Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen annene gitmeden 1 hafta $ok diyet yap ki orada aldigini denklesin :))

kızlar sabah tartıldım. 75 kiloyum. 1 kilo verdim

tebriklerr:lepi:

a.s. merhaba kızlar
bundan sonra bende sizlerle olacagım ...umarım güzel paylaşımlarımız olur :1hug:

hosgelmissin ..
makyaj topiginden tanisiyoruz bizde.. yani ben seni ordan biliyorum.

hiiic moralini bozma.. bak ben 70 e takildim kaldim tam 1 yildir.
benimki moralin bozulursa öyle kalirsinn..
ama pes etmeden devam etmelisin.

hay ben seniiiialsanaalsanasmile
57 en 50 ye düscekmis babababababaabilmiyorumkismile

100. mesajın hayırlı olsun perperi

kaydirigubbakcemile3

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

zalimicim kuralları kabul ediyorum ama cuma günleri kilo bildirimi varmış yrna cuma ben hafta mı versem ?

şu maddeyide anlamayamadım bilmiyorumkismile

11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.

boşver cnm o sadece kaptanla alakalı sadece kardeş takımın 4. takım olduğunu bildiriyor

yarın kilonu bildir haftaya cumada zaten listede boşluk olunca gireceksin ya ilk hafta zaten deneme süresi oluyor

sabah biraz ekmekle domatesli biberli yumurta yedim

bide domates yedim biraz

pek tadım yoktu sabah

dahada bişi yemedim

içim almıyor

zaten kahvaltıyı 12de yaptım

ah ah sorma banada zor geliyor ama yapıp sonuç alınca tüm sıkıntılar geride kalıyor:lepi:
kesinlikle cnm öyle :lepi:

kızlar belki forumda görmüşsünüzdür bende bir aralar 5 günde 5 kilo diyetini yapmaya çalışmıştım ama 3 gününde bıraktım sebze günü öldürdü beni hem o diyet biraz saglıksız gelmişti

boşver cnm o sadece kaptanla alakalı sadece kardeş takımın 4. takım olduğunu bildiriyor

yarın kilonu bildir haftaya cumada zaten listede boşluk olunca gireceksin ya ilk hafta zaten deneme süresi oluyor

cnm ben haftaya cumadan itibaren mi deneme listesinde yer alacagım yoksa şimdiden denemedeyım ...beni listeden cıkartmayın mafoldumben
:lepi:kurallarıda bilgisayarıma kaydedeyim bari

Liv sen neden o kadar incelmek istiyosun ki? bence 167 ye 57 kilo süper, 36 beden giyiyor olmalısın. 50 kilo olursan safinaz gibi olma da bilmiyorumkismile

pregant önerin için teşekkür ederim arkadaşım.. Şimdi yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim. Akşama semizotu yemeği var.. Zaten gece 12:00 den önce pek yatamıyorum. ılla bişiyler çıkıyor. Çok sağol tekrar canım a.s.

kızlar bu hepimiz için bir hatırlatma olsun. zayıflamak isteyen birinin yememesi gereken gıdalar
1- tatlı türleri
2-hamur işleri
3-kuruyemiş çeşitleri
4-çikolata, gofret,cips v.b.
5-ketçap,hardal,mayonez
6-kaymak,tahin v.b.
7-hazır meyve suları, kolalı içeekler, meyveli soda, alkol
8-kızartılmış ve kavrulmuş gıdalar
9-sucuk, pastırma
10-katı yağlar
11-yağlı etler
12-hazır gıdalar
13-salamura yiyecekler
14-sakatatlar

liv valla hepimizi merakta bıraktın,hasetimizden çatlıcaz şimdi:roflol::roflol:bi fotonu koy da anlayalım bari bacımsempatiksalakcinni
ben evlendiğimde 58 kiloydum,benimd de boy 1,67...38 beden giyiyordum,gayet iyiydim bencebilmiyorumkismile
üniv deyken bi ara 52 kiloydum,o zaman çok çok zayıftım,eşim bile söyler hatta,çok zayıftın üzülüyodum senin için diyesırnaşık şey
ahhh ahh eski günler

perperi 100.mesajın hayırlı olsun canım:))

akşam yimeği olarak 1 yumurtayla menemen,salata ve 2-3 dilim kadar halk ekmeği yedim...gene ç.ekmeği kalmamıştı,babam aldı şimdi şükür...haa bi d ebiraz reçel yedim kaçamak olarak:))
güneş yeni azaldı,yürüyüşe gidiyom şimdi...inşllah yarına güzel haberler veririz

Liv sen neden o kadar incelmek istiyosun ki? bence 167 ye 57 kilo süper, 36 beden giyiyor olmalısın. 50 kilo olursan safinaz gibi olma da bilmiyorumkismile

Liv gercekten boydan bi foto koyarmisin yavrum yhaa..

mümkünse göbegini falan da sisir de.. aa vermen gerekiyo diyelim :))

askitom sanki beni hiç görmedin =) kuzum ne giydin çek topigine fot koymuştum ya=)

kızlar bana kilo yakışmıyor istedigim kilo 50 degil zaten 51-52 ama o kiloya düsemiyorum =( 38 bedenim 36 olmak istiyorum ...36 iken çok daha narin duruyordum şimdi öyle değilim pantolonlarım dar geliyor

ebtuna cım erkekler çok zayıf kızları pek begenmezler zaten benim sevgilimde bu halimi begeniyor ama onemli olan benim begenmem

Son düzenleme:
hadi o zaman allah gönlüne göre versin liv:))
doğru diyosun önemli olan bizim kendimizi nasıl görmek istediğimiz...
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır...

36 beden mi o da ne bilmiyorumkismile ben 38 den asagısını gormedim, oda 10 sene onceydi benneyaptımki

yarın benim hesapvereceğim ilk gunn ve cok korkuyorum mafoldumben
bugun yeme yonunden feci bir gundu

sabah herzamaanki kahvaltı,
arada 1 pogaca, 1 kurabiye,
ogleden sonra, 1 kucuk hamburger, ayran, patates kızartması mafoldumben
yatana kadar meyve haricinde bişey yemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…