Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar ben tartımı aldığımda 5 kiloluk yağ tenekesini koydum tartıya baktım doğru sonra uçak la gideceğimde bavulumu tartıp koydum ordada aynı çıktı sizde öyle test edebilirsin bence.
Eve gidince denerim.yok eminim bu doğru tartıyo...çünki 2yıl garantisi falan var bi de marka.diyeri kuntin bİ şeydi
ama ben o tartıyla 77den 58lere inmiştim

Benim uyku düzenim iyice bozuldu yaa
Uykum gelmiyo çay da icmiyorum uzun zamandır kansizligim yüzünden
Ama cin gibiyim gündüz de uyumuyorum 4 e kadar uyumuyorum sabah da 8 de kalkıyorum normal mi
Önceden 8 saatten az uyusam başım ağrırdi şimdi masallah. Ama merak ediyorum neden böyle oldu?

Darısı benim Başıma
Her gün 8 saat uyumazsam günüm berbat geçiyor hesap yapıyorum 8 saati tamamlamak için
Ne güzel bi durum

Yaptın mı o sporu?ben şimdi kalkıyorum yapmaya..

Kız Habin elbise arayışlarına girmişsin bakıyorumda .ama eminim hepsi güzel olmuştur ama sen en mükemmelini arıyosundur bu kadar umutsuz olma

Kızlar dün giremedim gruba ablamin kayinvalidesine gittik akşam yemeğe saatte geç olmuş eve dönünce yattik uyuduk dünkü menüm berbattı kizartma falan vardı elim mahkum yemek zorunda kaldım misafirlikte yemesem ayıp kaçırdı
bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 dilim ekmek şekersiz 1 bardak çay zeytin domates biber salatalık 1 Çay kaşığı bal peynir az yağda omlet 2 dilim sucuk
Oglen: 2 kase çorba
Ara ogun: biraz kiraz 1 tane şeftali
Aksam: fırında patatesli tavuk yoğurt salata bide pilav gibi bişey ama sadece sehriyeli spor güzel yapıyorum allahtan 1 saat yüzme 1 saat bisiklet 2 gündür porsiyonu çok kaçırdım cidden şu sınav sonuçları da 10 gün oldu açıklanmadı cildirmak üzereyim ailemde hergün soruyor daha çok stres yapıyorum tatilde olmasam evde kafayı yerdim cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…