Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aeben Ablacım, ben de Hülya Abla'nın yazdığına benzer bir yorum gördüm instagramda. Gerçek mi bilemedim.
Buyuk ihtimal İnsallah oyledir . Eski fotolardir .
Bu zulumu yok gostermez ama o kadarda degildir insallah diyorum ...
Ama biliyoruzki tum dunyada muslumanlar işkence ve zulum goruyor , soykirima ugruyor .
Bunda biz muslumanlarinda sucu var . Birlik olamadik asil dusmanlar dururken birbirimizi yedik ve yiyoruz . Musluman uyanik olmaliiiiiii !
Rabbim yardim et bizlere ...

Habinim altında çok ince siyasi ,maddi planlar var....Varolan varsa da bu yazılıp çizilen yalanlar yüzünden ciddiyetini kaybettiriyorlar...bizim gücümüz neye yeter halk olarak..devletler nezdinde yapılması gerekenleri yapmaları gerek..

ben hep şunu derim biriyle konuşurken..kendini batıda yada amerikada yaşayan bir gayrimüslim olarak düşün..oradan bakarken islam alemi nasıl görünüyor?Ben türk bir müslüman olarak açıkçası arap müslümanlardan çok uzak görüyorum kendimi..

kızlar dün benim midemde hafif bi sızı vardı..gece kalkıp spor yapayım demiştim..baktım bir halsizlik var..midem ,bağırsaklarım kıvrandım durdum...o kadar halsizim ki,canım iftarda bile bişey yemek istemiyorum...midemi sanki biri avucuna alıp sıkıyor,spazm var..

Muslumanlar islami tam yasamiyorki hulyam ornek olsun

Gecmis olsun yedigin bisimi dokunduki ,gecen gun bende cig kofte yemistim ayni dedigin gibi oldum .

Menüm:

Sabah: 2Kuru Kayısı

Ara: Activia

Öğlen:
3 Köfte
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
3 Kaşık Sade Dondurma

Ara: Activia

Akşam: 1 Kase Ayran Aşı Çorbası

1.8 lt su

Canım sıkkın ayrıca böyle de saçma bi menüm var.

güzellikler Allah'a emanet olun uzunca zaman görüşemeyiz

_AYNURA_ sakın kırılma tatlım sen iyi kaptansın, kötü kaptansın meselesi değil yaptığım yanlış anlama, kural varsa herkes içindir ve riayet etmek gerekir demek istedim.

mutlaka çok güzel bir takımız ve her yeni üyeleri listeye alma konusunda fikir sorduğunda ben zaten hep evet demişimdir biliyorsun ama yine söylüyorum karar mercii olsaydım hayır derdim

öpüyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ama kilocuklarınıza değil

Iyi yolculuklar Elifim...

İyi yolculuklar kuzucum
Allah a emanet ol

Geçmiş olsun ablam bende yillarca bağırsak spazmı geçirdim metabolizmam çok yavaştı
Su activia yogurtları var ya onlarla duzeldim iftardan sonra bir dene rahatlatır u marim

Geçmiş olsun ablam bende yillarca bağırsak spazmı geçirdim metabolizmam çok yavaştı
Su activia yogurtları var ya onlarla duzeldim iftardan sonra bir dene rahatlatır u marim
Yağmurum Sağol,bugün halsiz Bıraktı beni...bi deneyeyim activiayı..

Vurmakdan baska diliylede canima okuyor....

Kız İzmir'de nere gidiyorsun bakıyım

Daydream- ablam geçmiş olsun
kuzularinannesi iyi tatiller, hayırlı yolculuklar şimdiden

Selamm kızlar,

Ay ayın 30, şirketin hedefi derken bugün bitiğim. Bir ara kendimden geçmiş vaziyette çalışıyordum .

Bu arada güzel şeylerde oluyor mesela Daydream- ablam senden çok duyuyordum Cemalnur Sargutu, 2 gündür de iş yerinde bir arkadaş kitabını okuyor bende sohbetlerini izliyorum, serviste gidip gelirken müzik yerine onu dinliyorum. Öğlen yemeklerde sohbet ediyoruz meğer bilmediğimiz ne çok şey varmış. İnşallah ilk fırsatta da kitaplarına başlıycam. Belki bir nebzede olsa feyzalırım anlattıklarından Hayatta hiçbirşey tesadüf değil, benim buraya gelişim sizlerle tanışmam, hergün yeni birşeyler katarak uykuya dalmam. Belki benim kalbime çökenlerinde dağılması için bunları yaşamam gerekiyordur. Şükretmek için çok sebebim varken, elimdekilere daha sıkı sarılmam gerekirken, nefsimin istekleriyle uğraşmak yordu beni. Artık aydınlanmanın, ruhu dinlendirmenin zamanı gelmişti. Beceremesem de dilimi ve nefsimi eskisi kadar konuşturmuyorum. Sizleri de çok seviyorum, ne güzelsiniz ki elinizin, dilinizin değdiği herşey güzelleşiyor tatlım takımdaşlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…