Ooo bizim bu taraflara geldin demeekk bende beşiktaştaydım sınavım vardı şimdi eve dönüyorum
@aynura cım ben perşembe de yazmıştım kilomu. Sabitim inemiyorum diye. Cuma da aynıydı ama listeye 3. Hafta giriliyor diye biliyordum, benim ikinci cuma olunca mı yazmadım ki..
İnşallah bir an önce gel canım menüleri unutmaDün aradim. Güya pazartesi halledecekler. Hala bekliyorum. Cok özledim burayı
Yıldız teknik üniversitesinde giriyorum beşiktaştaki kampüste bütünleme sınavım. Halen okuyorum bitmedi gittiNe sınavına girdin ?
Önemli olan bundan öncekiler değil. Bundan sonra her cuma bildirim yapmayı unutma yeterZaten sabitmişsin listeye öyle giremezdin kilo vermen lazım.
Nasilsin fatmacim ? Cok goremiyorum seniherkese güzel bir gün diliyorum
Side hosgeldin ...Ya paylaşayım mı bende listeden çıktım diye paylaşmıyordum ama iyi olur paylaşmam benim için
İnşallah bir an önce gel canım menüleri unutma
Yıldız teknik üniversitesinde giriyorum beşiktaştaki kampüste bütünleme sınavım. Halen okuyorum bitmedi gitti
Oyyy. Senden önce aynura vururBak listeye girmek istiyorum dedin durdun şimdi listeye girip kilo alırsan vururum seni bilesiiinnn
Vee iftar zamanıii. Bana noluyosaa)
Canım yaa.üzülme . Sağlık önemli tabı. Belin falan da ağrıyordur kıyamam sana . Simit bi tanecikse yapacak bişi yok.aksam sadece kiraz mi olacakkkkkİyi akşamlar kızlar regl dolayısıyla günüm çok iğrenç geçiyor içimde patlamaya yakın bir bomba var sanki aglayasim geliyor sinirleniyorum en ufak şeye kızıyorum ve bu yüzden günüm çok iğrenç geçiyor..
Sabah: peynir 3 dilim sucuk 1dilim salam domates salatalık biber 1 dilim ekmek tavada yumurta
Oglen: Denizde simit yemek zorunda kaldım uzak bir yere gitmiştik başka seçeneğim yoktu denizede bi ben giremedim zatenyanına da ayran
Akşam: 2 kase çorba ilerleyen saatlerde kiraz yerim belki
BizİM buralara geliyorsun Antalyadayım ben hava inanılmaz serin..Alanya daha sıcak olur buradan..Merhaba nasiliz ben acayip yorgunum ayaklarım nasıl sizliyo yanıyor ayakta kalmaktan anlatamam temizlik yaptım gitmeden evi temizleyin dedim salı akşam alanya dayım
Selam kızlar bütün gün diş ağrısıyla cebelleştim ,ilaç içemeyince hiç keyfim yoktu...Sarayca m tartılamadım ,dün akşamki baklava çığlıklarımıza eşim dayanamamış baklava almış ,yedim bende..,özür dilerim
Menüm
Sahur 1 erik,küçük bardak süt
Iftar: ızgara balık,salata ve 3 tane baklava
canım bende seni göremiyorum fazla, yerin belli oluyor.Nasilsin fatmacim ? Cok goremiyorum seni
canım ıyıyım dun okul bitince temizlik yaptım malum oruc ta olunca biraz uydum iftar derken ancak müsait oldum grubu konuşulanları takip etmrye çakışıyorumNasilsin fatmacim ? Cok goremiyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?