Ne güzel Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin...Yarın yapcam ya da pazar mi yapsam ki .. Şimdi şerbet dökmeden bekleyecek ya .bayatlar mı ki bilemedim.. en iyisi c.tesi valiz hazırlayıp pazar onla uğraşıyim. Daha bi de acma çörek yapcam onu da babam çok sever..
O bağımlılık ben de de var.Bi dün girmedim yaa o da pc başına geçmek zor geldi alismisiz tlf a. Sürekli elim tlf da. Sanırım bağımlı olmuşum
Yaâ be ilacı içiyorum ama ramazan da hiç etkili değil çünkü iftarda ilaci icip hemen yrmek yiyorum bekleyemiyorum açlıktan . Sahurda da icmiyorum mide dolu diye.malesef ilaç ömürboyu içeceğiz şansımız yok seninki alınmış benimkide kendi kendini yemiş
HeeeHe ablam .her bayram ben yaparım annemlerin baklavayı da . Şimdi konuştuk duydum ki hazır baklava alıp dondurma ile yiyoruz dedi annem ben de sürpriz yapiyim dedim sağlıklı hem disardikelree göre.bizim voroneste ne hamaratmış gı baklavalar çörekler ben yufka açmayı bile bilmemmaşallah
Bu cok sinir bozucu yaa.. Okadar dikkat et kilo vermek yerine al ;( halbuki adetim biteli bir kac gun oluyor simdi siskinligin gitmesi gerekiyor bende tersi oldu sankibence üzülme bizim kilomuz sürekli oynayacak meryem yemeklerin az yağlı yap nebileyim çok çay kahve tüketme ve sürekli aklın acaba kilo verdimmi diye takıntı haline getirme psikoloji insanı mahvediyor emin ol. sen kendine güven menüleri bu hafta çok takip edemedim ama bidaha iyice bakarım meryem.
Daydream15 .. biliom musun seni de çok seviyorum. Çok beğeniyorum hem. Sahur sahur gel senle de bi sarilalimmNe güzel Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin...
Üzülme bikma pes etme . Bi de gene tartıl özellikle wc sonrası olmasına ve aç olmana dikkat et . Çok etkilio gr lariBu cok sinir bozucu yaa.. Okadar dikkat et kilo vermek yerine al ;( halbuki adetim biteli bir kac gun oluyor simdi siskinligin gitmesi gerekiyor bende tersi oldu sankikilo konusunuda gercekten takinti haline getirdim galiba neyse asla vazgecmeyecem ve insallah birgun o tartida 6 li rakamlari gorecem.
Peki yasom sahurda ilacı içip 1 saate kadar uyuyoruz bu da engel değil mi ilacın etkisinevalla ben acıkıyorum iftardan sonra sahura kadar 6saatlik açlık yeterli arkadaşlar bence sahurda yemek hazırlarken içmek bana mantıklı geliyor.ilacı bırakmayın nolmazzzzzzzzzz
Pes etmeyecem insallah ama cok moralim bozulduÜzülme bikma pes etme . Bi de gene tartıl özellikle wc sonrası olmasına ve aç olmana dikkat et . Çok etkilio gr lari
Canım yalnız değilsin bak burda bi sürü troit hastası var hele yasom a bak ne istikrarlı kilo veriyo. Moral bozmak stres daha çok yavaşlatıyor kilo verimini.Pes etmeyecem insallah ama cok moralim bozuldu
Ilaci kullandigim halde boyleyim birakinca sumo gurescisi gibi olurum heraldevalla ben acıkıyorum iftardan sonra sahura kadar 6saatlik açlık yeterli arkadaşlar bence sahurda yemek hazırlarken içmek bana mantıklı geliyor.ilacı bırakmayın nolmazzzzzzzzzz
Seni çok iyi anlıyorum valla . Ben baskül le konuşup kavga ettim valla hafta ici regl den dolayı bildirim verdiğim kılodan artı çıkınca . Kızdım morali bozuk gezdim.. neyseki geçti şükürPes etmeyecem insallah ama cok moralim bozuldu
Elektrik mi alıyosun bendenDaydream15 .. biliom musun seni de çok seviyorum. Çok beğeniyorum hem. Sahur sahur gel senle de bi sarilalimm
bak bizim burda saat 2.30 okunuyo ezan okundu şimdiPeki yasom sahurda ilacı içip 1 saate kadar uyuyoruz bu da engel değil mi ilacın etkisine
Anammmmm sen de izliyorsunnnnn ..bugün tatile girdi esra Erol tüh Diom nasıl anlicam hafta ici olduğunu günlerin. Öyle anlardimElektrik mi alıyosun bendenbende seni seviyorum kız nazım geçiyo sana..
Evet masallah ona zaten iyiki boyle ornek bir ablamiz var yoksa inan hayatimda ilk defa pes etme noktasina geldimCanım yalnız değilsin bak burda bi sürü troit hastası var hele yasom a bak ne istikrarlı kilo veriyo. Moral bozmak stres daha çok yavaşlatıyor kilo verimini.
cok sukur canim beni uzen regl yeni bitti simdi eksilerde olmaliydim Ama saglik olsun Insallah haftaya bu fazlaliktan kurtulabilirimSeni çok iyi anlıyorum valla . Ben baskül le konuşup kavga ettim valla hafta ici regl den dolayı bildirim verdiğim kılodan artı çıkınca . Kızdım morali bozuk gezdim.. neyseki geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?