Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sempatiksalakcinni
anam sinemamı hastayım bende geliyorum yanınaza yer açın baken oradan banada:lepi:

hoşgeldin liv. benim de uğurlu sayım 7, ve bu takım bana gerçekten uğur getirdi.

selam kızlarkaydirigubbakcemile2...
liv hoşgeldin canıma.s....ofte de okumuştum diyet topiklerinden birinde liv diye biri var bekleyen,10bin küsür mesajı var onu alalım mı diyorlardı?bilmiyorumkismilemsj sayısıyla ne alakası var ki demiştim içimdenfisfisfis...buraya gelmişsin demek...hoşgeldin canımopuyorumnanaktan...inşallah güzel paylaşmlar yaparızkaydirigubbakcemile5

aslı dün net gitti birden,ben de anlamadım:uhm:...müfettiş işi için teşekkür ederim,her şeyim tamdı,ama pek bakmadı,ben zorla gösterdim bazı şeyleri:bbo:...

neyse...
sabah kahvaltım
yarım poğaça,1 kk peynir,domates,salatalık biber
öğlen bi veliye gittik,2 küçük sigara böreği yedim,biraz lohusa şerbeti içtim
hepinizi öperimkaydirigubbakcemile3

s.zeynep canım niye öyle olmuş ki şaşırdım ben de...ama dyetisyenin dediği gibi olur inşallah,moralini bozma,aynen devam et...

perperi sen de nasıl olsa kilo alıyorum diye kendini salma...lütfen diyete uymaya çalış,çocuğu annenlere bırakıp yürüyüşe çık...onlar çok güzel mamalar yaparlar,gezmelere vs gidilir,gelen giden olur biliyorum...ama sadece sana göre olan şeyleri ye canım...düğüne az kalmış bak,üzülme sonra...

gamze seni de tebrik ediyorum,çok güzel

doğru valla ebtuna cım haklısın.. artık bugün itibariyle silkindim kendime geldim.. valla yok öyle hatrı kalır canım çekti.. inşallah birlikte kilo vermeye devam..

hoşgeldin canım. burda online gözüküyodun da ondan merak ettimmsnden çıkınca.

canım diyetisyenlerin ya da fitness salonlarının özel tartıları var onlar yağ kas yüzdesini ölçebiliyolar..benim durumum da aynı senin gibi incelme var gayet net bi şekilde ama tartıda kendini belli eden bişey yok..e hal böyle olunca da üzülüyorum..bi de yağ oranım hatırı sayılır şekilde düştü %37.1 den %34.7 ye yani diyetisyenim diyo ki en azından 2 kilo bi kaybın var ama vücudun ödem yapmış tartıda göremiyoruz bu sonucu diyor..yapabilecek tek şey de sabırlı olacaksın diyo kilolar birden gidecek o zamanı hayal et moralini bozma diyo saolsun çok motive etti beni hakkını yiyemem...benim asıl üzüntüm buraya kilo almış görünmemneyse haftaya telafi ederim fazlasıyla inşallah...bakalım bugün bolca su içiyorum gün doğmadan neler doğar:lepi:

kızlar bugün koşturmacadan neler yediğimi yazamadım

sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 koca kupa çay(1 kesmeşekerle)
domates

ara:
16 adet erik

öğle:
5 kaşık taze fasuye
1 dilim beyaz ekmek (kalınca)

ara:
24 adet kiraz

akşam:
kıymalı bezelyem var
1 dilim ekmek
yoğurt

ara:
2 adet meyve

şimdi de yürüyüşümü yapmaya gidiyorum kızlar...70 dk..

haklısın emoş ama çok gıcık oldum yaaa...o kadar uğraşıyorum sonucu göremeyince üzülüyorum açıklaması bile olsa kafaya takıyorum mahcup oldum size karşı da...:kedi:

şimdi ben kahvaltıyı geç yaptım ya bugün.. 11 de kahvalı ettim.. 2:30 gibi de çilek kiraz karışımı meyvemi yedim.. şimdi 2 saat sonra ne yemeliyim sizce. yine bir ara ögun mu yapsam ki 2 saat sonra akşam yemegini yiyebileyim. Yoksa yemek yiyip 2 sat sonra süt filan mı içsem. Geç kalkınca bünye sapıtıyor işte. Cevp yazarsanız geldiğimde okurum şimdi çıkmalıyım da

aa ciddimisin ya mesaja göre adammı çağırılırmış beni kimse almazdı o zmn benim mesaj daha kaç düşün artık 2000 varmı aylardır yazışmamıza rağmen delikafadulden ki ben herbirinizin mesajına yorum yapıyorum laelaelaelaelaeçok saçma bence :roflol:

ben öleyim o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim yeni üyeliğimin 99 tane mesajı var sadece.. işte bu da 100. mesajım

100. mesajın hayırlı olsun perperi

hey allahım ya......

Son düzenleme:
oooooooo mrb cnm olumunekankayizsmile inan bende son zamanlarda birsey izleyemıyorum ...
inş cnm istedigimiz kiloya düşeriz :Saruboceq:

sempatiksalakcinni

anam sinemamı hastayım bende geliyorum yanınaza yer açın baken oradan banada:lepi:
gel tabi bekleriz opuyorumnanaktan
hoşgeldin liv. benim de uğurlu sayım 7, ve bu takım bana gerçekten uğur getirdi.
hosbulduk cnm inş hepimize ugur getirir

hoşbulduk cnm
aaaa gerçekten mi aaay koptum :roflol:yahu bunun msj sayısı ile ne ilgisi var akannehir
"7" takımda olmaktan çok mutluyum canlar

kızlar gun içinde neler yedigimizi neler yaptıgımızı fln mı paylaşacagız :kedi:

bence bugünlük saat 5 gibi ana öğün+ yoğurt ye, akşam 19.30 gibi ana öğün, gece 10 gibi meyve ye. ama 12den önce yatmıcaksan eğer.

liv adın ve yaşın kaç güzelim

bu arada takım kurallarımızı koyarım birazdan kabul edecekmisin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…