yok tatlum var olmaz olurmu meral haftaya çıkıyor nasılsa kalan bir kişiyi haftaya alcam
ohcanımadeğsin eğer bir aksilik olmazsa seni takıma alıyorum canım hayırlı olsun hepimize bol paylaşımlı bir 7. takıma hoşgeldin dadlum
ohcanımadeğsin bu hafta listedesin cnm bnm cumaki kilonu tekrar bildirirmisin
gmzzga cnm takım kurallarımız gereği 7 günlük kilo baz alınır ve yarışmacıya 1 hafta süre tanırız
haftaya listeye girersin cnm bnm
ama verdikçe ve güzel göründükçe zaten kendiliğinden gaza gelip iradeye sahip oluyorsun değilmi..bide övgüler geldimi ohhh.
kızım 14 aylık canım
bak aslında şuan hiç 76 gibi durmuyorsun spor çok sıkılaştırmış..
kas kemik ağırlığı kilolu görünmede de etkili..benim hem kalça kemiklerim hem omuzların sırtım geniştir..yüzücü kızların nasıl omuzları geniş olur öyle bir fizyolojim var o yüzden biraz kilo alsam çirkin duruyor..geniş kocaman duruyorum..şuan olduğum kilomdan fazla gösteriyorum..inşallah bakalım şu egzersizlerle sıkılaşsak biraz.:Saruboceq:
a.s. merhaba kızlar
bundan sonra bende sizlerle olacagım ...umarım güzel paylaşımlarımız olur :1hug:
kızlar sabah tartıldım. 75 kiloyum. 1 kilo verdim
merhabalar herkeseee...
bilgisayarı bozdum galiba kurcalaya kurcalaya..gülümsemeler gösterilmiyo...
neyse kızlar yaa bende durum aynı ne yazık ki diyetisyene gittiğimdeki kilodayım hala bu da demek oluyo ki geçen haftaya göre kilo almışım...yağ oranımda düşme söz konusu hem de epeyce bi kayıp var ama tartıda çıkmıyo...diyetisyenim ödemimin olduğunu o yüzden giden kiloların belli olmayacağını söyledi..sıcaklar yüzünden olabilirmiş bi de bu ara misafir ağırladım sürekli ayakta durmaktan da olabilir dedi..aslında ben pek anlamıyorum pek şiştiğimi bilmem anca regl zamanı ona da daha 1 hafta var yani...ne yapacağımı şaırdım kafam karşık o kadar da dikkat ediyorum deli gibi yürüyorum daha ne yapayım ben kızlar?moralim bozuk çookk...sinirden ağlayabilirim yani...tel de de görüştük sabırlı olman lazım zeynepçim diyo ama bende artık sabır kalmadı biliyorum yolun başı sayılır ama ne güzel veriyodum noldu böyle birden bire ya???
bol bol su içiyorum belki yarına kadar atarım ödemimi...kızlar bana moral verin noolurrr...kilo vermek bi tarafa almış gibi duruyorum..takımı da olumsuz etkileyecek bu durum((üzgünüm kızlar....
sabırlı davranırsam ödem gidince birden çok zayıflamış gibi olacakmışım..bakalım o günleri bekliyorum sabırrrrlaaa....
:lepi::lepi: tebrikler canım...Allah arttırsın verdiğin kilolarıa.s.
hoşgeldin liv...bol katılımlar dilerim:)))
anlatsana biraz kendini...
liv hoşgeldin cnm bol paylaşımda bulunman dileğiyle
aramıza hoşgeldin kendini tanıtırmısın bize
ismin nedir izmirin neresinde oturuyon
yaş kaç
nasıl kilo aldın
hedef kilon kaç
boy kaç
:sm_confused:
Bir öneri değerlendirilmeden yeni bir öneri de sunulmuş..
Nazcım lütfen sen kendi önerinin oylanıp oylanmadığını takip et..
Benim oylamaya sunduğum önerinin linki şuydu:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428
Gelen Cevaplar:
2. Takım : EVET
3. Takım : ?
4. Takım : EVET
5. Takım : EVET
6. Takım : HAYIR (Yeni bir önerisi var)
7. Takım : EVET
8. Takım : HAYIR
13. Takım : HAYIR
14. Takım : ?
Kalan beş takımdan da üç vakte kadar yanıt gelecek herhalde.. yerimseniben
ay kızlarcım dün sankim çekip gitmiş gibi olmuşum. Kızım uynmıştı onu emzirmeye gittim. Derken uyuyakalmışım filan. Annem az yiyorsun böyle az yiyerek zayıflanmaz deyip beni tahrik ediyor. 1 haftayı böyle geçirdim ama bu hafta böyle olmasına izin vermeyeceğim. Hadi bakalım allah bana sabır versin
sabah çok geç kalktık bugün. 11 de kahvaltıya oturabildik ancak. 2 dilim kepek ekmegi ile yagsız süt lorundan salata ve 2 çatal yumurta ile yaptım kahvaltımı. Anca oturabildim bulaşıkları yerleştir makinaya at filan. şimdi meyve yiyeceğim. Dün birinden duydum çileğin yarıdan fazlası suymuş ve diyet yapanlara önerilen bir meyveymiş. Ben bilmiyordum valla.. şimdi biraz çilek ve kiraz yiyeceğim. Bakayım 1 porsiyonda ne kadar yemeliymişim..
Sailormon şekerim bende de inanılmaz bir incelme var. Pantalonlar resmen belimden düşüyor ama gel gelelim 2 kg almış durumdayım. Nasıl oluyor vallahi anlamıyorum. önümüzdeki günlerde adet olmayı bekliyorum onunla mı alakası var yoksam pis boğazlık edip yediklerimle mi alakası var hiç bilmiyorum. Yağ kaybım var mı onu da ölçtürmek isterdim aslında ama burada onu yaptırabileceğim bir yer var mı hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?