Menünü bi yaz hele AydanımYaaa az yedjm ne yedimki...
Yazdim kuzumMenünü bi yaz hele Aydanım
Kuzucummm bu az mı sana göreHayirli aksamlar...balli tuzum ajanlik yapmis..ben aydjnlik getireyim
saat 7de kocami yola salarken cay ve kek
saat 11de cay ve cevizli pohaca
saat 6da kofte,domates,salatalik,2siyah ekmek,yogurt corbasi
saat 9da iftarda 1tavuk,5patates dilimi,4karpuz,yarim siyah ekmek...
2litre su..
1,5saat gezdik balli tuzla,45 dakika leslie yaptim
simdi soyleyin bakalim burda ne varki?????
bu kadar azarla yediyimi nasil yedimseeee anlamadjm gitti....
Canım ya çok zor kulağın kapıda beklemek gelince acaba nasıl tavır alsam diye düşünmek ortamı düzeltmek istemek ama amacından da vazgeçmemek hepimizin yaşadığı Şeyler ama geçer inşallah eşin belki senden ayrı kalmaya dayanamıyodur belki onunda planları vardır ilk başta 2 ay demeseydinde sonradan uzatsaydın olurmuydu acaba.benim eşimde tartışmamak için senin Dediğin gibi yapardı bende o gelince hafızamı kaybetmiş hiç bişey olmamış gibi yapardım (zorda olsa) benimkinde hep işe yarardı bende istediğime ulaşırdım bi dene yapabilirsenSelam arkadaşlar Bugün gelemedim muhabbete geçmişinde okuyamadim
Valiz hazırla temizlik yemek derken akşam oldu ben bugun cis yedim abarttim hatta
Sahur.su
İftar 1 tabak patlıcan yemeği
1 kabak dolma sı 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
Ve malesef cislar ve yine cislar Üzgünüm moralim bozulunca yine aynı şeyi yaptım
Eşimle tartıştık 10 ay hiç ailemin yanına gitmiyorum şimdi 2 ay kalmak istiyorum dedim fırtına çıktı yarın gelemeyebilirim iyi akşamlar rahatlamak istiyorum duş alıp belki yatarım eşim bu arada gelir belki kapıyı çarpıp çıktı bundan nefret ediyorum birgün de ben yapmak istiyorum gitmek nasıl biseymis arkadaki nasıl diye düşünmeden hepinizi öptüm belki yatmadan gelirim
sağol Yaseminim..
canım geçmiş olsun allah acil falar versin inşaallahSağol Aynuram...toparlarım inşallah bikaç güne..
sağol Fatmacım..canım geçmiş olsun allah acil falar versin inşaallah
iyi akşamlar hanımlar inşaallah iyisinizdir bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
çok az ekmek peynir
iftar
2 3 dlm çav ekmeği
2 tabak yeşil fasulye
salata
1 2 kaşik civarında bulgur pilavı
muhabetle sevgiler
Canım kafasını toparlayıp gelir belki özür diler...sende gelip Konuşmak isterse sessiz kalmaya çalış olur mu?Selam arkadaşlar Bugün gelemedim muhabbete geçmişinde okuyamadim
Valiz hazırla temizlik yemek derken akşam oldu ben bugun cis yedim abarttim hatta
Sahur.su
İftar 1 tabak patlıcan yemeği
1 kabak dolma sı 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
Ve malesef cislar ve yine cislar Üzgünüm moralim bozulunca yine aynı şeyi yaptım
Eşimle tartıştık 10 ay hiç ailemin yanına gitmiyorum şimdi 2 ay kalmak istiyorum dedim fırtına çıktı yarın gelemeyebilirim iyi akşamlar rahatlamak istiyorum duş alıp belki yatarım eşim bu arada gelir belki kapıyı çarpıp çıktı bundan nefret ediyorum birgün de ben yapmak istiyorum gitmek nasıl biseymis arkadaki nasıl diye düşünmeden hepinizi öptüm belki yatmadan gelirim
1kofte,az yagda kizartma.tavukda kizartmaKuzucummm bu az mı sana göre
Yaptığın o yürüyüşler belki yediğin kekin kalorisini yakmıştır...onun dışında bu yediklerin asla diyet menüsü değil ki tatlım...kaç tane köfte yedin?ızgara mı Kızartma mı mesela...tavuk Haşlama mı?bunlar önemli..,
Geçmiş olsun ablam..sağol Fatmacım..
Sen antepte misin canm?canım sendemi anteplisin pazarlarda bulabilirsin burda yalnız lolaz denir
Sarayca kayb olduysa demekki cıssla meşkul...sarayca nerelerde pek göremiyorum
yeni vaktim oldu girmeye, bu gün evdeydim, vaktim olmadı girmeye,menümü yazayım..Sarayca motivasyonun mu düştüüüüüü,ne alemdesin..
sahur:çeyrek muz ve sütlü yulaf ezmesi
İftar:1 tabak yaz türlüsü,pide,karpuz,yarım bardak şalgam
kilom:73.5 (-100 gram düne göre)
Kız dedim sarayca yoksa kesin kaçamak yaptı...yanılmışımyeni vaktim oldu girmeye, bu gün evdeydim, vaktim olmadı girmeye,
geçmiş olsun canım, daha iyi misin? birazdan geçmişe daha iyi bakacağım
kiloda gayet iyi en azından istikrarlı gidiyorsun,
motivasyonum düşmedi, iyi gidiyor :)
benim kilom bi garip, dün 65.8 idim bu gün 64.7 çıktım, doğru olabilir mi 1 günde 1,1 kg gitmiş
sahur
2 yumurta
3 kaşık lor
salata
iftar
köfte
salata
bol ayran
2 kurabiye
Hayirli aksamlar...balli tuzum ajanlik yapmis..ben aydjnlik getireyim
2litre su..
Allah'ıma Sefere Çıktım'ı okuyor ablam.Ne güzel Selinim,çok sevindim...hangi Kitabı'nı okuyor arkadaşın?
Hayirli aksamlar...balli tuzum ajanlik yapmis..ben aydjnlik getireyim
2litre su..
iyi akşamlar hanımlar inşaallah iyisinizdir bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
çok az ekmek peynir
iftar
2 3 dlm çav ekmeği
2 tabak yeşil fasulye
salata
1 2 kaşik civarında bulgur pilavı
muhabetle sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?