Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün farkettim de yazlıklarım daha üstüme olmuyor demekki üstüme bişiler almam için daha vermem lazım 79 olayım alcam ha gayret hadi kızlar 40 beden bir pantolonum vardı çok güzeldi zayınca giyerim demiştim ama şimdi ona bakınca hayal gibi gelmiyor aslında veriyoruz bak ne güzel en azından kışınki halimden 8k,lo aşşadayım yılbaşıydı hedefim ama tamamlayabilirmiyimki yılbaşında daha önümde çok var doktorum 60 diyor ben 50 ayda 6 kilo verirsin dedi ama sınavlarım var ama bir tuhafım hiç okuyamıyorum derslerime çalışamıyorum

bgün akşam biraz fazla kaçırdım salata ,bulgur pilavı yedim kendimi suçlu hissediyorm..öglen yemegimde 2 tane biber dolması ve salataydı..

Son düzenleme:
naptın senlmaz:lmazlmadı canım..fena yapmışın ama..bi daaa olmasın ona göre heeyerimseniben
ayda 4-5 ideal bence..yılbaşına kadarda çok var..verirsin..fıstık gibi kız olcan inanıyorum benŞeniz

livim kirilma canim.. yeni gelenleri bilmem ama bende ilk girdigimde foto koymustum.., hatta sanirim 1-2 hafta öncesinde hepimiz eski ve yeni halimizi ekledik..

üzüldüm simdi bak..

kız neden kırlıyorsun iltifat ediyorlar işte daha ne..
tabiki herkes kendini daha rahat hissetiği görüntüde olmalı,sağlıklı olduğu sürece..bana da daha verme nerene vercen diyorlar ama var işte bana göre..bende 5 kilo vermek daha rahat olmak istiyorum

bu akşam 1,5 dilim kepek ekmek eşliğinde 1 tabak semizotu yedim. üzerine yoğurt dökerek.. Sonra da saat 22:00 gibi 1 dilim kavun. kavun yasaklı meyvelerden değil mi kızlar? Yani sebebini hatırlamıyorum ama sanki yenmemesi gereken bişeydi diye hatırlıyorum

livim kirilma canim.. yeni gelenleri bilmem ama bende ilk girdigimde foto koymustum.., hatta sanirim 1-2 hafta öncesinde hepimiz eski ve yeni halimizi ekledik..

üzüldüm simdi bak..

aşkito annene gitmeden şok diyet yap demişsin..bir kere yaptım bir daah asla yapmam tövbe..5 gün 5 kiloyu yaptım..hem tek tip beslendiğimden sevdiğim şeylerden nefret ettim,et yumurta meyve,patates,
hem vere vere 1.5 kilo verdim
onuda çok dikkat etmeme rağmen geri aldım
hem metabolizmam bozuldu kilo vermem durdumafoldumben

bugünki menüm
sabah
1 kase sütlü mısır gevreği

ara
avuç içi kadar fındık

öğle
taze fasülye çorba

ara limonlu soda

akşam
çorba,yoğurt karpuz

ara
pepino

öncesi yok canım ya..o zamnalar aynalara ve resimlere küşmüştüm..çektirmiyordum kendimi..bilsem bu günlere geleceğimi çekerdim önce sonra diye (

canım neden böyle dedin üzüldüm bak şimdibilmiyorumkismile
bize göre çok zayıfsın ve hala kilo vermek istiyorsun yaa,sanırım arkadaşlara o ilginç geldi..ama ben kendi adıma söyleyeyim çok takdir ettim seni...bana göre ideal kilodasın,hayalimdeki kilodasın hattaboshayallersmileama istediğin kiloya inmek için azmetmiş takıma girmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne kadar güzel bi şey,keşke ben de hep bu azimde olabilseydim...yazdığım mesajda,espiriliydi anlamışsındır diye düşünmüştümbilmiyorumkismile
aşkitonun dediği gib geçen haftalarda hepimiz fotomuzu koyduk...ama böyle bir kural ya da mecburiyet yok,brbirimize moral motivasyon olsun diye şişman ve zayıf hallerimizi ekledika.s
sanırım ilk günden fazla sıkıştırdık seni...yanlış anlama canım...burda gayet samimi bir ortam var,zamanla sen de görürsün inşallah:1hug:
ben kendi adıma seni tanıdığıma ve takımımızda gördüğüme çok sevindim,azmin hırsın bana örnek oldu...herksin olmak istediği kilo farklıdır,kimi 70 olmak ister kimi 50...inşallah hpimiz istediğimiz kilolara ulaşırız:Saruboceq:
istediğin gibi takıl canım sen:dance::içelim:

40-45 dk yürüyüş yaptım...+ egzersizlerimi yaptım
aralarda meyve yedim

yarın çocuklarla hayvanat bahçesine gidicez...o yoğunlukta inşallah unutmam da ayçini ararım...ayçinim gecikirsem sen beni çaldır olur mu?:))

inşallah yarın herkes güzel haberler verir...öpüyorum herkesi,iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…