Buyuk ihtimal İnsallah oyledir . Eski fotolardir .Aeben Ablacım, ben de Hülya Abla'nın yazdığına benzer bir yorum gördüm instagramda. Gerçek mi bilemedim.
Habinim altında çok ince siyasi ,maddi planlar var....Varolan varsa da bu yazılıp çizilen yalanlar yüzünden ciddiyetini kaybettiriyorlar...bizim gücümüz neye yeter halk olarak..devletler nezdinde yapılması gerekenleri yapmaları gerek..Haklısın duygu sömürüsü Yapılıyor
Ama Twitter dan Doğu Türkistan ın vakıflarını incele istersen güncel olarak yaşanılan zulümü gösteriyorlar keza Filistin için de aynı şekilde
Halimize şükretmeliyiz
Insanlık ölmüş
Çocuklara acımıyorlar
Vahşet normal bir hal almış artık toplu Ölümler bile normal geliyor
Bazen diyorumki
Iyi Allahtan kurşuna dizilmişler acı çekmemişler
İşkence edilmemiş
bu durumdayız ne acı ama gerçek
ben hep şunu derim biriyle konuşurken..kendini batıda yada amerikada yaşayan bir gayrimüslim olarak düşün..oradan bakarken islam alemi nasıl görünüyor?Ben türk bir müslüman olarak açıkçası arap müslümanlardan çok uzak görüyorum kendimi..Buyuk ihtimal İnsallah oyledir . Eski fotolardir .
Bu zulumu yok gostermez ama o kadarda degildir insallah diyorum...
Ama biliyoruzki tum dunyada muslumanlar işkence ve zulum goruyor , soykirima ugruyor.
Bunda biz muslumanlarinda sucu var . Birlik olamadik asil dusmanlar dururken birbirimizi yedik ve yiyoruz . Musluman uyanik olmaliiiiiii !
Rabbim yardim et bizlere ...
Spor ayakkabılarını giymen gerek yaparken birde sık sık nefes al ver ben yapıyorum bakalım etkisini görürüm umarım squat 1 hafta oldu değişim var :))
Muslumanlar islami tam yasamiyorki hulyam ornek olsunben hep şunu derim biriyle konuşurken..kendini batıda yada amerikada yaşayan bir gayrimüslim olarak düşün..oradan bakarken islam alemi nasıl görünüyor?Ben türk bir müslüman olarak açıkçası arap müslümanlardan çok uzak görüyorum kendimi..
Gecmis olsun yedigin bisimi dokunduki ,gecen gun bende cig kofte yemistim ayni dedigin gibi oldumkızlar dün benim midemde hafif bi sızı vardı..gece kalkıp spor yapayım demiştim..baktım bir halsizlik var..midem ,bağırsaklarım kıvrandım durdum...o kadar halsizim ki,canım iftarda bile bişey yemek istemiyorum...midemi sanki biri avucuna alıp sıkıyor,spazm var..
bilmiyorum Aebenim evdekilerde bişey yok...ama midem çok fena...kalbim sıkışıyor sancıdan..Gecmis olsun yedigin bisimi dokunduki ,gecen gun bende cig kofte yemistim ayni dedigin gibi oldum.
Iyi yolculuklar Elifim...güzellikler Allah'a emanet olun uzunca zaman görüşemeyiz
_AYNURA_ sakın kırılma tatlım sen iyi kaptansın, kötü kaptansın meselesi değil yaptığım yanlış anlama, kural varsa herkes içindir ve riayet etmek gerekir demek istedim.
mutlaka çok güzel bir takımız ve her yeni üyeleri listeye alma konusunda fikir sorduğunda ben zaten hep evet demişimdir biliyorsun ama yine söylüyorum karar mercii olsaydım hayır derdim
öpüyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ama kilocuklarınıza değil
İyi yolculuklar kuzucumgüzellikler Allah'a emanet olun uzunca zaman görüşemeyiz
_AYNURA_ sakın kırılma tatlım sen iyi kaptansın, kötü kaptansın meselesi değil yaptığım yanlış anlama, kural varsa herkes içindir ve riayet etmek gerekir demek istedim.
mutlaka çok güzel bir takımız ve her yeni üyeleri listeye alma konusunda fikir sorduğunda ben zaten hep evet demişimdir biliyorsun ama yine söylüyorum karar mercii olsaydım hayır derdim
öpüyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ama kilocuklarınıza değil
Geçmiş olsun ablam bende yillarca bağırsak spazmı geçirdim metabolizmam çok yavaştıkızlar dün benim midemde hafif bi sızı vardı..gece kalkıp spor yapayım demiştim..baktım bir halsizlik var..midem ,bağırsaklarım kıvrandım durdum...o kadar halsizim ki,canım iftarda bile bişey yemek istemiyorum...midemi sanki biri avucuna alıp sıkıyor,spazm var..
Yağmurum Sağol,bugün halsiz Bıraktı beni...bi deneyeyim activiayı..Geçmiş olsun ablam bende yillarca bağırsak spazmı geçirdim metabolizmam çok yavaştı
Su activia yogurtları var ya onlarla duzeldim iftardan sonra bir dene rahatlatır u marim
Vurmakdan baska diliylede canima okuyor....Ooo vurur seni valla dikkat et yediklerine :)))))
Bencede valla yoksa kendime gelemeyecektim şimdiden bende gramlar gitmiş bizim kaçaklar uçacaaaaakk
Uzay bisikleti nasıl birşey ya
Aaaaa ne demek istiyosun sen biz daha mı kiloluyuz ağır basıyoruz yaani
Kız İzmir'de nere gidiyorsun bakıyımKızlar yarın sabah arabayla yola çıkıyoruz izmire gidiyoruz 1 ay izmirdeyim bir aksilik olmazsa. Tartımıda alıyorum yanımaaaaayrıca halam ev tutmuş izmirde orda kalacağız o bile bizi diyete sok zapzayıf dönelim bizi gören ıslık çalsın dedi yaniii diyetten kopmak yooookkk aksinr nazi kampına çeviricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?