sen iste 62 değil kuzum 59 bile olursun canım benimAyyy tamam tamam beklediyim ilgiyi aldın mutlu oldum uyuycam...
Ayyy sizi çok seviyorum yaaaa...
Merkezde misin Rabişim ?Kocaeli
Eve gidince denerim.yok eminim bu doğru tartıyo...çünki 2yıl garantisi falan var bi de marka.diyeri kuntin bİ şeydiarkadaşlar ben tartımı aldığımda 5 kiloluk yağ tenekesini koydum tartıya baktım doğru sonra uçak la gideceğimde bavulumu tartıp koydum ordada aynı çıktı sizde öyle test edebilirsin bence.
Kocaeli
E tesettürBi site daha vardı Tesettür satan unuttum adını yaaaa..
Ne depremi ben hiçbirşey hissetmedimCanım deprem olmuş...Allah bi daha yaşatmasın,çok korkarım ben..
Sefa Merve ..güzel bi site..E tesettür
Tesettür island
Sefa Merve
Modanisa
Buralardan alıyorum ben
Benim uyku düzenim iyice bozuldu yaa
Uykum gelmiyo çay da icmiyorum uzun zamandır kansizligim yüzünden
Ama cin gibiyim gündüz de uyumuyorum 4 e kadar uyumuyorum sabah da 8 de kalkıyorum normal mi
Önceden 8 saatten az uyusam başım ağrırdi şimdi masallah. Ama merak ediyorum neden böyle oldu?
Yaptın mı o sporu?ben şimdi kalkıyorum yapmaya..Benim uyku düzenim iyice bozuldu yaa
Uykum gelmiyo çay da icmiyorum uzun zamandır kansizligim yüzünden
Ama cin gibiyim gündüz de uyumuyorum 4 e kadar uyumuyorum sabah da 8 de kalkıyorum normal mi
Önceden 8 saatten az uyusam başım ağrırdi şimdi masallah. Ama merak ediyorum neden böyle oldu?
Ne depremi ben hiçbirşey hissetmedim
Kız Habin elbise arayışlarına girmişsin bakıyorumda .ama eminim hepsi güzel olmuştur ama sen en mükemmelini arıyosundur bu kadar umutsuz olmaMaşallah annen döktürmüş voronescim
Ben türbanlıyım canım modanisadan sürekli alışveriş Yaparım ama abiye arıyorum ya kıtlık geldi çok güzel Şeyler oluyor ve İstanbul da tesettür kıyafetleri genelde Güvenilir bir site iade de edebiliyorum
Bende bunu diyecektim tam
Kıyafet uymayınca ücretsiz iade o Yüzden memnunum ben
Sen hangi şehirdesin
Ne depremi ben hiçbirşey hissetmedim
Kız Habin elbise arayışlarına girmişsin bakıyorumda .ama eminim hepsi güzel olmuştur ama sen en mükemmelini arıyosundur bu kadar umutsuz olma
Yani merkeze 15-20 dk uzaklıktaMerkezde misin Rabişim ?
Allah Allah korktun mu kızKanka ben yatakta sallandım
Evet çıkamıyorum maalesefSen de benim gibi evden çok çıkamıyorsun
Benide eve bağlayan küçük yaramaz bi oğlum var
O Yüzden mecburen alıyorum modanisa gibi tesettür sitelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?