liv hoşgeldin canım sinema kulübünden tanışıyoruz lakin vbne uzun zamndır film izlemeye vakit bile bulamıyorum.
sende ben gibi sıkılaşmak istiyorsun..bende 5 kilo falan vermek istiyorum belim kalın..inşallah hedefimize ulaşırız..
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
yukarda bir çogunu anlattım digerlerini yanıtlayım hemen
çookkkkk yemek yedigim için kilo aldım ama zayflayacagıma inanıyorum opuyorumnanaktan
izmir karşıyakada oturuyorum cnm
aaaaaay kızlar 7 rakamının şansına inan bir hatunum ...takımınızın "7" olması beni dahada heyecanlandırdı =)
selam kızlarkaydirigubbakcemile2...
liv hoşgeldin canıma.s....ofte de okumuştum diyet topiklerinden birinde liv diye biri var bekleyen,10bin küsür mesajı var onu alalım mı diyorlardı?bilmiyorumkismilemsj sayısıyla ne alakası var ki demiştim içimdenfisfisfis...buraya gelmişsin demek...hoşgeldin canımopuyorumnanaktan...inşallah güzel paylaşmlar yaparızkaydirigubbakcemile5
aslı dün net gitti birden,ben de anlamadım:uhm:...müfettiş işi için teşekkür ederim,her şeyim tamdı,ama pek bakmadı,ben zorla gösterdim bazı şeyleri:bbo:...
neyse...
sabah kahvaltım
yarım poğaça,1 kk peynir,domates,salatalık biber
öğlen bi veliye gittik,2 küçük sigara böreği yedim,biraz lohusa şerbeti içtim
hepinizi öperimkaydirigubbakcemile3
ay kızlarcım dün sankim çekip gitmiş gibi olmuşum. Kızım uynmıştı onu emzirmeye gittim. derken uyuyakalmışım filan. Annem az yiyorsun böyle az yiyerek zayıflanmaz deyip beni tahrik ediyor. 1 haftayı böyle geçirdim ama bu hafta böyle olmasına izin vermeyeceğim. Hadi bakalım Allah bana sabır versin
Sabah çok geç kalktık bugün. 11 de kahvaltıya oturabildik ancak. 2 dilim kepek ekmegi ile yagsız süt lorundan salata ve 2 çatal yumurta ile yaptım kahvaltımı. Anca oturabildim bulaşıkları yerleştir makinaya at filan. Şimdi meyve yiyeceğim. Dün birinden duydum çileğin yarıdan fazlası suymuş ve diyet yapanlara önerilen bir meyveymiş. Ben bilmiyordum valla.. Şimdi biraz çilek ve kiraz yiyeceğim. Bakayım 1 porsiyonda ne kadar yemeliymişim..
Sailormon şekerim bende de inanılmaz bir incelme var. Pantalonlar resmen belimden düşüyor ama gel gelelim 2 kg almış durumdayım. Nasıl oluyor vallahi anlamıyorum. Önümüzdeki günlerde adet olmayı bekliyorum onunla mı alakası var yoksam pis boğazlık edip yediklerimle mi alakası var hiç bilmiyorum. Yağ kaybım var mı onu da ölçtürmek isterdim aslında ama burada onu yaptırabileceğim bir yer var mı hiç bilmiyorum..
s.zeynep canım niye öyle olmuş ki şaşırdım ben de...ama dyetisyenin dediği gibi olur inşallah,moralini bozma,aynen devam et...
perperi sen de nasıl olsa kilo alıyorum diye kendini salma...lütfen diyete uymaya çalış,çocuğu annenlere bırakıp yürüyüşe çık...onlar çok güzel mamalar yaparlar,gezmelere vs gidilir,gelen giden olur biliyorum...ama sadece sana göre olan şeyleri ye canım...düğüne az kalmış bak,üzülme sonra...
gamze seni de tebrik ediyorum,çok güzel
inşallah birden kilolar gidince bu üzüntünü unutuverirsin canım.. Dert etme sen..
liv hoşgeldin canıma.s....ofte de okumuştum diyet topiklerinden birinde liv diye biri var bekleyen,10bin küsür mesajı var onu alalım mı diyorlardı?bilmiyorumkismilemsj sayısıyla ne alakası var ki demiştim içimdenfisfisfis...buraya gelmişsin demek...hoşgeldin canımopuyorumnanaktan...inşallah güzel paylaşmlar yaparızkaydirigubbakcemile5
aslı dün net gitti birden,ben de anlamadım:uhm:...müfettiş işi için teşekkür ederim,her şeyim tamdı,ama pek bakmadı,ben zorla gösterdim bazı şeyleri:bbo:...
neyse...
sabah kahvaltım
aa ciddimisin ya mesaja göre adammı çağırılırmış beni kimse almazdı o zmn benim mesaj daha kaç düşün artık 2000 varmı aylardır yazışmamıza rağmen delikafadulden ki ben herbirinizin mesajına yorum yapıyorum laelaelaelaelaeçok saçma bence :roflol:
oooooooo mrb cnm olumunekankayizsmile inan bende son zamanlarda birsey izleyemıyorum ...liv hoşgeldin canım sinema kulübünden tanışıyoruz lakin vbne uzun zamndır film izlemeye vakit bile bulamıyorum.
sende ben gibi sıkılaşmak istiyorsun..bende 5 kilo falan vermek istiyorum belim kalın..inşallah hedefimize ulaşırız..
gel tabi bekleriz opuyorumnanaktansempatiksalakcinni
anam sinemamı hastayım bende geliyorum yanınaza yer açın baken oradan banada:lepi:
hosbulduk cnm inş hepimize ugur getirirhoşgeldin liv. benim de uğurlu sayım 7, ve bu takım bana gerçekten uğur getirdi.
neyse...
sabah kahvaltım
şimdi ben kahvaltıyı geç yaptım ya bugün.. 11 de kahvalı ettim.. 2:30 gibi de çilek kiraz karışımı meyvemi yedim.. şimdi 2 saat sonra ne yemeliyim sizce. yine bir ara ögun mu yapsam ki 2 saat sonra akşam yemegini yiyebileyim. Yoksa yemek yiyip 2 sat sonra süt filan mı içsem. Geç kalkınca bünye sapıtıyor işte. Cevp yazarsanız geldiğimde okurum şimdi çıkmalıyım da
liv adın ve yaşın kaç güzelim
bu arada takım kurallarımızı koyarım birazdan kabul edecekmisin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?