Valla bildiğin beyaz pirinç Pilavıbugün öğlen düzgün yedim iftarda açlık patlaması yaşamım die. Umarım yaşamam
Kız 3 te uyandımbenim tatil başladı.
Yarın oruçlü olur muyum ki yaa. Kesim tam tutarım sonra leke falan gelir gider oruç .ne yapsam bilemedim . Şimdiden de korkusu sardı ya dayanamasam dieBen de bugün dışarıda çok dolaştım diye kötü oldum acıkmadım ama tansiyonum düşüyor sanırım, düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum zor bir gün olacak ama
Yarın oruçlü olur muyum ki yaa. Kesim tam tutarım sonra leke falan gelir gider oruç .ne yapsam bilemedim . Şimdiden de korkusu sardı ya dayanamasam die
Olsun canım okulun varlığı da iyi biraz hani tastamam boş olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Düzen kalmıo pek.. allah yardimcin olsun bugunBenim daha oooo kaç hata yaz okulum var ama rahat 4 gün yarım gün 3 gün tatil keyfini çıkarıyorum bugün oruç zorlamasaydı iyiydi ama napalım dünün cezası gibi oldu
İşte ona korkuyom tam millet alismisken ben ağzım yüzüm yamuk gitcem memleketeValla 6 gün aradan sonra ben çok zorlandım orucun ilk günü ne kadar rahattım
Güya bu hafta mezun olucaktım. 100 gr dan kaybettimVoronescim sen tatile ne zaman gidiyorsun ? Mezun olup mu gidicen
Güya bu hafta mezun olucaktım. 100 gr dan kaybettimp.tesi biletim. İnşallah bu cumaya kadar abartıp kilo falan almam . Mezun olurum.
Valla ben de öyle diodum 400 gr veririm.o kadar da değil die .300 gr girmişti100 gr verirsin yaaa o kadar da değil
BilmiyorumNiye öyle oldu ki? Bir rahatsızlığın var mı?
Bak listeye girmek istiyorum dedin durdun şimdi listeye girip kilo alırsan vururum seni bilesiiinnnValla bildiğin beyaz pirinç Pilavıbugün öğlen düzgün yedim iftarda açlık patlaması yaşamım die. Umarım yaşamam
Ooo bizim bu taraflara geldin demeekk bende beşiktaştaydım sınavım vardı şimdi eve dönüyorum100 gr verirsin yaaa o kadar da değil
Özletmem canım ben de özlerim zaten siziiGüle güle gitt eğlen yediklerine de dikkat et ama özletme çok kendini
psikohayriş yazmıştı nette sorun varmış annesiyle birlikte gelicekmişBu arada ilk sayfamızdaki kurallarımız haleeen geçerli ve menü vermeyenlet takip ediliyor lütfen geçerli bir sebebiniz varsa belirtin yoksa cezalar gelir heee
@psikohayris canım senin nette sorun vardı hala devam ediyor mu arada yazdıysan kaçırmış olabilirim diye yeniden soruyorum
Dün aradim. Güya pazartesi halledecekler. Hala bekliyorum. Cok özledim burayıBu arada ilk sayfamızdaki kurallarımız haleeen geçerli ve menü vermeyenlet takip ediliyor lütfen geçerli bir sebebiniz varsa belirtin yoksa cezalar gelir heee
@psikohayris canım senin nette sorun vardı hala devam ediyor mu arada yazdıysan kaçırmış olabilirim diye yeniden soruyorum
Ben de bugün dışarıda çok dolaştım diye kötü oldum acıkmadım ama tansiyonum düşüyor sanırım, düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum zor bir gün olacak ama
Böyle diyecegini bildigimden korkuyorum yedigim her yemekte :)E takımdan kopunca böyle oluyo diycem ama bi de reglmişsin.ne zaman dönüyosin takıma hayrişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?