Kuzum yaa bayılıyorum senin şu meyve yemene açlıktan ölsem meyve aklıma gelmiyorrYa bugün böyle oldukuzenler çağırdı gel yürüyelim dediler dondurmacıya girdik benim rengim attı tabi dondurma yemem gerek ama onlarda diyette olduğumu bilsin istemedim vanilyalı yedim onada çok güldüler illaha yok kako fıstık döksün üstüne yok karışık niye almıyorsun ne bicim dondurma böyle dondurmamı yenir vs. Bide ohhh mmm enfesss diye diye yediler baya gıcık oldum ama elbet bu günlerde geçicek elbet bende zayıflayıp gönül rahatlığıyla istediğim şeylerden yicem
Sahur
1 kase dut,karpuz,biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt,domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı tavuk sote
1 bardak ayran,bir avuç pide
Bol salata
Ara
2 tane hurma,maden suyu
2 top küllahta vanilyalı dondurma
2 bardak çay
3 litre su
Spor
30 mekik
20 saniye plank
Yarım saat yürüyüş
Ben meyveyi çok seviyorum kendimi zor tutuyorum fazla yememek içinKuzum yaa bayılıyorum senin şu meyve yemene açlıktan ölsem meyve aklıma gelmiyorr
İyiyim canım çok şükür, perşembe akşamı İzmir'e gidiyorum hem sevgilimi hem arkadaşlarımı görücem. Benim kuşun bana ihtiyacı variyiyim buna da şükür kuzum sen nasilsin
ivet
Emziren biri için bence başarılı, yorumum bu kadar
Yukardakiler kızımın yaptıkları :) ben yazarken o da ifade yapmaya bayılıyo
Menümü yazayım
Sahur :
1.5 peynirli yumurta
1 salatalık
3 zeytin, 10 fıstık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığının yarısı kadar tereyağı
Şekersiz çay
İftar :
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 şiş tavuk 1 şiş et ızgara
Avuç içi kadar pide
Salata, 1 bardak ayran
2 çatal kadayıf
Ara: 1 şeftali, 10 üzüm
İftara aile dostumuz dışarıda yemeğe davet etti. Kızımla paylaştım, az yedim şükür
Ya bugün böyle oldukuzenler çağırdı gel yürüyelim dediler dondurmacıya girdik benim rengim attı tabi dondurma yemem gerek ama onlarda diyette olduğumu bilsin istemedim vanilyalı yedim onada çok güldüler illaha yok kako fıstık döksün üstüne yok karışık niye almıyorsun ne bicim dondurma böyle dondurmamı yenir vs. Bide ohhh mmm enfesss diye diye yediler baya gıcık oldum ama elbet bu günlerde geçicek elbet bende zayıflayıp gönül rahatlığıyla istediğim şeylerden yicem
Sahur
1 kase dut,karpuz,biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt,domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı tavuk sote
1 bardak ayran,bir avuç pide
Bol salata
Ara
2 tane hurma,maden suyu
2 top küllahta vanilyalı dondurma
2 bardak çay
3 litre su
Spor
30 mekik
20 saniye plank
Yarım saat yürüyüş
Allah kabul etsin , siz ne güzel bir ailesiniz ya maşallahŞimdii kaç gündür internet sıkıntılıydı menümü yazamadımmm
Bu akşam yazayım ama ne yediğimi hatırlayamıyorumama cıss yoktu menümde ekmek bile yoktu akşam misafirim vardı herşeyin ucundan bir çatal aldım
artık davetlerim bittiii şimdi gezme sırası bendee
Bu akşamki misafirlerim üniversite öğrencileriydi çok seviyorum öğrenci ağırlamayıı tabakları sünnetliyorlar banada makineye koymak kalıyor
amin kuzum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah istediğin gibi bir yuvaİyiyim canım çok şükür, perşembe akşamı İzmir'e gidiyorum hem sevgilimi hem arkadaşlarımı görücem. Benim kuşun bana ihtiyacı var
Rahat rahat diyette oldugumuzu söyleyebilsek herkese, saklamak zorunda kalmasak. Ayy patron beni görünce zayıfladın diyordu epeydir sormuyordu bugün gördü, sen çok zayıfladın kaç kilosun falan dedi, eşinin evlendikleri kilosuyla aynıymışımRahat ol gülüm, diyetteyim de kamufle etmek daha çok yorar bence Kuzenlerine de gıcık oldum ballandıra ballandıra yedikleri için
Allah kabul etsin , siz ne güzel bir ailesiniz ya maşallah
Bende çok gıcık oldum söylersem alay ediyorlar kilomu öğrenmek istiyorlar offf kendileri zapzayıf çıtı pıtıİyiyim canım çok şükür, perşembe akşamı İzmir'e gidiyorum hem sevgilimi hem arkadaşlarımı görücem. Benim kuşun bana ihtiyacı var
Rahat rahat diyette oldugumuzu söyleyebilsek herkese, saklamak zorunda kalmasak. Ayy patron beni görünce zayıfladın diyordu epeydir sormuyordu bugün gördü, sen çok zayıfladın kaç kilosun falan dedi, eşinin evlendikleri kilosuyla aynıymışımRahat ol gülüm, diyetteyim de kamufle etmek daha çok yorar bence Kuzenlerine de gıcık oldum ballandıra ballandıra yedikleri için
Allah kabul etsin , siz ne güzel bir ailesiniz ya maşallah
Foto yüklemeye çalıştım ama olmadıBende menümü vereyim hemen gerçi hatırlamakta zorlanıyorum nedense
Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 4-5 küçük zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğlen 3 dilim Cevizli sucuk tarçınlı karanfilli demleme yeşil Çay
Akşam 1/2çorba et sote salata Yumurtalı fasulye kavurması 1 dl tb ekmeği bu aradaHabinar fincan için tekrar teşekkürler bak yeşil çayımı içiyorum
Anaa olmuş hemde iki kere
Aeben eğer o bahsettiğin bacılardan biri bensem, bizim takım sağlam öyle kolay kolay kapanma ihtimali yokKiz cadi takimlar niye kapaniyor peki?
Aynuram takimlar uye azligindan vede kaptanlarin yeterince ilgilenmediginden vede takimi surukleyecek uye olmadigindan sayi azalarak kapanip gidiyor .
Gecen gun iki arkadas gelmistiya baska takimdan bizde menu verelim Burda sohbet edelim diye . Eger o bacilarira evet deseydik zaten olmayan paylasimlarida yok olacak ve o takimlar kapanmaya yuz tutacakti .
Bu sadece kaptaninda insiyatifinde değil takimin canli olmasi uyelerin cogunluguna bagli.
Elifin hayir oyu kullanirdim demeside bence dogru bir tesbit ..
ebruli arkadaşım ne rahatsızlığı olurmu rahatsızlık biz gelen yorum yapan arkadaşlarımızın olmasından yada motivasyonumuzu arttıracak arkadaşların olmasından mutlu oluruz . sanırım sadece menü paylaşımı için denildi sanırsam çok etik olmayacağını bu ara çok takip edemesemde bunu anladım.Aeben eğer o bahsettiğin bacılardan biri bensem, bizim takım sağlam öyle kolay kolay kapanma ihtimali yoksadece şu sıralar biraz paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz hepsi bu. Sizin takımınıza geçmeyi hiç düşünmedik sadece motivasyonumuzu biz nebze arttırmak için sohbetlerinize dahil olmak istedik. Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın!
Dur teravihden gelsinde söyliyimm
Evet çok seviyor sayısalcı bide sanki bulmaca çözüyor birde çok zevk alıyormuşş
Evlendim evleneli okuyor sınavlara çalışıyor onun yerine ben sitrese giriyorum
Aeben eğer o bahsettiğin bacılardan biri bensem, bizim takım sağlam öyle kolay kolay kapanma ihtimali yoksadece şu sıralar biraz paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz hepsi bu. Sizin takımınıza geçmeyi hiç düşünmedik sadece motivasyonumuzu biz nebze arttırmak için sohbetlerinize dahil olmak istedik. Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın!
Ebrulim Aebenin o yazdığı Birçok mesajın devamı yani bi konu hakkında Konuşurken verdiği bir örnekti...ki daha önceki mesajlarına bakarsan Feyzanur a kapımız herzaman muhabbete açık tabiki gelebilirsiniz Demişti...Paylaşım Alanında devam eden bi konu var belki biliyorsun 7. Takımla ilgili...eğer şu dönemde 7. Takımda menü paylaşırsanız diğer Takımların hedef tahtası olabiliriz üye sayımız Sınırda diye...yoksa muhabbete herzaman gelin...Aeben eğer o bahsettiğin bacılardan biri bensem, bizim takım sağlam öyle kolay kolay kapanma ihtimali yoksadece şu sıralar biraz paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz hepsi bu. Sizin takımınıza geçmeyi hiç düşünmedik sadece motivasyonumuzu biz nebze arttırmak için sohbetlerinize dahil olmak istedik. Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın!
Canım biz takımımızı ihmal etmeyecektik, dediğim gibi sadece biraz daha motive olmaya ihtiyacımız vardı onu da sizin takımınızda bulacağımıza inanmıştık. Görünen köy kılavuz istemez, takımınızın enerjisi gerçekten çok güzel, katılımcılarınız da bir hayli fazla olduğu için sohbet eksik olmuyor - bu güzelliklerden bize de pay biçilebilirdi... Neyse sağlık olsun, ben kimseye kızmıyorum ve herkesin düşüncesine saygı duyuyorumebruli arkadaşım ne rahatsızlığı olurmu rahatsızlık biz gelen yorum yapan arkadaşlarımızın olmasından yada motivasyonumuzu arttıracak arkadaşların olmasından mutlu oluruz . sanırım sadece menü paylaşımı için denildi sanırsam çok etik olmayacağını bu ara çok takip edemesemde bunu anladım.
Bende menümü vereyim hemen gerçi hatırlamakta zorlanıyorum nedense
Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 4-5 küçük zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğlen 3 dilim Cevizli sucuk tarçınlı karanfilli demleme yeşil Çay
Akşam 1/2çorba et sote salata Yumurtalı fasulye kavurması 1 dl tb ekmeği bu aradaHabinar fincan için tekrar teşekkürler bak yeşil çayımı içiyorum
Bende gelirim sizeCanım biz takımımızı ihmal etmeyecektik, dediğim gibi sadece biraz daha motive olmaya ihtiyacımız vardı onu da sizin takımınızda bulacağımıza inanmıştık. Görünen köy kılavuz istemez, takımınızın enerjisi gerçekten çok güzel, katılımcılarınız da bir hayli fazla olduğu için sohbet eksik olmuyor - bu güzelliklerden bize de pay biçilebilirdi... Neyse sağlık olsun, ben kimseye kızmıyorum ve herkesin düşüncesine saygı duyuyorumamacım ortalık karıştırmak falan değil, sakın yanlış anlaşılmasın. aeben mesajım yanlış anlaşıldıysa kusura bakma
kız iftar o ikincisiMenümü vereyim
Sahur
1 br Çay yarım yufka Peynirli
Sahur
Yarım porsiyon ıspanak
Yarım porsiyon tavuk sote
3 Kaşık makarna
3 hurma
Ara 1 br Çay
Su 1 litre
Spor yok
Kuzum paylaşım bizim mesajlarımızdan sonra olunca ister istemez üstümüze alındıkben de sayılsalcıyım ben de çok severdim ders çalışmayı ama evde hayata geçince olmuyor. ben 14 yaşında ayrıldım annemlerden 7 sene yurtta okudum hem lise hem üni. yüksek lisans ders aşamasında annemlerle yaşadım bi 9 ay kadar sonra merkezde kendi evime geçtim ve çalışmaya başladım tam bu noktada da ders çalışma bitti. hem iş hem ev işi geriye benden birşey kalmıyor kihala seminer ve tezi vermedim 6 senedir. okulun dalga konusu oldum iyice. ama benim de senin gibi bir destekçim olsa ben de bitiririm maşallah hem ev hem çocuklarla ilgileniyorsun ne güzel dikiş falan da yapıyorsun çok özendim sana. kısmet olursa ben de arka arkaya doğurup evimde oturmak istiyorum eşimin işleri tam bir düzene girse ve benim şu çok sıfırlı borçlarım bir bitse ben de evimde oturacağım inşallah.
olmuş olmuş hem de duble
Ebrulim olur mu öyle şeyaeben ablanın kastı siz değilsiniz ki. hem biz çok seviniriz buraya gelip muhabbet etseniz. üzülme kız ben gelir sizin takımda menü yorumlarım sanki anlar gibi kız bu arada kendi takımımda bile yorum yapmadım daha hiç
Anladım canım, ben yanlış algıladım demek ki. Teşekkür ederim açıklaman içinEbrulim Aebenin o yazdığı Birçok mesajın devamı yani bi konu hakkında Konuşurken verdiği bir örnekti...ki daha önceki mesajlarına bakarsan Feyzanur a kapımız herzaman muhabbete açık tabiki gelebilirsiniz Demişti...Paylaşım Alanında devam eden bi konu var belki biliyorsun 7. Takımla ilgili...eğer şu dönemde 7. Takımda menü paylaşırsanız diğer Takımların hedef tahtası olabiliriz üye sayımız Sınırda diye...yoksa muhabbete herzaman gelin...
Tabi ne zaman arzu edersen buyur gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?