Ben de bugün temizlik yaptım. .4 . Makine çamaşır astım.canım ıyıyım dun okul bitince temizlik yaptım malum oruc ta olunca biraz uydum iftar derken ancak müsait oldum grubu konuşulanları takip etmrye çakışıyorum
kalkayım, işlerime bakayım, eşimle markete gideceğiz biraz yürürüm, iyi akşamlar hepinize
İyi aksamlaarrrkalkayım, işlerime bakayım, eşimle markete gideceğiz biraz yürürüm, iyi akşamlar hepinize
500 ml ayranafiyet olsun canım, haftada bir ödülümüz olsun yani :)
sahur
2 yumurta
domates biber salatalık
3 hurma
iftar
taze fasülye
salata
500 ml ayran
kilom 65.1 kg , kritik sınıra az kaldı, bu gün bilerek hafif geçirdim, yarına 64 leri belki görebilirim :)
Oh ne guzel yuruyun yuruyun yagmur olmasa bende yururduum :) :)Ay ben de gideyim dışarı atiyim kendimi daraldımmm yahuuu.
canım eşimde öğretmen memleketimizde çalışiyoruz bayramın 2. günü bizde yazlığa gitmeyi düşünüyoruzBen de bugün temizlik yaptım. .4 . Makine çamaşır astım.tatil dönüşü kirli çamaşır çarşaf olmasın dedim .tabİ daha ütüsü var .. Sen gitmiyormusun memlekete falan eşin ne iş yapiyor
Öyle değil bebeğim, bu hafta cumadan cumaya 1200 verdi. ama haftaiçi sabit oldu kilom. İnşaAllah bundan sonra cumaları bildirim yaparım. Ben perşembe de yapsak oluyo diye anlamıştımNe sınavına girdin ?
Önemli olan bundan öncekiler değil. Bundan sonra her cuma bildirim yapmayı unutma yeterZaten sabitmişsin listeye öyle giremezdin kilo vermen lazım.
Sağol bebeğim 1 tane yedim simit ama bayagi da güzelmiş vallaCanım yaa.üzülme . Sağlık önemli tabı. Belin falan da ağrıyordur kıyamam sana . Simit bi tanecikse yapacak bişi yok.aksam sadece kiraz mi olacakkkkk
afiyet olsun canım, haftada bir ödülümüz olsun yani :)
sahur
2 yumurta
domates biber salatalık
3 hurma
iftar
taze fasülye
salata
500 ml ayran
kilom 65.1 kg , kritik sınıra az kaldı, bu gün bilerek hafif geçirdim, yarına 64 leri belki görebilirim :)
Öyle değil bebeğim, bu hafta cumadan cumaya 1200 verdi. ama haftaiçi sabit oldu kilom. İnşaAllah bundan sonra cumaları bildirim yaparım. Ben perşembe de yapsak oluyo diye anlamıştım
Evet canım geçen sene bütün ramazan alanyadaydim zor geçmişti ama 8 kiloda vermiştimBizİM buralara geliyorsun Antalyadayım ben hava inanılmaz serin..Alanya daha sıcak olur buradan..
Kontesim geçmiş olsun inş ağrısı uzun sürmez.Selam kızlar bütün gün diş ağrısıyla cebelleştim ,ilaç içemeyince hiç keyfim yoktu... @_SARAYCA_ m tartılamadım ,dün akşamki baklava çığlıklarımıza eşim dayanamamış baklava almış ,yedim bende..,özür dilerim
Menüm
Sahur 1 erik,küçük bardak süt
Iftar: ızgara balık,salata ve 3 tane baklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?