Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yediğin bir şey dokunmuş olabilir, tekrar geçmiş olsun,

Menüm,

Sabah: 4 kayısı+1 kase yogurt

Öğlen: 4 kaşık kadar domates çorbası+1 tabak taze fasulye+yogurt+5-6 kiraz

Akşam: pirinç lapası (dünden kalan)+ 1 koca kase yogurt+domates+salatalık

Sonrasında da 1 dilimden az karpuz

Su: Sayamadım ama 2yi geçmiştir.
Spor: leslie yapayım diyorum ama bilemedim

Allah'a sefere çıktım ne güzel bir ismi var

bende bu hafta 'kalbe ateş düşünce' ve 'incir kuşları'nı okudum. 'namaz aşıkları'na başladım ve bugün de 'mihmandar'ım geldi

Azmiiii
Sen birde benim menüyü oku kuzu bu ne kekler pogcalar
Kilo veremediğini ilk gün yakacak seni balliduzun bilmiş ol

canım sana geçenlerde yazdım, iyi yolculuklar dilemiştim, birde her sene baküye gider misiniz diye sormuştum, ama görmedin sanırım

afedersin canım ya fazla giremiyorum ya buaralar atlamışım. çok sağolasın. evet her yıl gidiyoruz hemen hemen hatta geçen yıl 2 defa oldu

Allah'a sefere çıktım ne güzel bir ismi var

bende bu hafta 'kalbe ateş düşünce' ve 'incir kuşları'nı okudum. 'namaz aşıkları'na başladım ve bugün de 'mihmandar'ım geldi
Bende İzmir dönüşü başlıyorum okumaya sıradan. Hımm İncir Kuşlarını merak ettim, sıraya almak lazım
Azmiiii
Sen birde benim menüyü oku kuzu bu ne kekler pogcalar
Kilo veremediğini ilk gün yakacak seni balliduzun bilmiş ol

Evet kuzum bende onu diycektim senin yediklerin gene azaldı, ortayı bulman lazım Sahuruna yeşillik falan ekle en azından

Tamam patron
Salata eklerim her güne kuşum ilgin için tesekkur ederim

Al benden de o kadar neyseki bnm ki az ve arazi uzun sürüyor şükür

incir kuşları istemdışı elime geçmiş bir kitap oldu aslında pazar günü arkadaşım annesine göndermek için getirdi. pzt okudum bitirdim hemen.

bosna katliamını anlatıyor

Tamam patron
Salata eklerim her güne kuşum ilgin için tesekkur ederim
Şu regl öncesi sahurda göbek marula+1 yumurta+lor+1 salatalık ekliyordum koca bir kase oluyor birde 1 dlm ekmek, gözüm doyuyor Birde beni çok tok tutmuştu yada oruca alışıyordum. Sen ekmek yemiyorsan 2 yumurtayla yaparsın ohh miss Senin suyun ne kadar oldu de bakalım

Al benden de o kadar neyseki bnm ki az ve arazi uzun sürüyor şükür
Bana daral geliyor yaparken, ağda yapış yapış oluyor, makine vıyvıyvıyyy kafamı ütülüyor En rahatı ohh gidiyosun güzellik merkezine yarım saatte pamuk gibi

incir kuşları istemdışı elime geçmiş bir kitap oldu aslında pazar günü arkadaşım annesine göndermek için getirdi. pzt okudum bitirdim hemen.

bosna katliamını anlatıyor
1 günde bittiğine göre kesin güzeldir Bu arada ben sana abla mı diyim ne diyim, aynura abla diyince kızıyorsun diyordu ya hitapta güçlük çekiyorum Ayrıca bugün 2 defa resim koydun 2.sinde de yakalayamadım bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…