Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo bizim bu taraflara geldin demeekk bende beşiktaştaydım sınavım vardı şimdi eve dönüyorum

Ne sınavına girdin ?

@aynura cım ben perşembe de yazmıştım kilomu. Sabitim inemiyorum diye. Cuma da aynıydı ama listeye 3. Hafta giriliyor diye biliyordum, benim ikinci cuma olunca mı yazmadım ki..

Önemli olan bundan öncekiler değil. Bundan sonra her cuma bildirim yapmayı unutma yeter Zaten sabitmişsin listeye öyle giremezdin kilo vermen lazım.

Dün aradim. Güya pazartesi halledecekler. Hala bekliyorum. Cok özledim burayı
İnşallah bir an önce gel canım menüleri unutma
Ne sınavına girdin ?

Önemli olan bundan öncekiler değil. Bundan sonra her cuma bildirim yapmayı unutma yeter Zaten sabitmişsin listeye öyle giremezdin kilo vermen lazım.
Yıldız teknik üniversitesinde giriyorum beşiktaştaki kampüste bütünleme sınavım. Halen okuyorum bitmedi gitti

Kızlar yazamıyorum pek misafirimiz var yatılı demiştim :)
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dl tb ekmeği
domates
2 kırmızı biber

Öğle:
Hatay tava

Akşam:
1 kıase mercimek çorba

Kaçamakkkkk !
3 tulumba tatlısı
Yarım baklava

İyi akşamlar kızlar regl dolayısıyla günüm çok iğrenç geçiyor içimde patlamaya yakın bir bomba var sanki aglayasim geliyor sinirleniyorum en ufak şeye kızıyorum ve bu yüzden günüm çok iğrenç geçiyor..
Sabah: peynir 3 dilim sucuk 1dilim salam domates salatalık biber 1 dilim ekmek tavada yumurta
Oglen: Denizde simit yemek zorunda kaldım uzak bir yere gitmiştik başka seçeneğim yoktu denizede bi ben giremedim zaten yanına da ayran
Akşam: 2 kase çorba ilerleyen saatlerde kiraz yerim belki

Canım yaa.üzülme . Sağlık önemli tabı. Belin falan da ağrıyordur kıyamam sana . Simit bi tanecikse yapacak bişi yok.aksam sadece kiraz mi olacakkkkk

Menümü yazıyıM
sabah saat 15.00
2 dilim peynir
1 yumurtà kızartma
1grissini

8 9 kiraz
1 şeftali

Akşam
1 tabaktan az kabak mücver yağda pişirdim
1 içli köfte
2 kaşık sulu patates yemeği
1 dilim kavun

Çay 3 hurma
Spor yürüyüş yok hiç Artık böyle olur herhalde okul yok
bisiklet olur inşallah
Su 2 olmuştur

Selam kızlar bütün gün diş ağrısıyla cebelleştim ,ilaç içemeyince hiç keyfim yoktu... Sarayca m tartılamadım ,dün akşamki baklava çığlıklarımıza eşim dayanamamış baklava almış ,yedim bende..,özür dilerim

Menüm

Sahur 1 erik,küçük bardak süt

Iftar: ızgara balık,salata ve 3 tane baklava

Merhaba nasiliz ben acayip yorgunum ayaklarım nasıl sizliyo yanıyor ayakta kalmaktan anlatamam temizlik yaptım gitmeden evi temizleyin dedim salı akşam alanya dayım
BizİM buralara geliyorsun Antalyadayım ben hava inanılmaz serin..Alanya daha sıcak olur buradan..

afiyet olsun canım, haftada bir ödülümüz olsun yani :)

sahur
2 yumurta
domates biber salatalık
3 hurma

iftar

taze fasülye
salata
500 ml ayran

kilom 65.1 kg , kritik sınıra az kaldı, bu gün bilerek hafif geçirdim, yarına 64 leri belki görebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…