hurma 1 ceviz
Su 2 lt
Aynuram bir önceki gün rezaletti o yüzden bende dün için ceza verdim kendimebak ben bilmem anlamam ama yaso abla açıklamış galiba...bu hafta daha dikkatli ol fıstığım...
caniım benim cumaları en geç 6ya kadar kilonu bildirmek zorundasın.hatta az önce aslı hatırlatıı meyersem listeye girme zamanınmış,zamanında gelsen daha iyi olurdu.belki de derecedeydik...şimdilik bi sorun deyil aa listede olsun ciddi sorun olurdu...
açlık grevine mi girdin peruş?
feracem menün iyi.bu hafta gözüm üzerinde habern olsun.en küçük cısı bile aff etmem...
aslıcım hemen kalk ve spor yappp...öğlenleri o kadar abarttığımızda akşamları dilime lokma koymuyoruz sabah artıda artı görmüyoruz....mutlaka spor yap...
senin canın bu hafta hiç bi cıss istemesin...
o karışık kızartma da kim bilir neler vardırrrrr...aslında pide olmasa sorun deyildi ama pide de yemişsin...
Canım hoşbuldum. Aslında eskiden beri buradayım, ama izne ayrıldım. :) Sen de hoşgeldin *çok geçmiş olsun...bu arada hoş geldin ben ara ara girince bu hafta görememişim seni...
Periiii, sen şuan takımda değil misin? Listeye bakayım dedim ama göremedim seni ve birçok kişiyi.perigunlugu .!.:
Yok canım giremedim. Ama bir süre daha giremem zaten listemiz doldu doldu taştı :)))Internet Paketim yenilenmiş bir gün bile uzak kalmak kötü oluyo elim hep tlf a gitti.
Peri listeye girebildi mi i bu hafta
Yok canım kilom çok oynuyor bu aralar bir gün 500 gr eksi çıkıyorum ertesi gün 1 kilo fazla sonra yeniden düzeliyor. Bunun sebebini çözmem gerek. Birde listemiz şuan inanılmaz doluPeriiii, sen şuan takımda değil misin? Listeye bakayım dedim ama göremedim seni ve birçok kişiyi.
Bu arada, kaç kilosun diye sorduğunda 63,800 çıktım. Dün 63,400...
Anladım canım. Şuan kaç kilosun?Yok canım kilom çok oynuyor bu aralar bir gün 500 gr eksi çıkıyorum ertesi gün 1 kilo fazla sonra yeniden düzeliyor. Bunun sebebini çözmem gerek. Birde listemiz şuan inanılmaz dolu
Evet canım tam geçmişi okuyordum senin mesajına geldim alıntılıyordumki tekrar yazmışsın. Bu sabah 68,1 çıktım yine. Birde son iki haftadır iki gecedir rüyamda yürümeye başladım. Odamda uyurken sabaha karşı kalkıp salona geliyorum orda uyuyorum sonra üzerimde birşey yok diye sabaha karşı üşüyorumde uyanıyorum ve şaşırıyorum buraya nasıl geldim diye çünkü hiç birşey hatırlamıyorum :/Anladım canım. Şuan kaç kilosun?
Benim hormonlarım, kanım, demirim allak bullak bu ara. Dikkat ettiğim halde veremiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?