kızlar dün benim midemde hafif bi sızı vardı..gece kalkıp spor yapayım demiştim..baktım bir halsizlik var..midem ,bağırsaklarım kıvrandım durdum...o kadar halsizim ki,canım iftarda bile bişey yemek istemiyorum...midemi sanki biri avucuna alıp sıkıyor,spazm var..
Allah'ıma Sefere Çıktım'ı okuyor ablam.
Aydan bu ne ya, her ögünün dolu dolu maşallah Ballı Tuzun yerinde olsam en az 1 saat yürü derdim
Ama bence sahura 1 yumurta+domates+salatalık daha güzel olurdu çok az ekmek yerine.
Kız dedim sarayca yoksa kesin kaçamak yaptı...yanılmışım
kız aydan neresi az bunun
kek, poğaça, kızartma, patates
senin ballı duz
AzmiiiiHayirli aksamlar...balli tuzum ajanlik yapmis..ben aydjnlik getireyim
saat 7de kocami yola salarken cay ve kek
saat 11de cay ve cevizli pohaca
saat 6da kofte,domates,salatalik,2siyah ekmek,yogurt corbasi
saat 9da iftarda 1tavuk,5patates dilimi,4karpuz,yarim siyah ekmek...
2litre su..
1,5saat gezdik balli tuzla,45 dakika leslie yaptim
simdi soyleyin bakalim burda ne varki?????
bu kadar azarla yediyimi nasil yedimseeee anlamadjm gitti....
Supersin sen ablaiyi akşamlar hanımlar inşaallah iyisinizdir bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
çok az ekmek peynir
iftar
2 3 dlm çav ekmeği
2 tabak yeşil fasulye
salata
1 2 kaşik civarında bulgur pilavı
muhabetle sevgiler
canım sana geçenlerde yazdım, iyi yolculuklar dilemiştim, birde her sene baküye gider misiniz diye sormuştum, ama görmedin sanırım
Bende İzmir dönüşü başlıyorum okumaya sıradan. Hımm İncir Kuşlarını merak ettim, sıraya almak lazımAllah'a sefere çıktım ne güzel bir ismi var
bende bu hafta 'kalbe ateş düşünce' ve 'incir kuşları'nı okudum. 'namaz aşıkları'na başladım ve bugün de 'mihmandar'ım geldi
Azmiiii
Sen birde benim menüyü oku kuzu bu ne kekler pogcalar
Kilo veremediğini ilk gün yakacak seni balliduzun bilmiş ol
Tamam patronBende İzmir dönüşü başlıyorum okumaya sıradan. Hımm İncir Kuşlarını merak ettim, sıraya almak lazım
Evet kuzum bende onu diycektim senin yediklerin gene azaldı, ortayı bulman lazımSahuruna yeşillik falan ekle en azından
afedersin canım ya fazla giremiyorum ya buaralar atlamışım. çok sağolasın. evet her yıl gidiyoruz hemen hemen hatta geçen yıl 2 defa oldu
Al benden de o kadar neyseki bnm ki az ve arazi uzun sürüyor şükürYaa kız olmak ne kadar zor, şu tüy işleri yoruyor beni, lazer şart kışa başlıyorum inşallah.Zaten böyle olacağını bileydim erkek gelirdim dünyaya, off fırlamanın da teki olurdum . Allah biliyorda yapmıyor işte
Bende İzmir dönüşü başlıyorum okumaya sıradan. Hımm İncir Kuşlarını merak ettim, sıraya almak lazım
Evet kuzum bende onu diycektim senin yediklerin gene azaldı, ortayı bulman lazımSahuruna yeşillik falan ekle en azından
Şu regl öncesi sahurda göbek marula+1 yumurta+lor+1 salatalık ekliyordum koca bir kase oluyor birde 1 dlm ekmek, gözüm doyuyorTamam patron
Salata eklerim hergüne kuşum ilgin için tesekkur ederim
Bana daral geliyor yaparken, ağda yapış yapış oluyor, makine vıyvıyvıyyy kafamı ütülüyorAl benden de o kadar neyseki bnm ki az ve arazi uzun sürüyor şükür
1 günde bittiğine göre kesin güzeldirincir kuşları istemdışı elime geçmiş bir kitap oldu aslında pazar günü arkadaşım annesine göndermek için getirdi. pzt okudum bitirdim hemen.
bosna katliamını anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?