Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum yaa bayılıyorum senin şu meyve yemene açlıktan ölsem meyve aklıma gelmiyorr

iyiyim buna da şükür kuzum sen nasilsin

ivet
İyiyim canım çok şükür, perşembe akşamı İzmir'e gidiyorum hem sevgilimi hem arkadaşlarımı görücem. Benim kuşun bana ihtiyacı var
Emziren biri için bence başarılı, yorumum bu kadar

Rahat rahat diyette oldugumuzu söyleyebilsek herkese, saklamak zorunda kalmasak. Ayy patron beni görünce zayıfladın diyordu epeydir sormuyordu bugün gördü, sen çok zayıfladın kaç kilosun falan dedi, eşinin evlendikleri kilosuyla aynıymışım Rahat ol gülüm, diyetteyim de kamufle etmek daha çok yorar bence Kuzenlerine de gıcık oldum ballandıra ballandıra yedikleri için

Allah kabul etsin , siz ne güzel bir ailesiniz ya maşallah

amin kuzum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah istediğin gibi bir yuva

Bende çok gıcık oldum söylersem alay ediyorlar kilomu öğrenmek istiyorlar offf kendileri zapzayıf çıtı pıtı

Foto yüklemeye çalıştım ama olmadı

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tatile gidenlere iyi tatiller elifim karar peri sanırsam gidiyosunuz çok güzel tatil geçirmeniz dileğiyle.. unuttuklarım varmı bilmiyorum....
hülyacım geçmiş olsun inşllah tez zamanda miden düzelir....
saraycam kv deye gitmiştim bugün çıkardılar hastaneden bende hergün çalışınca gelemedim kuzum yarında nöbetçiyim .
menüm cıslı dedim nasıl olsa kilo veremiyecem galiba bu hafta kaçamak yapayım
sahur tb ekmekli tost a101den aldım sandeviç ekmeği gibi 1yumurta domates salatalık 1 hurma
iftar 1 hurma mercimek çorbası semizotu yemeği yoğurtlu 4 parmak kadar pide 2 çatal kadayıf
5 6tanede 11de kiraz yedim.
2.5 lt su spor gene yok

Aeben eğer o bahsettiğin bacılardan biri bensem, bizim takım sağlam öyle kolay kolay kapanma ihtimali yok sadece şu sıralar biraz paylaşım konusunda sıkıntı çekiyoruz hepsi bu. Sizin takımınıza geçmeyi hiç düşünmedik sadece motivasyonumuzu biz nebze arttırmak için sohbetlerinize dahil olmak istedik. Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın!

ebruli arkadaşım ne rahatsızlığı olurmu rahatsızlık biz gelen yorum yapan arkadaşlarımızın olmasından yada motivasyonumuzu arttıracak arkadaşların olmasından mutlu oluruz . sanırım sadece menü paylaşımı için denildi sanırsam çok etik olmayacağını bu ara çok takip edemesemde bunu anladım.

Dur teravihden gelsinde söyliyimm
Evet çok seviyor sayısalcı bide sanki bulmaca çözüyor birde çok zevk alıyormuşş
Evlendim evleneli okuyor sınavlara çalışıyor onun yerine ben sitrese giriyorum

ben de sayılsalcıyım ben de çok severdim ders çalışmayı ama evde hayata geçince olmuyor. ben 14 yaşında ayrıldım annemlerden 7 sene yurtta okudum hem lise hem üni. yüksek lisans ders aşamasında annemlerle yaşadım bi 9 ay kadar sonra merkezde kendi evime geçtim ve çalışmaya başladım tam bu noktada da ders çalışma bitti. hem iş hem ev işi geriye benden birşey kalmıyor ki hala seminer ve tezi vermedim 6 senedir. okulun dalga konusu oldum iyice. ama benim de senin gibi bir destekçim olsa ben de bitiririm maşallah hem ev hem çocuklarla ilgileniyorsun ne güzel dikiş falan da yapıyorsun çok özendim sana. kısmet olursa ben de arka arkaya doğurup evimde oturmak istiyorum eşimin işleri tam bir düzene girse ve benim şu çok sıfırlı borçlarım bir bitse ben de evimde oturacağım inşallah.

olmuş olmuş hem de duble

Ebrulim olur mu öyle şey aeben ablanın kastı siz değilsiniz ki. hem biz çok seviniriz buraya gelip muhabbet etseniz. üzülme kız ben gelir sizin takımda menü yorumlarım sanki anlar gibi kız bu arada kendi takımımda bile yorum yapmadım daha hiç

Ebrulim Aebenin o yazdığı Birçok mesajın devamı yani bi konu hakkında Konuşurken verdiği bir örnekti...ki daha önceki mesajlarına bakarsan Feyzanur a kapımız herzaman muhabbete açık tabiki gelebilirsiniz Demişti...Paylaşım Alanında devam eden bi konu var belki biliyorsun 7. Takımla ilgili...eğer şu dönemde 7. Takımda menü paylaşırsanız diğer Takımların hedef tahtası olabiliriz üye sayımız Sınırda diye...yoksa muhabbete herzaman gelin...

Canım biz takımımızı ihmal etmeyecektik, dediğim gibi sadece biraz daha motive olmaya ihtiyacımız vardı onu da sizin takımınızda bulacağımıza inanmıştık. Görünen köy kılavuz istemez, takımınızın enerjisi gerçekten çok güzel, katılımcılarınız da bir hayli fazla olduğu için sohbet eksik olmuyor - bu güzelliklerden bize de pay biçilebilirdi... Neyse sağlık olsun, ben kimseye kızmıyorum ve herkesin düşüncesine saygı duyuyorum amacım ortalık karıştırmak falan değil, sakın yanlış anlaşılmasın. aeben mesajım yanlış anlaşıldıysa kusura bakma

Afiyet olsun kankam
Fincanı gördükçe yeşil Çay içesin gelir inşallah

Bende gelirim size asfarovski yle menü yorumlamaya,şu sıralar formumdayım

Kuzum paylaşım bizim mesajlarımızdan sonra olunca ister istemez üstümüze alındık
Buyur gel, kapımız herkese açık

Anladım canım, ben yanlış algıladım demek ki. Teşekkür ederim açıklaman için

Paylaşımda ki konudan haberdarım, üye çokluğu sıkıntınız neyse ki siz takım içinde "kaçak liste" çözümünü bulmuşsunuz - bu fikrin çok hoşuma gittiğini de belirtmek isterim. Bulanın emeğine sağlık

ebrulim bizim kapımız herkese acık gelin sohbet edelim ben takımım adına buna kefilim sadece menü paylaşımı için etik olamayacağını düşünüyoruç bizde gelelim takıma bizde orda sizin menülere yorum yapalım ama gelmemzlik yapmayın mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…