Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben girdimmi listeye bildirirsen sevinirim..ilk giriş kilom 68 biraz verdim gibi 66.9 çıktım bu sabah..kaydirigubbakcemile2

anladım canım ilk giriş kilom 68.gruba gireli 5 gün oldu galiba ..

günaydın arkadaşlar sabah menümü yazayım size, sütlü nescafe yumurta,zetin domates ve kepek ekmegi 1 dilim..rada 2-3 tane ceviz yemegi planlıyorum.bugün arkadaşlarımla buluşacagım inşallah diyeti bozmam ..

benim oğlan da 15 aylık :)benim de kemiklerim ağır bence çünkü kalça kemiğim geniş mesela ince belli çay bardağı gibi vücudum

vayy ne güzel..ben salı günü regl oldum inşallah yarına fazla çıkmam şişkinliğim geçmiştir şimdiye kadar herhalde.yarın sabah tartılırım.

yeni listemiz

yarisci
zalimi
askito
ebtuna
pregant
perperi
genciza
sailormoon
nesibe62
gmzza
ohcanimadedsin
zeynep_o5

merhabalar herkeseee...
bilgisayarı bozdum galiba kurcalaya kurcalaya..gülümsemeler gösterilmiyo...
neyse kızlar yaa bende durum aynı ne yazık ki diyetisyene gittiğimdeki kilodayım hala bu da demek oluyo ki geçen haftaya göre kilo almışım...yağ oranımda düşme söz konusu hem de epeyce bi kayıp var ama tartıda çıkmıyo...diyetisyenim ödemimin olduğunu o yüzden giden kiloların belli olmayacağını söyledi..sıcaklar yüzünden olabilirmiş bi de bu ara misafir ağırladım sürekli ayakta durmaktan da olabilir dedi..aslında ben pek anlamıyorum pek şiştiğimi bilmem anca regl zamanı ona da daha 1 hafta var yani...ne yapacağımı şaırdım kafam karşık o kadar da dikkat ediyorum deli gibi yürüyorum daha ne yapayım ben kızlar?moralim bozuk çookk...sinirden ağlayabilirim yani...tel de de görüştük sabırlı olman lazım zeynepçim diyo ama bende artık sabır kalmadı biliyorum yolun başı sayılır ama ne güzel veriyodum noldu böyle birden bire ya???
bol bol su içiyorum belki yarına kadar atarım ödemimi...kızlar bana moral verin noolurrr...kilo vermek bi tarafa almış gibi duruyorum..takımı da olumsuz etkileyecek bu durum((üzgünüm kızlar....
sabırlı davranırsam ödem gidince birden çok zayıflamış gibi olacakmışım..bakalım o günleri bekliyorum sabırrrrlaaa....

canım üzülme yağların gitmesi zaten amacımız. kiraz çok güzel ödem attırıyomuş. sapını kaynatıp içince de çok iyi geliyormuş. ben denicem.

hoşgeldin liv...bol katılımlar dilerim:)))
anlatsana biraz kendini...

hoşbulduk olumunekankayizsmile

böyle sorunca kendimi pembe koltukta gibi hissettim bilmiyorumkismile
25 yaşında 166 -167 boylarında 57 kilo olan bir hatunum ...hedefim 50 -51 civarı olmak kızlar umarım bunu sizlerle başaracagım ...yemek yemeği çok seviyorum bunu nasıl basaracaksam bilemıyorum mafoldumben

istedigim sadece kilo vermekte degil kızlar özellikle son zamanlarda yani son 1-2 senede bel bölgem çok kalınlaştı bacaklarımda öyle mafoldumben bir aralar evde pilates yaptım ama bıraktım şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum zemuszemus

liv hoşgeldin cnm bol paylaşımda bulunman dileğiyle

aramıza hoşgeldin kendini tanıtırmısın bize

ismin nedir izmirin neresinde oturuyon

yaş kaç

nasıl kilo aldın

hedef kilon kaç

boy kaç

:sm_confused:

hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
yukarda bir çogunu anlattım digerlerini yanıtlayım hemen

çookkkkk yemek yedigim için kilo aldım ama zayflayacagıma inanıyorum opuyorumnanaktan

izmir karşıyakada oturuyorum cnm

aaaaaay kızlar 7 rakamının şansına inan bir hatunum ...takımınızın "7" olması beni dahada heyecanlandırdı =)

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ıKı TAKIMIN KARARI BELıRLEYıCı OLACAK EĞER ıKıSıDE HAYIR DERSE KABUL EDıLMEYECEK EĞER BıRı EVET DERSE BU KURALLAR GEÇERLı OLACAK:lepi:

ay kızlarcım dün sankim çekip gitmiş gibi olmuşum. Kızım uynmıştı onu emzirmeye gittim. derken uyuyakalmışım filan. Annem az yiyorsun böyle az yiyerek zayıflanmaz deyip beni tahrik ediyor. 1 haftayı böyle geçirdim ama bu hafta böyle olmasına izin vermeyeceğim. Hadi bakalım Allah bana sabır versin
Sabah çok geç kalktık bugün. 11 de kahvaltıya oturabildik ancak. 2 dilim kepek ekmegi ile yagsız süt lorundan salata ve 2 çatal yumurta ile yaptım kahvaltımı. Anca oturabildim bulaşıkları yerleştir makinaya at filan. Şimdi meyve yiyeceğim. Dün birinden duydum çileğin yarıdan fazlası suymuş ve diyet yapanlara önerilen bir meyveymiş. Ben bilmiyordum valla.. Şimdi biraz çilek ve kiraz yiyeceğim. Bakayım 1 porsiyonda ne kadar yemeliymişim..
Sailormon şekerim bende de inanılmaz bir incelme var. Pantalonlar resmen belimden düşüyor ama gel gelelim 2 kg almış durumdayım. Nasıl oluyor vallahi anlamıyorum. Önümüzdeki günlerde adet olmayı bekliyorum onunla mı alakası var yoksam pis boğazlık edip yediklerimle mi alakası var hiç bilmiyorum. Yağ kaybım var mı onu da ölçtürmek isterdim aslında ama burada onu yaptırabileceğim bir yer var mı hiç bilmiyorum..

liv hoşgeldin canım sinema kulübünden tanışıyoruz lakin vbne uzun zamndır film izlemeye vakit bile bulamıyorum.
sende ben gibi sıkılaşmak istiyorsun..bende 5 kilo falan vermek istiyorum belim kalın..inşallah hedefimize ulaşırız..

cnm belki spordan dolayı bir sıkılaşma olabilir ondan yani kilo alsanda sıkısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…