- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
ebrulim bizim kapımız herkese acık gelin sohbet edelim ben takımım adına buna kefilim sadece menü paylaşımı için etik olamayacağını düşünüyoruç bizde gelelim takıma bizde orda sizin menülere yorum yapalım ama gelmemzlik yapmayın mutlu oluruz.
ay ne güzel bende okumayı severim ama çocukların yüzünden bildiklerimide unuttum bu saaten sonrada boşverdim gittiben de sayılsalcıyım ben de çok severdim ders çalışmayı ama evde hayata geçince olmuyor. ben 14 yaşında ayrıldım annemlerden 7 sene yurtta okudum hem lise hem üni. yüksek lisans ders aşamasında annemlerle yaşadım bi 9 ay kadar sonra merkezde kendi evime geçtim ve çalışmaya başladım tam bu noktada da ders çalışma bitti. hem iş hem ev işi geriye benden birşey kalmıyor kihala seminer ve tezi vermedim 6 senedir. okulun dalga konusu oldum iyice. ama benim de senin gibi bir destekçim olsa ben de bitiririm maşallah hem ev hem çocuklarla ilgileniyorsun ne güzel dikiş falan da yapıyorsun çok özendim sana. kısmet olursa ben de arka arkaya doğurup evimde oturmak istiyorum eşimin işleri tam bir düzene girse ve benim şu çok sıfırlı borçlarım bir bitse ben de evimde oturacağım inşallah.
olmuş olmuş hem de duble
Ebrulim olur mu öyle şey@aeben ablanın kastı siz değilsiniz ki. hem biz çok seviniriz buraya gelip muhabbet etseniz. üzülme kız ben gelir sizin takımda menü yorumlarım sanki anlar gibi kız bu arada kendi takımımda bile yorum yapmadım daha hiç
Kotu birşey yoktur inşallah ne güzel gönlünce gez eğlen ben hasretlik cekiyorumİyiyim canım çok şükür, perşembe akşamı İzmir'e gidiyorum hem sevgilimi hem arkadaşlarımı görücem. Benim kuşun bana ihtiyacı var
Emziren biri için bence başarılı, yorumum bu kadar
Rahat rahat diyette oldugumuzu söyleyebilsek herkese, saklamak zorunda kalmasak. Ayy patron beni görünce zayıfladın diyordu epeydir sormuyordu bugün gördü, sen çok zayıfladın kaç kilosun falan dedi, eşinin evlendikleri kilosuyla aynıymışımRahat ol gülüm, diyetteyim de kamufle etmek daha çok yorar bence Kuzenlerine de gıcık oldum ballandıra ballandıra yedikleri için
Allah kabul etsin , siz ne güzel bir ailesiniz ya maşallah
inşallahhhablam benE-brulim onların takıma direkt bodozlama daldım bile hatta komşu bulayazdım neredeyse istanbulsultani le lokale gitcez hatta
canım o gazı banada verseneeMekik ve plank sonrası karın kaslarım yanayooooor
Amin amin inşallahamin kuzum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah istediğin gibi bir yuva
Off onlara 3-5 top koydursaydınBende çok gıcık oldum söylersem alay ediyorlar kilomu öğrenmek istiyorlar offf kendileri zapzayıf çıtı pıtı
Şükür kavusturana ablam nasilsinslm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tatile gidenlere iyi tatiller elifim karar peri sanırsam gidiyosunuz çok güzel tatil geçirmeniz dileğiyle.. unuttuklarım varmı bilmiyorum....
hülyacım geçmiş olsun inşllah tez zamanda miden düzelir....
saraycam kv deye gitmiştim bugün çıkardılar hastaneden bende hergün çalışınca gelemedim kuzum yarında nöbetçiyim .
menüm cıslı dedim nasıl olsa kilo veremiyecem galiba bu hafta kaçamak yapayım
sahur tb ekmekli tost a101den aldım sandeviç ekmeği gibi 1yumurta domates salatalık 1 hurma
iftar 1 hurma mercimek çorbası semizotu yemeği yoğurtlu 4 parmak kadar pide 2 çatal kadayıf
5 6tanede 11de kiraz yedim.
2.5 lt su spor gene yok
Yanlislikla da olsa Hoş geldinHEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
tövbe estagfurullah valla anlamadımmmm
ben diyorum bizim 4. takıma baya bir yeni üye gelmişşşş
Ne güzel bi hemsehrimin olmasievet canım ben antepliyim antepte yasıyorum
Heyyy dostum hadi kalk camonninşallahhh
canım o gazı banada versenee
canım aykızım hb sen nasılsın bitanem çok özledim seni menülerine baktım kilo durumun ne çok az yiyorsun haberin olsun . annen nasıl bu arada bitanem?Şükür kavusturana ablam nasilsin
Hahahhhha..HEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
Ülseratif kolit hastası ve aktif döneminde, gönlümce gezemem onun yanındaki koltukta oturuyor olmakta yeterli şuan içinKotu birşey yoktur inşallah ne güzel gönlünce gez eğlen ben hasretlik cekiyorum
Bende tam kaçıncı takım diye soracaktımHEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
dilviin hgdin canım .... herzaman gelin arkadaşlar sohbete bekleriz.HEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
ayy teşekkür ederimmmm hoşbuldummYanlislikla da olsa Hoş geldin
sahurdan sonra inşallahhhHeyyy dostum hadi kalk camonnFit kız olma zamanı kamoon
hoşbuldum baya baya hoşbuldum baksanıza selamsız sabahsız bodozlama dalmak bu olsa gerekkHahahhhha..asfarovski seni etiketlemiş ya ondan..,Hoşgeldin...
HEYYY Bİ DAKİKAAAAA YAAA BEN NASIL 7. TAKIMA GELDİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?