Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablam ben E-brulim onların takıma direkt bodozlama daldım bile hatta komşu bulayazdım neredeyse istanbulsultani le lokale gitcez hatta

ay ne güzel bende okumayı severim ama çocukların yüzünden bildiklerimide unuttum bu saaten sonrada boşverdim gitti
Kuzum bende size özeniyorum okumuşsunuz devam ettirmeye çalışıyorsun ne güzel
Bizde bol sıfırlı borçlardan bu ay kurtulduk çok şükür
Rabbim sizinde yardımcınız olsun sıkıntınızı gidersin inşallah

Kotu birşey yoktur inşallah ne güzel gönlünce gez eğlen ben hasretlik cekiyorum

amin kuzum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah istediğin gibi bir yuva
Amin amin inşallah

Bende çok gıcık oldum söylersem alay ediyorlar kilomu öğrenmek istiyorlar offf kendileri zapzayıf çıtı pıtı
Off onlara 3-5 top koydursaydın dalgaya vurunca bende sinirleniyorum, kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Ama malesef bunu göremiyoruz. İnsan kınadıgını yaşamadan ölmezmiş, gerçi kimse kilolu olmasın

Şükür kavusturana ablam nasilsin

HEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
tövbe estagfurullah valla anlamadımmmm
ben diyorum bizim 4. takıma baya bir yeni üye gelmişşşş
Hahahhhha.. asfarovski seni etiketlemiş ya ondan..,Hoşgeldin...

Kotu birşey yoktur inşallah ne güzel gönlünce gez eğlen ben hasretlik cekiyorum
Ülseratif kolit hastası ve aktif döneminde, gönlümce gezemem onun yanındaki koltukta oturuyor olmakta yeterli şuan için Haftasonu kpss ye girecek ve 1 yılını buna ayırdı artık kazanmasını geçtik, sınava girebilsin yeter diyoruz. Yada sınavın ortasından wc için çıkmak zorunda kalmasın Bütün gün nerdeyse doğru düzgün konuşmuyorum, burada bıdır bııdr konuştuguma bakma. Allah senide sevdiğine kavuştursun bitanem.

Dua edin olur mu onun için, Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Yaşlıların hastalığı bir nebzede olsa çekiliyorda, böyle gençlerin, bebeklerin hastalığına hiç dayanılmıyor. O yüzden bu günümüze çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…