o annede olmayı bi ben bilirim..onun yüzünden evlilik öncesi verdiğim kilouyu dahada vermek isterken aldım..balık etli bir gelin oldumbilmiyorumkismile..kpss ye gircem bu sene çocukla çalışamıyorum burda..annemin yanına gittim 4 hafta kaldım ama nasıl dikkat ettim anlatamam..o kadar çabaya rağmen kilo aldım azda olsa..şimdi yine haziran ortası gibi gideceiz ben kara kara düşünüyorum inanki.
kızlar sabah tartıldım. 75 kiloyum. 1 kilo verdim
a.s. merhaba kızlar
bundan sonra bende sizlerle olacagım ...umarım güzel paylaşımlarımız olur :1hug:
merhabalar herkeseee...
bilgisayarı bozdum galiba kurcalaya kurcalaya..gülümsemeler gösterilmiyo...
neyse kızlar yaa bende durum aynı ne yazık ki diyetisyene gittiğimdeki kilodayım hala bu da demek oluyo ki geçen haftaya göre kilo almışım...yağ oranımda düşme söz konusu hem de epeyce bi kayıp var ama tartıda çıkmıyo...diyetisyenim ödemimin olduğunu o yüzden giden kiloların belli olmayacağını söyledi..sıcaklar yüzünden olabilirmiş bi de bu ara misafir ağırladım sürekli ayakta durmaktan da olabilir dedi..aslında ben pek anlamıyorum pek şiştiğimi bilmem anca regl zamanı ona da daha 1 hafta var yani...ne yapacağımı şaırdım kafam karşık o kadar da dikkat ediyorum deli gibi yürüyorum daha ne yapayım ben kızlar?moralim bozuk çookk...sinirden ağlayabilirim yani...tel de de görüştük sabırlı olman lazım zeynepçim diyo ama bende artık sabır kalmadı biliyorum yolun başı sayılır ama ne güzel veriyodum noldu böyle birden bire ya???
bol bol su içiyorum belki yarına kadar atarım ödemimi...kızlar bana moral verin noolurrr...kilo vermek bi tarafa almış gibi duruyorum..takımı da olumsuz etkileyecek bu durum((üzgünüm kızlar....
sabırlı davranırsam ödem gidince birden çok zayıflamış gibi olacakmışım..bakalım o günleri bekliyorum sabırrrrlaaa....
hoşbulduk olumunekankayizsmile
böyle sorunca kendimi pembe koltukta gibi hissettim bilmiyorumkismile
25 yaşında 166 -167 boylarında 57 kilo olan bir hatunum ...hedefim 50 -51 civarı olmak kızlar umarım bunu sizlerle başaracagım ...yemek yemeği çok seviyorum bunu nasıl basaracaksam bilemıyorum mafoldumben
istedigim sadece kilo vermekte degil kızlar özellikle son zamanlarda yani son 1-2 senede bel bölgem çok kalınlaştı bacaklarımda öyle mafoldumben bir aralar evde pilates yaptım ama bıraktım şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum zemuszemus
100. mesajın hayırlı olsun perperi
hosgelmissin ..
makyaj topiginden tanisiyoruz bizde.. yani ben seni ordan biliyorum.
liv cnm ben mezun olamiyorumm.. gelen gideni mezun edip diyet yapmamaya devam ediyorum :)))p
birbirimizi gaza getiririz canım ...banada diyet olayları zor geliyor ama yapmak zorundayım=(
kesinlikle cnm öyle :lepi:ah ah sorma banada zor geliyor ama yapıp sonuç alınca tüm sıkıntılar geride kalıyor:lepi:
boşver cnm o sadece kaptanla alakalı sadece kardeş takımın 4. takım olduğunu bildiriyor
yarın kilonu bildir haftaya cumada zaten listede boşluk olunca gireceksin ya ilk hafta zaten deneme süresi oluyor
Liv sen neden o kadar incelmek istiyosun ki? bence 167 ye 57 kilo süper, 36 beden giyiyor olmalısın. 50 kilo olursan safinaz gibi olma da bilmiyorumkismile
Liv gercekten boydan bi foto koyarmisin yavrum yhaa..
mümkünse göbegini falan da sisir de.. aa vermen gerekiyo diyelim :))
liv valla hepimizi merakta bıraktın,hasetimizden çatlıcaz şimdi:roflol::roflol:bi fotonu koy da anlayalım bari bacımsempatiksalakcinni
ben evlendiğimde 58 kiloydum,benimd de boy 1,67...38 beden giyiyordum,gayet iyiydim bencebilmiyorumkismile
üniv deyken bi ara 52 kiloydum,o zaman çok çok zayıftım,eşim bile söyler hatta,çok zayıftın üzülüyodum senin için diyesırnaşık şey
ahhh ahh eski günler
ebtuna cım erkekler çok zayıf kızları pek begenmezler zaten benim sevgilimde bu halimi begeniyor ama onemli olan benim begenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?