Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese selamlar Aranızda olmayı çok özledim ya böyle uzak kalmak çok kötü Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah. Vuhuu kaçaklar olarak bomba gibii gelicez ama ben tatildeyim diye çok abartmamışımdır umarım hala tartılmadımm Herkese iyi akşamlar

Hayırlı yolculuklar...

Ne güzel Selinim,çok sevindim...hangi Kitabı'nı okuyor arkadaşın?

Aminn arkadaşım
Rabbim bu gaflet uykusundan uyandırsın İslam alemini

Geçmiş olsun
Öğünlerimiz değiştiği için mide bağırsaklar şok yaşıyo
Ilık süt iç hafif ye düzelir inşallah

Delimisin kız ne kırılması,herkes fikrini söylemekte serbest,hepimiz,takımımızın her biri üyesi...sana iyi tatiller,iyi gezmeler...fırsat buldukca gel...

Dua etmekten başka çaremiz yok hülyacım
Devletin gücü herseye yetmiyor malesef
Tüm İslam alemi zulm Altın'da
Arapların umurunda değil
Medet Türkiye demekten başka çareleri yok
Siyasi oyunlar maddi planlar insanların ölümlerine sebep oluyor Bir avuç insanın Politikaları neden Zulm üzerinden oluyor
bizler görmüyoruz
Yaşanılanların çok uzağındayız
Dünya duyarsız kalıyor
Rabbim korusun
Rabbim zulm edenleri kahhar sıfatıyla kahretsin
Öyle bir bela versinki onlara kendi dertlerinden unutsun savunmasız masum insanları

Menümü yazayim.
Sahur
1 haşlama yumurta
Domates salatalık
2 dilim Peynir
yarım çörek
İftar
Yarım kase hazıriskembe çorbası
2 kaşık kuru fasulye
3 kasik bulgur pilavı
3 parça kırmızı et ( yagliydi kaburga)
Salata

Çay
1 dilim baklava 1 kaşık sade dondurma
spor yok ama egzersiz yapcam kafaya koydum
Ben kaçar kızlar .dışarısı gene soğuk. .

Uzat bisikleti eliptik bisiklet aslında ama spor salonunda öyle diyolar diye öyle yazdım koşma hareketini yaptırıyo ayakta

Selam arkadaşlar Bugün gelemedim muhabbete geçmişinde okuyamadim
Valiz hazırla temizlik yemek derken akşam oldu ben bugun cis yedim abarttim hatta
Sahur.su
İftar 1 tabak patlıcan yemeği
1 kabak dolma sı 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
Ve malesef cislar ve yine cislar Üzgünüm moralim bozulunca yine aynı şeyi yaptım
Eşimle tartıştık 10 ay hiç ailemin yanına gitmiyorum şimdi 2 ay kalmak istiyorum dedim fırtına çıktı yarın gelemeyebilirim iyi akşamlar rahatlamak istiyorum duş alıp belki yatarım eşim bu arada gelir belki kapıyı çarpıp çıktı bundan nefret ediyorum birgün de ben yapmak istiyorum gitmek nasıl biseymis arkadaki nasıl diye düşünmeden hepinizi öptüm belki yatmadan gelirim

Sen durdurmadıysan biz napalım kıııız..sopan nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…