Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ıyıyım dun okul bitince temizlik yaptım malum oruc ta olunca biraz uydum iftar derken ancak müsait oldum grubu konuşulanları takip etmrye çakışıyorum
Ben de bugün temizlik yaptım. .4 . Makine çamaşır astım. tatil dönüşü kirli çamaşır çarşaf olmasın dedim .tabİ daha ütüsü var .. Sen gitmiyormusun memlekete falan eşin ne iş yapiyor

500 ml ayran kilon süper. Azmin de tebrikler

Ben de bugün temizlik yaptım. .4 . Makine çamaşır astım. tatil dönüşü kirli çamaşır çarşaf olmasın dedim .tabİ daha ütüsü var .. Sen gitmiyormusun memlekete falan eşin ne iş yapiyor
canım eşimde öğretmen memleketimizde çalışiyoruz bayramın 2. günü bizde yazlığa gitmeyi düşünüyoruz

Ne sınavına girdin ?

Önemli olan bundan öncekiler değil. Bundan sonra her cuma bildirim yapmayı unutma yeter Zaten sabitmişsin listeye öyle giremezdin kilo vermen lazım.
Öyle değil bebeğim, bu hafta cumadan cumaya 1200 verdi. ama haftaiçi sabit oldu kilom. İnşaAllah bundan sonra cumaları bildirim yaparım. Ben perşembe de yapsak oluyo diye anlamıştım

Canım yaa.üzülme . Sağlık önemli tabı. Belin falan da ağrıyordur kıyamam sana . Simit bi tanecikse yapacak bişi yok.aksam sadece kiraz mi olacakkkkk
Sağol bebeğim 1 tane yedim simit ama bayagi da güzelmiş valla çorba içtim canım bi de kiraz yedim demin canım pek bişey istemiyor ilk gün midem bulanir benim o yüzden bişey istemiyor

Her gün mü tartılıyosun ?

Öyle değil bebeğim, bu hafta cumadan cumaya 1200 verdi. ama haftaiçi sabit oldu kilom. İnşaAllah bundan sonra cumaları bildirim yaparım. Ben perşembe de yapsak oluyo diye anlamıştım

Ben anlamamıştım valla kusuruma bakma. O kadar yoğundukki dün 16 kişi yeni listeye girenler falan bi geçmişe gidiyoruz bi şimdikilere falan kafam allak bullak oldu. Oruç tutmuyorsan cuma sabah, oruç tutuyorsan perşembe iftardan önce ya da cuma 18 gibi bildiirm yapabilirsin :)

Menüm,

Sahur:
1 Hurma, 1 Avuç Çiğ Kuruyemiş
1 Domates
Beyaz Peynir
4 Yeşil Zeytin
2 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği

İftar:
1 Hurma, 1 Avuç Çiğ Kuruyemiş
Yarım Kase Domates Çorbası
1 Adet Karnıyarık-Fırında kızartıldı

1.8 lt su
Sabahtan öğlen 2ye kadar dışardaydım valla o kadar yürüdüm dolandım oruç halimle çok yoruldum spordan sayarım ben bunu

merhaba arkadaşlar bugünki menüm
bakalım beğenecekmisiniz
sahur
7 zeytin
peynir
1haşlanmış yumurta
domates
3 dilim tamb.ekmeği
iftar
1 kase domatesli şehriye çorbası
ayran
1 tabak söğürme
pipirim salatası
2 d.ta.b.ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
canım diş ağrısı çok zor geçmiş olun muhabbetler

Bende menumu vereyim
Bugün kendimi çok yemiş hissediyorum
Sahurda yine şu içtim yattım
İftar
Dünden kalma 1 tabak sebze yemeği
1 tabak cacık
1 tabak kavrulmuş kusbasi et
22 de çay 3 erik 3 badem 2 lt su
Spor çok fena temizlik

Kontesim geçmiş olsun inş ağrısı uzun sürmez.

Bugünkü menüm
sahur: 2 dilim tam bugday ekmegiyle yapılmış peynirli tost, yarım domates, 2 kayısı, 2 hurma , 1 bardak süt

iftar: 2 tavuk but, 2 kaşık pilav, 1 kase cacık

Menum
Sahur. 2yumurtalı salata 1etimek
İftar 1\2kase mercimek çorbası taze fasulye 4 5kaşık salata el kadar pide
2.5lt su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…