Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun...bu arada hoş geldin ben ara ara girince bu hafta görememişim seni...

Günaydınlar hepinize Ben söylemiştim önceden bugün tatile çıkıyorum ama tartım da benimle tabii . İnternet durumum ne olur bilmediğim için aranızda çok olamayabilirim Menü veremeyebilirim ama spora orda da devam Size baya alıştım girememek zor olucak ama kendinize iyi bakın hoşçakalın

hayırlı yolculuklar iyi tatilller canım...

Rezaletleri de yazıyoruz kaçmak yok bak birazdan benim yapacağım gibi
Haklısıınnnn rezaletlerimizi de yazalım ki ibret olsun
Biraz daha zaman geçsin emin ol en fazla 2 dilimden sonra istesende yiyemiyorsun Ama bugün telafi edersin bence
Kız ne pilavıııı napıyorsun seeen... Kilo almayacaktın kilo vericez biz burda yanlış anlamışsın
Aynuram bir önceki gün rezaletti o yüzden bende dün için ceza verdim kendime

perigunlugu .!.:
Periiii, sen şuan takımda değil misin? Listeye bakayım dedim ama göremedim seni ve birçok kişiyi.
Bu arada, kaç kilosun diye sorduğunda 63,800 çıktım. Dün 63,400...

Periiii, sen şuan takımda değil misin? Listeye bakayım dedim ama göremedim seni ve birçok kişiyi.
Bu arada, kaç kilosun diye sorduğunda 63,800 çıktım. Dün 63,400...
Yok canım kilom çok oynuyor bu aralar bir gün 500 gr eksi çıkıyorum ertesi gün 1 kilo fazla sonra yeniden düzeliyor. Bunun sebebini çözmem gerek. Birde listemiz şuan inanılmaz dolu

Yok canım kilom çok oynuyor bu aralar bir gün 500 gr eksi çıkıyorum ertesi gün 1 kilo fazla sonra yeniden düzeliyor. Bunun sebebini çözmem gerek. Birde listemiz şuan inanılmaz dolu
Anladım canım. Şuan kaç kilosun?
Benim hormonlarım, kanım, demirim allak bullak bu ara. Dikkat ettiğim halde veremiyorum ben de.

Anladım canım. Şuan kaç kilosun?
Benim hormonlarım, kanım, demirim allak bullak bu ara. Dikkat ettiğim halde veremiyorum ben de.
Evet canım tam geçmişi okuyordum senin mesajına geldim alıntılıyordumki tekrar yazmışsın. Bu sabah 68,1 çıktım yine. Birde son iki haftadır iki gecedir rüyamda yürümeye başladım. Odamda uyurken sabaha karşı kalkıp salona geliyorum orda uyuyorum sonra üzerimde birşey yok diye sabaha karşı üşüyorumde uyanıyorum ve şaşırıyorum buraya nasıl geldim diye çünkü hiç birşey hatırlamıyorum :/

Birde bugün ve yarın sınavım var. Ayy bir dokun bin ah işit gibi oldu şimdi

Canım doktor madem ilaç vermiş düzenli bir şekilde kullan ki herşey normale dönsün kilo vermekten ziyade sağlığına kavuşman daha daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…