Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim buna da şükür kuzum sen nasilsin

ivet

Yukardakiler kızımın yaptıkları :) ben yazarken o da ifade yapmaya bayılıyo

Menümü yazayım

Sahur :
1.5 peynirli yumurta
1 salatalık
3 zeytin, 10 fıstık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığının yarısı kadar tereyağı
Şekersiz çay

İftar :
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 şiş tavuk 1 şiş et ızgara
Avuç içi kadar pide
Salata, 1 bardak ayran
2 çatal kadayıf

Ara: 1 şeftali, 10 üzüm

İftara aile dostumuz dışarıda yemeğe davet etti. Kızımla paylaştım, az yedim şükür

Maşallah bebislere bayiliyorummm

yoğurt yedikçe seversin, çeşitli versiyonlarını yaparsan bıkkınlık olmaz, ben kahvaltıda dahi severim yoğurdu :), aslında önceden aklıma bile gelmezdi,
Antepia27 abla yoğurdun içine nane, pul biber, zencefil koyarak ye, doyurucu oluyor bi de ara olarak meyve yerken yoğurda karıştırmak çok faydalıymış. Şekeri dengeliyormuş süt ürünleri

menümü yazayım ben de

sahur
1 kepçe çorba
1 haşalanmış yumurta
3 dilim fırınlanmış patates parmak kadarolandan
domates biber peynir

iftar
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
3-4 kaşık erişte
peynir

artık dayanamadım reklamlarda görmeye bi tane winner aldım ama hiç de tatmin etmedi beni boşuna yedim gibi hissediyorum

su günlük 3 litre oluyor

bugün o kadar uğraştım ancak yarım saat yürüyebildim. tüm gün ve gece uykusuzum kızlar

İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende

ne sınavıydı canım???

Bende menümü vereyim hemen gerçi hatırlamakta zorlanıyorum nedense
Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 4-5 küçük zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğlen 3 dilim Cevizli sucuk tarçınlı karanfilli demleme yeşil Çay
Akşam 1/2çorba et sote salata Yumurtalı fasulye kavurması 1 dl tb ekmeği bu arada Habinar fincan için tekrar teşekkürler bak yeşil çayımı içiyorum

Üzme tatlı canını inşallah hakkında hayırlısı olur
Benim eşimde bu yaştan sonra tekrar üniversite okuyacakmış ne kadar çok seviyor okumayı yüksek lisans yaptı doktora düşünüyor şimdide fikir değiştirmiş mühendislik sınavlarına harıl harıl çalışıyor Odasından bir yemek yemek için bşrde namazını kılmak için çıkıyor hiç sıkılmıyorda ben olsam fırlatırım kitabı kalemiii onu gördükçe benim başım ağrıyor

kuzum ya o kadar seviyorsa okumayı benim yüksek lisans tezini de yazıversin eniştem olmaz mı

Ya bugün böyle oldu kuzenler çağırdı gel yürüyelim dediler dondurmacıya girdik benim rengim attı tabi dondurma yemem gerek ama onlarda diyette olduğumu bilsin istemedim vanilyalı yedim onada çok güldüler illaha yok kako fıstık döksün üstüne yok karışık niye almıyorsun ne bicim dondurma böyle dondurmamı yenir vs. Bide ohhh mmm enfesss diye diye yediler baya gıcık oldum ama elbet bu günlerde geçicek elbet bende zayıflayıp gönül rahatlığıyla istediğim şeylerden yicem
Sahur
1 kase dut,karpuz,biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt,domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı tavuk sote
1 bardak ayran,bir avuç pide
Bol salata
Ara
2 tane hurma,maden suyu
2 top küllahta vanilyalı dondurma
2 bardak çay
3 litre su
Spor
30 mekik
20 saniye plank
Yarım saat yürüyüş

Şimdii kaç gündür internet sıkıntılıydı menümü yazamadımmm
Bu akşam yazayım ama ne yediğimi hatırlayamıyorum ama cıss yoktu menümde ekmek bile yoktu akşam misafirim vardı herşeyin ucundan bir çatal aldım
artık davetlerim bittiii şimdi gezme sırası bendee
Bu akşamki misafirlerim üniversite öğrencileriydi çok seviyorum öğrenci ağırlamayıı tabakları sünnetliyorlar banada makineye koymak kalıyor

kuzum ya o kadar seviyorsa okumayı benim yüksek lisans tezini de yazıversin eniştem olmaz mı
Dur teravihden gelsinde söyliyimm
Evet çok seviyor sayısalcı bide sanki bulmaca çözüyor birde çok zevk alıyormuşş
Evlendim evleneli okuyor sınavlara çalışıyor onun yerine ben sitrese giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…