- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ahhh canım aahhh.. Hem öğretmenlik yapıyorum, şuan dönem bitiyor izne çıkıyoruz çıkmadan önce son arşivlemelerimiz vs oluyor daha yoğun bir zaman diyebiliriz yani. Aynı zamanda bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum birde aöfde işletme okuyorum :)Sen çalışıyorsun ama aynı zamanda okuyor musunNe okuyorsun ?
Hep beraber vururuz seni dikkat etOyyy. Senden önce aynura vururvalla
Regle yakın zamanlarda olur böyle canım merak etme biraz papatya çayı içmeye çalış iyi gelebilirİyi akşamlar kızlar regl dolayısıyla günüm çok iğrenç geçiyor içimde patlamaya yakın bir bomba var sanki aglayasim geliyor sinirleniyorum en ufak şeye kızıyorum ve bu yüzden günüm çok iğrenç geçiyor..
Sabah: peynir 3 dilim sucuk 1dilim salam domates salatalık biber 1 dilim ekmek tavada yumurta
Oglen: Denizde simit yemek zorunda kaldım uzak bir yere gitmiştik başka seçeneğim yoktu denizede bi ben giremedim zatenyanına da ayran
Akşam: 2 kase çorba ilerleyen saatlerde kiraz yerim belki
daha önceki menülerini hatırlamıyorum ama sanki ekmekler birazcık fazla olmuş gibi. gerçi böyle kilo verebiliyorsan sorun yokmerhaba arkadaşlar bugünki menüm
bakalım beğenecekmisiniz
sahur
7 zeytin
peynir
1haşlanmış yumurta
domates
3 dilim tamb.ekmeği
iftar
1 kase domatesli şehriye çorbası
ayran
1 tabak söğürme
pipirim salatası
2 d.ta.b.ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
canım diş ağrısı çok zor geçmiş olun muhabbetler
Aaaaa bu ne biçim bir menüüüüüüüüüMenum
Sahur. 2yumurtalı salata 1etimek
İftar 1\2kase mercimek çorbası taze fasulye 4 5kaşık salata el kadar pide
2.5lt su spor yok
Canım bence sendeki mevzu kilo değilde daha farklı birşeyler gibi geldi. Kiloya bağlanılmış şeyler ama altında yatan sebepler başka. Hani canın başka şeye sıkılmış yada sıkkın, hıncınıda aa kilo aldım aa göbeğim varlara bağlıyorsun. Doğru mudur ?Kızlar selam,
Keyfim yok , dünden sonra aman battı balık yan gider mantığıyla bugünde kaçırdım. Kendimden de nefret ediyorum bugün. Etrafımda bir sürü insan var ama yalnız hissediyorum yada içimde tuttuklarımı zaten kimseyle konuşamam. Nerden çıktı bu regl, oruçluyken irademe daha kolay hakim olabiliyorum. He birde tartı da artış görünce ki ben psikopat gibi günde 10 defa tartılan tiplerdenim. Öyle işte. Bir yorum yapmanıza gerek yok, zaten hemen hemen söyleyeceğiniz şeyleri biliyorum bende başkalarına söylüyorum ama işte iş kendi başıma gelince.. Önceden aynaya bakınca ne kadar güzelim maşallah derdim, uzun bir süredir öylesine bakıyorum. Baktıgım zamanda gözlerime değil göbeğime, kalçama bakıyorum. Dışardan çok sakin görünüyorumdur, yada ohh ne güzel zayıflamış aman 2 kilonun lafını yapan kızlardan gibi bir halimde olabilir şuan ama öyle değil işte. Bunları konuşabileceğim kimse yok, sevgilime bahsettim biraz zaten kızıyor, laf işitmeye hiç niyetim yok kimseden. Ben zaten farkındayım herşeyin.. Sadece dile dökebildiklerim bu kadarı, daha fazla tutamadım içimde. Paylaşmak istedim o kadar.
Niye yapılmasın canımIftar:
6-7 tne sarma
Bir kase kadar patlıcan kebabi
Azıcık lavas ekmek :)
Ayran
Kızlar bi şey sorucam orucluyken ağda yaptirilir mi
Hayırdır canım bir sorun mu var ?Benim hiç tadım yok tüm gün böyleydim iftardan sonrada iyice rahatsız oldum dizlerim tutmuyo resmen iyi geceler hepimize hayırlı sahurlar şimdiden
Kızlar selam,
Keyfim yok , dünden sonra aman battı balık yan gider mantığıyla bugünde kaçırdım. Kendimden de nefret ediyorum bugün. Etrafımda bir sürü insan var ama yalnız hissediyorum yada içimde tuttuklarımı zaten kimseyle konuşamam. Nerden çıktı bu regl, oruçluyken irademe daha kolay hakim olabiliyorum. He birde tartı da artış görünce ki ben psikopat gibi günde 10 defa tartılan tiplerdenim. Öyle işte. Bir yorum yapmanıza gerek yok, zaten hemen hemen söyleyeceğiniz şeyleri biliyorum bende başkalarına söylüyorum ama işte iş kendi başıma gelince.. Önceden aynaya bakınca ne kadar güzelim maşallah derdim, uzun bir süredir öylesine bakıyorum. Baktıgım zamanda gözlerime değil göbeğime, kalçama bakıyorum. Dışardan çok sakin görünüyorumdur, yada ohh ne güzel zayıflamış aman 2 kilonun lafını yapan kızlardan gibi bir halimde olabilir şuan ama öyle değil işte. Bunları konuşabileceğim kimse yok, sevgilime bahsettim biraz zaten kızıyor, laf işitmeye hiç niyetim yok kimseden. Ben zaten farkındayım herşeyin.. Sadece dile dökebildiklerim bu kadarı, daha fazla tutamadım içimde. Paylaşmak istedim o kadar.
Ahahahah supermis yaaNiye yapılmasın canım
Sen bunu sorunca aklıma şu karikatür geldi.
Hayırdır canım bir sorun mu var ?
merhaba arkadaşlar bugünki menüm
bakalım beğenecekmisiniz
sahur
7 zeytin
peynir
1haşlanmış yumurta
domates
3 dilim tamb.ekmeği
iftar
1 kase domatesli şehriye çorbası
ayran
1 tabak söğürme
pipirim salatası
2 d.ta.b.ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
canım diş ağrısı çok zor geçmiş olun muhabbetler
inşallah Yasom çok hassas su değince bile canım yanıyor...Kontesim geçmiş olsun inş ağrısı uzun sürmez.
Periye Katılıyorum Selinim...asıl sıkıntını dile getirmek istemiyorsun belki kendine bile...Kızlar selam,
İnşallah sadece o olsun canımYok aslında oruç çarptı biraz da canım sıkkındı öyle her zamanki şeyler yarına daha güclü uyanırm insallah
Yaptırılır ben geçen lazer yaptırdım mesela oruçken..Ahahahah supermis yaa
Kesin olarak ogreniym dedim kız
3 güne kadar tatile cikicam da o yüzden yaptırılır mi acaba diyee:)
A çok sevindim o zamann teşekkür ederim:))Yaptırılır ben geçen lazer yaptırdım mesela oruçken..
Ben 2 sene önce ramazanda gitmeden önce diyaneti arayıp sormuştum emin olmak için oradaki kadın mahsuru yok Demişti...A çok sevindim o zamann teşekkür ederim:))
Bazı yerlerde caiz değil falan diye okudum da
Burdan kesin cevap alırım diye sordum:)
Çok saol vallahi içim rahatladı :)Ben 2 sene önce ramazanda gitmeden önce diyaneti arayıp sormuştum emin olmak için oradaki kadın mahsuru yok Demişti...
gestapo o biçim menü idare et nöbetçiyim))))Aaaaa bu ne biçim bir menüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?