Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli aksamlar...balli tuzum ajanlik yapmis..ben aydjnlik getireyim
saat 7de kocami yola salarken cay ve kek
saat 11de cay ve cevizli pohaca
saat 6da kofte,domates,salatalik,2siyah ekmek,yogurt corbasi
saat 9da iftarda 1tavuk,5patates dilimi,4karpuz,yarim siyah ekmek...
2litre su..
1,5saat gezdik balli tuzla,45 dakika leslie yaptim
simdi soyleyin bakalim burda ne varki?????
bu kadar azarla yediyimi nasil yedimseeee anlamadjm gitti....

Kuzucummm bu az mı sana göre

Yaptığın o yürüyüşler belki yediğin kekin kalorisini yakmıştır...onun dışında bu yediklerin asla diyet menüsü değil ki tatlım...kaç tane köfte yedin?ızgara mı Kızartma mı mesela...tavuk Haşlama mı?bunlar önemli..,

Canım ya çok zor kulağın kapıda beklemek gelince acaba nasıl tavır alsam diye düşünmek ortamı düzeltmek istemek ama amacından da vazgeçmemek hepimizin yaşadığı Şeyler ama geçer inşallah eşin belki senden ayrı kalmaya dayanamıyodur belki onunda planları vardır ilk başta 2 ay demeseydinde sonradan uzatsaydın olurmuydu acaba.benim eşimde tartışmamak için senin Dediğin gibi yapardı bende o gelince hafızamı kaybetmiş hiç bişey olmamış gibi yapardım (zorda olsa) benimkinde hep işe yarardı bende istediğime ulaşırdım bi dene yapabilirsen

Canım kafasını toparlayıp gelir belki özür diler...sende gelip Konuşmak isterse sessiz kalmaya çalış olur mu?

1kofte,az yagda kizartma.tavukda kizartma

yeni vaktim oldu girmeye, bu gün evdeydim, vaktim olmadı girmeye,

geçmiş olsun canım, daha iyi misin? birazdan geçmişe daha iyi bakacağım

kiloda gayet iyi en azından istikrarlı gidiyorsun,

motivasyonum düşmedi, iyi gidiyor :)

benim kilom bi garip, dün 65.8 idim bu gün 64.7 çıktım, doğru olabilir mi 1 günde 1,1 kg gitmiş

sahur

2 yumurta
3 kaşık lor
salata

iftar
köfte
salata
bol ayran
2 kurabiye

Kız dedim sarayca yoksa kesin kaçamak yaptı...yanılmışım

kız aydan neresi az bunun

kek, poğaça, kızartma, patates

senin ballı duz

Ne güzel Selinim,çok sevindim...hangi Kitabı'nı okuyor arkadaşın?
Allah'ıma Sefere Çıktım'ı okuyor ablam.

Aydan bu ne ya, her ögünün dolu dolu maşallah Ballı Tuzun yerinde olsam en az 1 saat yürü derdim
Ama bence sahura 1 yumurta+domates+salatalık daha güzel olurdu çok az ekmek yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…