Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen çalışıyorsun ama aynı zamanda okuyor musun Ne okuyorsun ?
Ahhh canım aahhh.. Hem öğretmenlik yapıyorum, şuan dönem bitiyor izne çıkıyoruz çıkmadan önce son arşivlemelerimiz vs oluyor daha yoğun bir zaman diyebiliriz yani. Aynı zamanda bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum birde aöfde işletme okuyorum :)
Oyyy. Senden önce aynura vurur valla
Hep beraber vururuz seni dikkat et senin bu cuma mezun olman lazımmmmmm :)
Regle yakın zamanlarda olur böyle canım merak etme biraz papatya çayı içmeye çalış iyi gelebilir

daha önceki menülerini hatırlamıyorum ama sanki ekmekler birazcık fazla olmuş gibi. gerçi böyle kilo verebiliyorsan sorun yok bu arada söğürme nedir ilk defa duydumda ?

Ayrıca ilk geldiğin zamanlarda tanışma fırsatımız olmadı sanırım. Ben Gizem :)

Kızlar selam,

Keyfim yok , dünden sonra aman battı balık yan gider mantığıyla bugünde kaçırdım. Kendimden de nefret ediyorum bugün. Etrafımda bir sürü insan var ama yalnız hissediyorum yada içimde tuttuklarımı zaten kimseyle konuşamam. Nerden çıktı bu regl, oruçluyken irademe daha kolay hakim olabiliyorum. He birde tartı da artış görünce ki ben psikopat gibi günde 10 defa tartılan tiplerdenim. Öyle işte. Bir yorum yapmanıza gerek yok, zaten hemen hemen söyleyeceğiniz şeyleri biliyorum bende başkalarına söylüyorum ama işte iş kendi başıma gelince.. Önceden aynaya bakınca ne kadar güzelim maşallah derdim, uzun bir süredir öylesine bakıyorum. Baktıgım zamanda gözlerime değil göbeğime, kalçama bakıyorum. Dışardan çok sakin görünüyorumdur, yada ohh ne güzel zayıflamış aman 2 kilonun lafını yapan kızlardan gibi bir halimde olabilir şuan ama öyle değil işte. Bunları konuşabileceğim kimse yok, sevgilime bahsettim biraz zaten kızıyor, laf işitmeye hiç niyetim yok kimseden. Ben zaten farkındayım herşeyin.. Sadece dile dökebildiklerim bu kadarı, daha fazla tutamadım içimde. Paylaşmak istedim o kadar.

Benim hiç tadım yok tüm gün böyleydim iftardan sonrada iyice rahatsız oldum dizlerim tutmuyo resmen iyi geceler hepimize hayırlı sahurlar şimdiden

Iftar:
6-7 tne sarma
Bir kase kadar patlıcan kebabi
Azıcık lavas ekmek :)
Ayran

Kızlar bi şey sorucam orucluyken ağda yaptirilir mi

Canım bence sendeki mevzu kilo değilde daha farklı birşeyler gibi geldi. Kiloya bağlanılmış şeyler ama altında yatan sebepler başka. Hani canın başka şeye sıkılmış yada sıkkın, hıncınıda aa kilo aldım aa göbeğim varlara bağlıyorsun. Doğru mudur ?

Bende öyleyim duygusal açıdan hatta aglıyorum şuan belki sana da iyi gelir sevgilimi çok özledim çok samimi arkadasım yok ben biraz fazla prensipli oldugum için pek arkadas edinemyrum malesef
ailem desen bazı sorunlarımz var atanabilsem bir an önce diyorum kimseyle de paylasamyrum senin yazını görunce bende birden yazıverdim içimiz yakın zamanda ferahlar insallah

Bugünki menün çok güzel..böyle devam et Fatmacım...sadece çorbalarına pirinç,Şehriye gibi şeyleri başka şeylerle değiştirebilirsin,bulgur,aşurelik buğday gibi...

Periye Katılıyorum Selinim...asıl sıkıntını dile getirmek istemiyorsun belki kendine bile...

A çok sevindim o zamann teşekkür ederim:))
Bazı yerlerde caiz değil falan diye okudum da
Burdan kesin cevap alırım diye sordum:)
Ben 2 sene önce ramazanda gitmeden önce diyaneti arayıp sormuştum emin olmak için oradaki kadın mahsuru yok Demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…