hadi o zaman allah gönlüne göre versin liv:))
doğru diyosun önemli olan bizim kendimizi nasıl görmek istediğimiz...
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır...
naptın sen36 beden mi o da ne bilmiyorumkismile ben 38 den asagısını gormedim, oda 10 sene onceydi benneyaptımki
yarın benim hesapvereceğim ilk gunn ve cok korkuyorum mafoldumben
bugun yeme yonunden feci bir gundu
sabah herzamaanki kahvaltı,
arada 1 pogaca, 1 kurabiye,
ogleden sonra, 1 kucuk hamburger, ayran, patates kızartması mafoldumben
yatana kadar meyve haricinde bişey yemeyi düşünmüyorum
ayda 4-5 ideal bence..yılbaşına kadarda çok var..verirsin..fıstık gibi kız olcan inanıyorum benŞenizbugün farkettim de yazlıklarım daha üstüme olmuyor demekki üstüme bişiler almam için daha vermem lazım 79 olayım alcam ha gayret hadi kızlar 40 beden bir pantolonum vardı çok güzeldi zayınca giyerim demiştim ama şimdi ona bakınca hayal gibi gelmiyor aslında veriyoruz bak ne güzel en azından kışınki halimden 8k,lo aşşadayım yılbaşıydı hedefim ama tamamlayabilirmiyimki yılbaşında daha önümde çok var doktorum 60 diyor ben 50 ayda 6 kilo verirsin dedi ama sınavlarım var ama bir tuhafım hiç okuyamıyorum derslerime çalışamıyorum
kızlar anlamayamadım sizin fot istediginizi ? herkesten boyle fot mu istiyorsunuz
daha onceden kilitlenen ne giydin çek topigine koyuyordum orada beni goren gormustur zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-misafirlere-kapali-versiyonu-2960-a-171.html
ama kilitlenince butun fot kaldırdım...
yalnız ben bu tavrınızdan dolayı kırıldım bilesiniz...
livim kirilma canim.. yeni gelenleri bilmem ama bende ilk girdigimde foto koymustum.., hatta sanirim 1-2 hafta öncesinde hepimiz eski ve yeni halimizi ekledik..
üzüldüm simdi bak..
kızlar anlamayamadım sizin fot istediginizi ? herkesten boyle fot mu istiyorsunuz
daha onceden kilitlenen ne giydin çek topigine koyuyordum orada beni goren gormustur zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-misafirlere-kapali-versiyonu-2960-a-171.html
ama kilitlenince butun fot kaldırdım...
yalnız ben bu tavrınızdan dolayı kırıldım bilesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?