iyiyim buna da şükür kuzum sen nasilsinHımm ben iftardan 12 ye kadar falan 2 lt tamamlamaya çalışıyorum tabi yarım saatte bi wcAma su içmen lazım iftardan sonra 1e kadar çok rahat 1 lt fazla içersin, hemde biran yüklenmediğin için miden şişmez . Seni bulmuşken sıkıştırıyım azcık Sormadım nasılsın bu aralar
Aynı benBende çok seviyorum ya da özgürce yiyebildiğim tek şey oldugu içindir, gerçi ben ayran,cacık falan da severim
ivetAnamm ne güzel, sarışınsın di mi sen
Evet ablacım kilo bildirimini yapıcaz asılları geçiçez. Editör hayır dediği için oylamaya gerek kalmadı artık, liste mezun verdikçe bekleyenler listeyi alınacak
Maşallah bebislere bayiliyorummm
Yukardakiler kızımın yaptıkları :) ben yazarken o da ifade yapmaya bayılıyo
Menümü yazayım
Sahur :
1.5 peynirli yumurta
1 salatalık
3 zeytin, 10 fıstık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığının yarısı kadar tereyağı
Şekersiz çay
İftar :
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 şiş tavuk 1 şiş et ızgara
Avuç içi kadar pide
Salata, 1 bardak ayran
2 çatal kadayıf
Ara: 1 şeftali, 10 üzüm
İftara aile dostumuz dışarıda yemeğe davet etti. Kızımla paylaştım, az yedim şükür
yoğurt yedikçe seversin, çeşitli versiyonlarını yaparsan bıkkınlık olmaz, ben kahvaltıda dahi severim yoğurdu :), aslında önceden aklıma bile gelmezdi,
Küçük de değil aslında 4 yaşını geçti ama çocuk çocukluk yapmadan durur mu
Maşallah bebislere bayiliyorummm
mide ağrısı çok kötü oluyor Rabbim şifa versin geçmiş olsun canımbilmiyorum Aebenim evdekilerde bişey yok...ama midem çok fena...kalbim sıkışıyor sancıdan..
İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende
sağol canım benim..mide ağrısı çok kötü oluyor Rabbim şifa versin geçmiş olsun canım
ne sınavıydı canım???İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende
Fatma senin ikizler tek yumurta mı çok benziyolar mı yani???Canim hakkına hayırlısı haksızlık varsa bu çok kötü gelecek yıl bizimde iki oğlum girecek bakalim
İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende
Üzme tatlı canını inşallah hakkında hayırlısı olur
Benim eşimde bu yaştan sonra tekrar üniversite okuyacakmış ne kadar çok seviyor okumayı yüksek lisans yaptı doktora düşünüyor şimdide fikir değiştirmiş mühendislik sınavlarına harıl harıl çalışıyor Odasından bir yemek yemek için bşrde namazını kılmak için çıkıyor hiç sıkılmıyorda ben olsam fırlatırım kitabı kalemiii onu gördükçe benim başım ağrıyor
Dur teravihden gelsinde söyliyimmkuzum ya o kadar seviyorsa okumayı benim yüksek lisans tezini de yazıversin eniştem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?