Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de bugün dışarıda çok dolaştım diye kötü oldum acıkmadım ama tansiyonum düşüyor sanırım, düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum zor bir gün olacak ama
Yarın oruçlü olur muyum ki yaa. Kesim tam tutarım sonra leke falan gelir gider oruç .ne yapsam bilemedim . Şimdiden de korkusu sardı ya dayanamasam die

Yarın oruçlü olur muyum ki yaa. Kesim tam tutarım sonra leke falan gelir gider oruç .ne yapsam bilemedim . Şimdiden de korkusu sardı ya dayanamasam die

Valla 6 gün aradan sonra ben çok zorlandım orucun ilk günü ne kadar rahattım

Benim daha oooo kaç hata yaz okulum var ama rahat 4 gün yarım gün 3 gün tatil keyfini çıkarıyorum bugün oruç zorlamasaydı iyiydi ama napalım dünün cezası gibi oldu
Olsun canım okulun varlığı da iyi biraz hani tastamam boş olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Düzen kalmıo pek.. allah yardimcin olsun bugun

Bu arada ilk sayfamızdaki kurallarımız haleeen geçerli ve menü vermeyenlet takip ediliyor lütfen geçerli bir sebebiniz varsa belirtin yoksa cezalar gelir heee
@psikohayris canım senin nette sorun vardı hala devam ediyor mu arada yazdıysan kaçırmış olabilirim diye yeniden soruyorum

A aynura cım ben perşembe de yazmıştım kilomu. Sabitim inemiyorum diye. Cuma da aynıydı ama listeye 3. Hafta giriliyor diye biliyordum, benim ikinci cuma olunca mı yazmadım ki..

psikohayriş yazmıştı nette sorun varmış annesiyle birlikte gelicekmiş

Dün aradim. Güya pazartesi halledecekler. Hala bekliyorum. Cok özledim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…